Merhaba iyi gunler evleneli 3 gün oldu. Normalde daha onceden yemek yapmayı öğrenecektim ama olmadı zamanım yoktu. Az cok yemek yapmayı bilyoruö yumutra kırmayı sarımsak ezmeyi soğan kızartmasını falan yani. Bu üç gündür de şimdilik 2 çeşit olmak üzere yemek yapmaya çalışıyorum O kadsr cok zamanımı alıyo ki malzeme çıkart onlsrı ayarla tarife bak doğru mu yapıyom derken baya zamanım geçiyor Kokudan mı bilmiyorum karnım doyuyo onarı hazırlayana kadar. İlk gün yoğurt çorbası ve ketçaplı makarna ikinci gün notlu çorba ve kaşarkı makarna ve üçüncü gün yani yoğurt çornasıyla salçalı makana yaptım. Neyse işte bunları yapana kadar canım çıktı önüne kokuyorum. Kendim azcık alıyorum kokusundan doyuyom herhalde yiyemiyom iştahım olmuyo işte onun yanındda yemiş oluyim diye koyuyorum bana üç gğndür diyo ki Hayırdır sen niye böyle az yiyon Kendinş kuş öu zannediyon İlk günlerden böyle dikkat mi edilir dogal ol Falan fistan diyo ben de dedim ki yemek yspana kadar canım cıkmıs cok biliyosan kaldır gotunu sen pişir annen yedirmiş içirmiş davar gibi olmuşsun göbeğin 2m onden gidicek iki güne dedim kısık sesle de arkadaşım diyim gittim sizce haklı mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Soru arkadaşım diye duzeltmis p1ç dedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani sana kötü bir şey dememiş ki yemeğini yemeni istemiş seni düşünmüş biraz ağır konuşmuşsun 😂😂
3 gun boyunca sana da aynı seyi desin biri sen de patlarsın bee 🤣
Emin ol senin gibi tepki vermezdim.
Sus hakliyim
Hayret bir şeysin ya
İyi demişsin o nasıl kocaymış. Gelip haddini bildirmemi ister misin ona
Tskler bne haklıyım onu dusunuyorum o beim yedigime takmıs
Rica ederim. Öyle kocalar vardır karın sana ne güzel şeyler hazırlıyor sen abuk subuk yorumlar yapıyorsun. Senin kıymetini bilmiyor hıyar herif. Böyle kadınların var olmasına mutlu oldum
Tskler gercekten cok var benim gibi arkadaslarımdan ve akrabalarımdan biliyorum sadece bizim gibiler daha sessiz utangac ve pek guzle degil o yuzden dikkatinizi cekmiyo olabiliriz 🙂
Utangaç hanımlar benim için bir sıfır öndedir. Onları güzel kılan da o utangaçlıklarıdır böyle demeyin. Güzellik her şeyde. Tek yüzde değil. Dikkatimi çekti bu olay bile, yani olaydan ziyade sizin o fedakar tavrınız, naifliğiniz
Tesekkur ederim insallah sen de kıymetini bilen biriyle evlenirsin benim gibi yapmazsinn 🤣🤣
Rica ederim :) Ama benim kıymetimi bilene de ben denk gelemem utangaç gizli hanımcığım. Yani denk gelecekse sizin karakterinizdeki birisi denk gelsin
İnsallah huyuna suyuna biri gelir 🤣 burcun ne senin
İnşallah denk gelir. Aslan benim burcum. Ama ben aslanlığı avlanırken vahşi ortamda kullanmak isterim dişi aslanım varken kediye dönmenin huzurunu yaşamayı :) Senin nedir burcun
Burcun aslanmıs daha benimle muhattap olma balık burcuyum bu arada kendine iyi bak sadece son öğüdüm kendin gibi ates ya da hava grubu insanla ask yasa iyi bir insansın hoscakallll
Ne yani burçlara göre mi insanları yargılıyoruz
3 gün de neler oluyor hakkınız da hayırlısı diyelim gizli olmasn isterrim sormak
Sorrr
burdannolmaz rica ederim tpedrmsen olur
Kendini gizle burdan sor
teşekkürler kalsin
Kaç para nafaka istiyorsan versin hadi oradan git adamın hayatından.
Ben bi sey yapamfım onun ivin cabalıyorum o bana saçma sapan davranıyor ne alaka nafaka
Senden bi bok olmaz boşver bunları.
Seni düşünmüş adam niye yemek yemiyorsun diye küfür edilir mi böyle düşünceli adama
Hayir sacma dapan konudtu benmle
Ya emin ol çok takılmışsın ne güzel demiş adam niye yemiyorsun diye
Hayir ben hakliyim
Haydaa sen haklı falan değilsin
Hakliyim sus
Baya abartmışsın bence küfür etmen falan çok gereksiz. Seni düşünmüş sadece ikinizin de üslubu yanlış bu yüzden sorun yaşıyorsunuz
Bence size çok kötü bir şey dememiş ki neden bu kadar sinirlendim😂
Sinirlendiniz olacaktı
Zıkkım yiyin ikinizde.😅
Sana Türkçeyi öğreteni s2m
Sinirle yazdım
bence abartmıssın biraz
O abartmıs olmasın 3 gun boyuncaaaaaa?
sendeki huy huy degil kendini bişi sanıyorsun Allah kocana sabır versin
On averdigim guzel cevapların hiçbirini yazmadim sadece en son latladıgım csvabı yazdim huyuö suyum iyi git onu dır dır konusan kocama de
tencere kapak olmus belliki
YouTube'dan yemek tariflerine baksana
Yemekte sorunum yok boğuyo beni ye ye diye sanane yanş yemiyom işte p1ç
Küfür etme olsun durumu izah et
Benim dediklerimi yazmaya usendim acıkcası anlamıyo da hahahaya 3 gun aynı seyi konustuk
İyi sende ye o zaman kavga olmasın anlaşma içinde ılubu
Olun
Zaten yanında oluyim diye azcık da olsa yiyorum ksu gibi yiyon diyo bus efer az yiyion diyo her seye lafi var
Hahahahha ALLAH yardımcın olsun işin zor vallahi
🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Yaa çok komiksiniz. Olsun seni düşünmüş kızma
D
Darlamasın bni
Garip bir evlilikmiş.
Garip olan o
Aslında mümkünse sana yardım etmeliydi evet
Yardım da istemiyom Sacma dapan konusuyo yemezsem yemem ne uzatıyosun 3 gun di mi
Biraz evde aldığı eğitimlede alakalı. Hanıma yardım etmeyi öğretmeliler. Kızlarada biraz sabretmeyi tabiki
Hayir hakliyim sus
Doğru dedin kadınlar herzaman haklıdır 😁😁
🤣🤣👍🏻
🤐🤐
Çok gereksiz uzatmışsın okuyamadım
Terbiyen yok senin.
Onun yok benim niye yokmus
Adamın dediği birşey yok bissürü pis pis konuşmuşsun.
3 gun aynıs sryi konustuk anlamıyo 3 gun sonra patladım imalı imalı kpnusuyp bnmle
İlk okula geri yazıl yazmayı öğretsinler. Yemek bilmez yazmayı bilmez konuşmayı bilmez.. boşada herif kurtulsun
Ezbırçime sana
O sana girsin. Sana giren girmiş zaten
Ezdıkim
😂😂😂😂😂haret bir şeyyy
Gtünü skm
@MerdümgirizBirisi 🤣🤣😂😂😂bi de ciddi ciddi cevap veriyo banaaaa 😂😂😂
Kancik zevke geldi
Amaçsızca