Hellooo. Biraz önce Yotube'da Refika Birgül'ün videosunu izledik annemle. Annem onunla yemek yapmayı çok istiyor. Sizin de böyle bir hayaliniz var mı merak ettim. Bir Türk şefle yemek yapma imkanın olsa hangisini tercih ederdin?
Büyük laflar etmeyi sevmem tarzım da değildir ama bu konudaki gerçek düşüncemi söylemek istiyorum. Adı geçen kişilerin çoğu şovmen olmaktan öteye gitmemiştir benim gözümde. Gerçekten saygı duyulacak mesleğini çok iyi icra eden adı sanı duyulmamış birçok şef olduğuna inanıyorum. Onlardan herhangi biri ile birlikte yemek yapmak isterdim.
Eminim senin için baya baya önemli bir konudur. Ama bir aşçı olan benim için o ustaların hiç bir anlamı yok. Tv dünyasından tanıdıkları olmayan ama şu seçenektekileri bir cebinden sokup öbür cebinden çıkaracak ustalardan eğitim alınca bana tırt geliyorlar.
Böyle bir hayalim yok ama olsaydı Refika ile mutfağa girerdim. Kadın yemek yaparken aşk yaşıyor malzemelerle. Üstelik oldukça eğlenceli birine benziyor
Yemek yapmak benim için olmazsa olmazlardan birisidir. Her yemeği bir sanat eseri olarak görürüm bu yüzden görünüşede lezzetinede önem veriririm.
Soruya gelecek olursak ben kesin Arda Türkmeni seçerdim. Pozitifliği ve enerjisi ile onunla yemek yapmak çok güzel olabilir. ( biraz hızlı ama umarım yetişirim) 😂
Tabi ki mehmet şef ile.. Yılların tecrübesi sonuçta. Bir çoğu mehmet şef'e göre genç kalıyor. Haliyle işi ehlinden yani mehmet şeften öğrenmek daha makuldür.
Tabii ki refika ablacim ; her şeyden öte insan bir kalıba bir vizyona sahip olmalı. Diğerlerinde yok demiyorum yanlış anlaşılmasın ama benim number1'ım Refiika
Şu refikanın burundan konuşması yok mu suratının ortasına çakasım geliyor birtane acayip tilt oluyorum karıya Diğer Nusret Gökçe dışındakıleri tanımıyorum Nusret ile yemek yapmak isterim
Bir Yemek İste Suat Durmuş... En halka yakını o, o da şef değil, kendi halinde bir adam.. ama emek vererek güzel şeyler hazırlıyor. İçten, samimi.. o olabilir.. Yukarıdakiler kalsın...