Merhabalar 🎈 Bu konu da ne düşünürsünüz bilmiyorum. Bende sormak istedim. Kimisi çok hassastır bu konuda, asla sevdiği insan dahi olsa aynı bardaktan, tabaktan, çatal kaşıktan bir şey yiyemez. Kimisi de “önemli değil” der yer içer. Siz sevdiğiniz insanla aynı bardaktan, tabaktan bir şeyler yer, içer misiniz? Hassas mısınız bu konuda?
Sevdiğiniz insanın bardağından/tabağından bir şeyler yiyip içer misiniz?
Çocuk yaşlarda çok takıntılıydım buna. Hastalık derecesinde başka takıntılarım vardı. Küçük kız kardeşimin bardağından meyve suyu içtim bir kez. Daha da ileri gidip çiğnediği çikolatayı yememi istedi. İğrençti ama yaparsam geçeceğini söylemişti. Yaptım ve zaman içerisinde onu yapan bunu da yapar diye diye o takıntımı aştım. Yine içim bir garip oluyor aslında ama mide bulantıları krizler falan geçti. O yüzden evet diyorum. Sevdiğimin bardağından içer çatalından bir şeyler yerim.
Bu konuda fazlasıyla rahat biriyim. Tabak, bardak çatal, kaşık beni rahatsız etmiyor. Karşımdaki de rahatsız olmadığı sürece ben paylaşırım. Dondurma ya da topitop falan paylaşarak büyüdüğüm iğrenç bir kuzen çevresinden geldiğim için alışkınım sanırım😅
Yani tabi ki bunu problem haline getirmem o an da.. Ama benim yapım gereği ben kim olursa olsun tabak, bardak, havlu gibi kişisel eşyaları ortak kullanamama gibi bir huyum var.. Bu tamamen benimle alakalı karşı tarafla değil. Keyifli günler..
Eğerki öpüşüyorsan tabağindan bardağından birşey yemeyip içmemenin ne anlamı var zaten dudak, dil temas ediyor birbirine ne sakıncası var aynı tabaktan, bardaktan yiyip içmenin
Evet yerim içerim nesi varki. En yakın arkadaşımın su içtiği bardaktan bile su içebiliirm hataa geçen arkadaşımla pasta yiyorduk o başka çatal almaya üşenince benim çatalımı kullandı ki bende kullanırım. Eskidsn olsa ne kadar iğrenç mide bulandırıcı derdim ama şimdi hiçç öyle düşünmüyorum
Önceleri ben de çok hassastım bu konuda sonraları değişti bu huyum. Yine de herkesin içtiği bardakta içmem vs. ama eskisi kadarda katı değilim. En azından mecbur kaldığım zaman içebiliyorum.
Sevdiğim kişinin tabağından bardağından tiksinmem dudak dudağa ten tene olmuşum tabak bardak kalmış. Onun dışında çocuklarının da tabak bardağından tiksinmez insanlar sanırım.
Midesiz biri olarak yere düşen cipsimi üfleyip tekrar ağzıma atiyorsam sevgilimin yediği şeyi yer içtiği şeyi içerim midesiz olmasam da yapardım sanırım ✌🏻
Bardağından tabağından yer içerim ama artık lokma yiyemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabi. Aslında insanlar diş fırçalıyor sağlıklarına iyi bakıyor ise öpüşmek faydalı bakteri ve mikro organizmaların paylaşımında rol aldığını okumuştum bir yerde.
Cok defa yedim ictim de. Bana bu konularda biraz midesizsin derler. Mesela eskiden sevdigim birisi, bi seferinde cok icmisti kustu onuda ben temizledim nasil miden aliyor dediler. Tiksinmiyorum sadece. Sevgi baska bisey.