Yeme & İçme Ne kadar sıklıkla atıştırmalık alırsınız ve ne kadar dayanıyor hemen bitiyor mu? uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 150 liralık sadece atıştırmalık aldım 3 gün dayandı annem babam hiç sevmez abim falan sömürmüş bitirmiş aw Güncellemeler+1 yıl Api bana çuğlata al Ne kadar sıklıkla atıştırmalık alırsınız ve ne kadar dayanıyor hemen bitiyor mu? Cevapla Fal Soruları Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gavurderler Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl aylık alkol ve aburcubura 30-40 euro harcıyorum ayın başında alınca ayın sonuna kadar yetip artıyor bile. 1 1 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Europa life güzelliği Yorumla
morvioletta Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl eskiden alırdım şimdi ateş pahası diye almıyorum iyide oldu aslında :D 1 2 Yorumla uomoitaliano +1 yıl Aynen 1-2 lira diye diye 10/20 üründe 70-80 lira oluyor daha 3 yıl önce 50 lirayla daha fazla ürün alıyordum Yorumla morvioletta +1 yıl aynen Yorumla
mutsuzcivciv Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 716 cevap paylaştı. Aile evi olduğundan çabuk bitiyor. Ama ben tek olsam bitmez o kadar çabuk. 1 0 Yorumla
sanalkullanici123456 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Geçen hafta 450 liralık aldım.. genelde hafta 200 lira alırım aynı evdekiler de yer. 1 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hafta 2 3 kere alırım hemen biter zaten 1 11 Yorumla uomoitaliano +1 yıl gelen çoğunluk yorumlar böyle olursa knedimi rahat hissedicem her şey bitiyor hemen dayanmıyor evde hayvan mıyız ya Yorumla Boavista +1 yıl Aldığım abur cubur saatinde bitiyor :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl oh be hemen tekrar alışveriş yapıp saatinde bitiricem rahatlıkla bu yorumu arıyordum ne kadarlık yapıyorsun sen Yorumla Boavista +1 yıl Ben kendime göre alırım tek kişilik yani 1 cips zaten olmuş 5 tl 30 40 tl harcarım heralde :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl bende ortalama öyle oluyor ya abur cubur alcam diye çkıtım mı 100-150 lira harcanıyor oda haftalık çoğu zaman almıyorum aylık oluyor Yorumla Boavista +1 yıl Haftalıksa normal yani insanın canı çekiyor benim bide iştahım fazla 2 3 kişinin yiyeceğini tek yerim :D Yorumla uomoitaliano +1 yıl abur cuburda öyleyim bende istersem 1 gnülük kalori miktarını tek oturuşta karşılarım Yorumla Boavista +1 yıl Aynen öyle dizi film ya da bilgisiyar karşısında yenildiğinde yeme de yanında yat Yorumla uomoitaliano +1 yıl gaza getirdin yarın bişeyler almalıyım Yorumla uomoitaliano +1 yıl aaaa param yokmuş alamıyorum uhniekpahnuikeanhiuea Yorumla Boavista +1 yıl Bkajgka Üzdü Yorumla
YrnGrbz_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Normalde 1 hafta idare eder de obur bir kardeşin varsa o 1 hafta 2 güne düşer :) 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hemen bitmez bende kahve biter hemen 1 0 Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Haftada 2 kere aldığım günün akşamı biter 0 1 Yorumla uomoitaliano +1 yıl welcome to animals family Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bunları bana verinn yaa 1 6 Yorumla uomoitaliano +1 yıl git kendin al görgüsüz pü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl taam ver parasını alim skdkwdk Yorumla uomoitaliano +1 yıl bunu burdan alın lütfen nheukahnpkuieaiea Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kim alcak beyalnız başıma bıraktı anam beni buraya cami avlusuna bırakır gibi Yorumla uomoitaliano +1 yıl bilemem belki zenginsindir ama cimri git kendin al Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umut fakirin ekmeğidir derler fakirim ben umut ettim heveslendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aylık alkol ve aburcubura 30-40 euro harcıyorum ayın başında alınca ayın sonuna kadar yetip artıyor bile.
Europa life güzelliği
eskiden alırdım şimdi ateş pahası diye almıyorum iyide oldu aslında :D
Aynen 1-2 lira diye diye 10/20 üründe 70-80 lira oluyor daha 3 yıl önce 50 lirayla daha fazla ürün alıyordum
aynen
Aile evi olduğundan çabuk bitiyor. Ama ben tek olsam bitmez o kadar çabuk.
Geçen hafta 450 liralık aldım.. genelde hafta 200 lira alırım aynı evdekiler de yer.
Hafta 2 3 kere alırım hemen biter zaten
gelen çoğunluk yorumlar böyle olursa knedimi rahat hissedicem her şey bitiyor hemen dayanmıyor evde hayvan mıyız ya
Aldığım abur cubur saatinde bitiyor :D
oh be hemen tekrar alışveriş yapıp saatinde bitiricem rahatlıkla bu yorumu arıyordum ne kadarlık yapıyorsun sen
Ben kendime göre alırım tek kişilik yani 1 cips zaten olmuş 5 tl 30 40 tl harcarım heralde :D
bende ortalama öyle oluyor ya abur cubur alcam diye çkıtım mı 100-150 lira harcanıyor oda haftalık çoğu zaman almıyorum aylık oluyor
Haftalıksa normal yani insanın canı çekiyor benim bide iştahım fazla 2 3 kişinin yiyeceğini tek yerim :D
abur cuburda öyleyim bende istersem 1 gnülük kalori miktarını tek oturuşta karşılarım
Aynen öyle dizi film ya da bilgisiyar karşısında yenildiğinde yeme de yanında yat
gaza getirdin yarın bişeyler almalıyım
aaaa param yokmuş alamıyorum uhniekpahnuikeanhiuea
Bkajgka Üzdü
Normalde 1 hafta idare eder de obur bir kardeşin varsa o 1 hafta 2 güne düşer :)
Hemen bitmez bende kahve biter hemen
Haftada 2 kere aldığım günün akşamı biter
welcome to animals family
bunları bana verinn yaa
git kendin al görgüsüz pü
taam ver parasını alim skdkwdk
bunu burdan alın lütfen nheukahnpkuieaiea
kim alcak be
yalnız başıma bıraktı anam beni buraya cami avlusuna bırakır gibi
bilemem belki zenginsindir ama cimri git kendin al
umut fakirin ekmeğidir derler fakirim ben umut ettim heveslendim
hemen bitiyoooor:(