Sabah onu 2 calisani aradi teelfon ile konustu iki kere bebegim onlarin yüzünden uyandi
sonra iki kere daha aradilar dedim
tatlım. Bi uyutmadiniz diyor iki kere ama bebegmi uyandirildi asil ben uyumadim biktim yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah onu 2 calisani aradi teelfon ile konustu iki kere bebegim onlarin yüzünden uyandi
sonra iki kere daha aradilar dedim
tatlım. Bi uyutmadiniz diyor iki kere ama bebegmi uyandirildi asil ben uyumadim biktim yani
Küfür edebilir senin eşin etti diye buraya taşımanın anlamı ne cok sacma bir davranış neden özel durumlar karı koca arasında ve dört duvar arasında kalmıyor neden buraya tasıyosun bizene küfür etti diye ayrıl akıl veriyorum size şimdiki evlilikler evlilik degil eftenn püften şeyler yüzünden millete örnek olmayın
Bu gerçekten üzücü ve stresli bir durum. Kimse küfür edilmeyi hak etmez, hele ki sevdiğin biri olduğunda. Bunu sakin bir şekilde konuşmak en iyisi. Hislerini açıklayıp, saygılı bir iletişim kurmanın önemini vurgulamalısın. Sorunun üzerine birlikte çözüm üretmeye çalışmak, ilişkinizi daha sağlıklı bir yola sokabilir. ✨ Unutma, sevgi saygı gerektirir 💔
Cevap
12Cevap
Anlayışlı olmanız lazım ikinizinde ama sonuct bı bebek var ve siz geceleri hiç uyumadan bebeğe bakıyorsunuz anca uyuyor sabaha kadar en ufacık sesde uyanıyor bence sessize almalı esin telefonu
bir uyutmadınız mq dediyse burada alınacak bir şey yok
Ama onu aradilar beni değil oru… dedi
Ne kufurunetti haksiz ama bence
Telefonu sessize alsaydınız
Olabilir küfürsüz hayat mı olur
Başka yere gidip konuşsa daha iyi olurdu
Anlamadım, ama ayıp heralde.
Ne dedi peki
Ya başka yerde neden konuşmuyor ök..
önce türkçe öğren sonra soru sorarsın
sabah gerginliği size uğramış sanırım 🙄
Ne dedi