narbanu kız bu corba harıka gorunuyo acılı bıde demı kız resımdekı pastırma felanmı kız offf acıktım kız ınan aaa hurrem narbanu bana corbamı yapmıs evet yaaa baaak oy oy kıyamam yerım bıtırırım onu ısırırm onu buyumuste ablasına corbamı yapmıs benım mınık narbanum oy oy kız sen ne tatlısın boyleeeeeeee sekercımısın seeeenm ben sana ne alayım yenı cıcıler aklcaaaam aaaa hurrem nasıl guzel konusuyo narbanuylan eeee corba yapmıs mutlu oldu hurremde kızzzz aferım nerden ogrendın seeen corbayı suna bakın yaaa ne tatlı seker bal bu bal
aaaaaaa actım kız bayılırım akrep corbasına kız nerden bılıyonm sen sevdıgımı bogggggk mıdeeem bulandı valıde yaaa nasıl sevıyon sen bu corbayı aaaaaaa hadı kız bak beklıyom
narbanum sagol ben yemek yemıcem ama kız aaaa olurmuı kız onun yerınde bana ver baaak actım agzınmı aaaaaaaaa ahhhh valıde mıgden nasıl bulanmıyo senın yaaaa selım cok faydalı narbanuyla gızlı gızlı hep yerdık zaten yaaaa
narbanu kız sen neden delırdın gene yaaa ohggg mıdddem narbanum mektup yazdım okuyummu sana selım oku cabuk buyu tutması lazım selııım ne dıyon narbanuya hııııc valıde
narbanu kız bak artık pıs resınler paylasma herkes sana aaaaa kıza bak ne kadar mıgde bulandırıyor mılletın cok ayıp dıcekler kız artık buyudun abla oldun sen bebek degılsın sen kız yerım bak
kız geldım sımdı ama bak makarna tost cubuk kraker etı popkek abur cubur yıyıyon kız vıtamınsız kaldın 54 kıloya kadar dustun kız herkes AAA narbanu cop kız olmus dıyo
kız sorulardan bak bulurum kesınlıkle emınım hatta sen bana sormustumn ısyerınden laf acılmıstı sen ne mezunusun dedın nasıl gırdın bu ıse dedın hatta hatırladınmı bende hayır acık ogretım dedım sana
hatta once sen dedınkı muhendıs felanmısın sonra ben hayır dedım sen nasıl oluyo felan dedın hatta konuda nerden acıldı bak hatırlatıyım hanı sen benı ısyerınde rezıl etmıstın ya kız ordan hatırkladınmı sımdı bende sana arsız gumrukleme evrakını hazırlama bolumundeyım dedım hatırladınmı
En İyi Cevaplar