Yeme & İçme 1 ay MasterChef Türkiye'deki favori şefiniz kim? cheetossevenyazarFenomen Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 MasterChef Türkiye'deki favori şefiniz kim? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyTanrıçasıHekateFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 ay Mehmet şefi çok seviyorum. Bence çok iyi ve komik bir insan. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 , eig 48% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,2b görüş paylaştı. Danilo çok sempatik ve kibar Somer şef akıl hocası ve entel Memet şef agresif bif anadolu babası Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Laita123 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 89% 1 ay Danilo çok sempatik ve sevimli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lemean Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 99% 1 ay Hepsini ayrı ayrı beğeniyorum… Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 6 Yaş: 99 , eig 100% 1 ay Somer şef keşke benim olsa 😅😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 769 görüş paylaştı. Danilo şefi seviyorum. Samimi birisi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,9b görüş paylaştı. Daniloyu severim ben 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 12,9b görüş paylaştı. Hiç izlemiyorum MasterChef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b görüş paylaştı. İzlemiyorum ama Danilo tatlı 👨🏻🍳 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emre505 Takip Et Guru Yaş: 28 1 ay Sefamerve sponsoru somer şef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eig 78% 1 ay bilinmesi zor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 21 , eig 80% 1 ay İzlemiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 ay danilo sef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör cheetossevenyazar 1 ay Danilo şefin konuşması çok tatlı Yorumla
birssporcu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 ay Bunlar kim ya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Cheandaleidalove Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 ay Tabii ki Danilo❣❣❣ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Mehmet şefi çok seviyorum. Bence çok iyi ve komik bir insan.
Danilo çok sempatik ve kibar
Somer şef akıl hocası ve entel
Memet şef agresif bif anadolu babası
Danilo çok sempatik ve sevimli
Hepsini ayrı ayrı beğeniyorum…
Somer şef keşke benim olsa 😅😅
Danilo şefi seviyorum. Samimi birisi.
Daniloyu severim ben 😀
Hiç izlemiyorum MasterChef
İzlemiyorum ama Danilo tatlı 👨🏻🍳
Sefamerve sponsoru somer şef
bilinmesi zor