Lütfen gülmeyin. 😁 Bunu sorsam mı sormasam mı diye çok düşündüm. Kuzenimle aynı apartmanda oturuyoruz. Dün iftara ona gittim. Deli kız suşi sipariş etmiş. :D Orucu suşi ile açtık. :D sonra da acaba Ramazan ruhuna ters bi şey mi yaptık diye gülmeye başladık. Dünden beri gülüyorum. :D Şaka bir yana, orucu suşi ile açmadık demeyiz. :D
Orucumu suşi ile açtım, Ramazan'ın ruhuna ters mi?
hayır hayır benim Japonya da Kız Arkadaşım var orda yaşıyor ordan evlendi :) Oruç tutuyor ve o da Orucu Suşi ile açıyor hiç bir sakıncası yok önemli olan haram şeylerle oruç açılmadığını biliyorum, mesala hadi alkol olsa tamam açılmaz ama Suşi ile rahatlıkla açılabilir ayrıca gülünecek bir şey yok
Miden kaldırabiliyorsa bir problem yok, ben de bir gün yeteri kadar dayanıklı bir mideye sahip olabilirsem kızarmış insan etiyle beraber tekrar et yemeye başlamayı umuyorum.
Çubukla yersen caiz, çatal veya kaşıkla yersen caiz değil. Ama elle yersen iki katı sevap var. 🤣🤣🤣 Biz bunları 🍬 şekerle anlattık, biz bunları🍫 çikolatayla anlattök, biz bunu 🎂 pastayla anlattık.
Bir sushi ustası olarak mutlu oldum. Niye ters olsun ki sonuçta bütün gün oruçlusun. Bişey yiyip içmiyorsun canın sushi çektiyse sushi ile oruç açmak ayıp olmasa gerek.
çiğ balık sağlığa zararlıdır mı? bana bi tane bilimsel makale göstersene adamlar senin sülalenden daha uzun yaşıyorlar suşi yiyerek gluteus tan bişeyler sallama şimdi
İçinde helal olmayan gıdalar yoksa problemde yoktur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İslama mugayir şeyler ile açmayın da neyle açarsan aç. Tabi bu itikada göre değişir orucu kurallarına göre tutup kurallarına göre açmazsan orucunuz oruç olmaz.