Yeme & İçme MasterChef Türkiye'deki favori şefiniz kim? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 MasterChef Türkiye'deki favori şefiniz kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AyTanrıçasıHekate Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 26 +1 yıl Mehmet şefi çok seviyorum. Bence çok iyi ve komik bir insan. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Danilo çok sempatik ve kibar Somer şef akıl hocası ve entel Memet şef agresif bif anadolu babası 1 0 Yorumla
ömürmügelmişş Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl danilo sef 1 1 Yorumla cheetossevenyazar +1 yıl Danilo şefin konuşması çok tatlı Yorumla
Laita123 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı. Danilo çok sempatik ve sevimli 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 634 cevap paylaştı. Hepsini ayrı ayrı beğeniyorum… 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Danilo şefi seviyorum. Samimi birisi. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,8b cevap paylaştı. Hiç izlemiyorum MasterChef 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mehmet şefi çok seviyorum. Bence çok iyi ve komik bir insan.
Danilo çok sempatik ve kibar
Somer şef akıl hocası ve entel
Memet şef agresif bif anadolu babası
danilo sef
Danilo şefin konuşması çok tatlı
Danilo çok sempatik ve sevimli
Hepsini ayrı ayrı beğeniyorum…
Somer şef keşke benim olsa 😅😅
Danilo şefi seviyorum. Samimi birisi.
Daniloyu severim ben 😀
Hiç izlemiyorum MasterChef
Sefamerve sponsoru somer şef