Kocama en sonunda küfür ettim?

Merhaba iyi gunler evleneli 3 gün oldu. Normalde daha onceden yemek yapmayı öğrenecektim ama olmadı zamanım yoktu. Az cok yemek yapmayı bilyoruö yumutra kırmayı sarımsak ezmeyi soğan kızartmasını falan yani. Bu üç gündür de şimdilik 2 çeşit olmak üzere yemek yapmaya çalışıyorum O kadsr cok zamanımı alıyo ki malzeme çıkart onlsrı ayarla tarife bak doğru mu yapıyom derken baya zamanım geçiyor Kokudan mı bilmiyorum karnım doyuyo onarı hazırlayana kadar. İlk gün yoğurt çorbası ve ketçaplı makarna ikinci gün notlu çorba ve kaşarkı makarna ve üçüncü gün yani yoğurt çornasıyla salçalı makana yaptım. Neyse işte bunları yapana kadar canım çıktı önüne kokuyorum. Kendim azcık alıyorum kokusundan doyuyom herhalde yiyemiyom iştahım olmuyo işte onun yanındda yemiş oluyim diye koyuyorum bana üç gğndür diyo ki Hayırdır sen niye böyle az yiyon Kendinş kuş öu zannediyon İlk günlerden böyle dikkat mi edilir dogal ol Falan fistan diyo ben de dedim ki yemek yspana kadar canım cıkmıs cok biliyosan kaldır gotunu sen pişir annen yedirmiş içirmiş davar gibi olmuşsun göbeğin 2m onden gidicek iki güne dedim kısık sesle de arkadaşım diyim gittim sizce haklı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Soru arkadaşım diye duzeltmis p1ç dedim
Kocama en sonunda küfür ettim?