Bildiğiniz üzere cheescake yapımında labne peynir kullanılır. Bu tatlı için en uygun marka ise, içim'in labne peyniridir. Tanesi 200 gramdan 3 kutu labne peyniri gerekiyor standart tarif için.
Ancak ben biraz daha büyük bir kalıp ile yapacağım için ölçüyü arttıracağım. Daha hesaplı olması açısından, karışıma biraz da süzme yoğurt eklemeyi düşünüyorum, 6 kutu labne kullanmaktansa.
Bu tatlıyı süzme yoğurt ile yapan var mı? Size sorum, hangi markanın süzme yoğurdu bu tatlıya uygundur? Çok cıvık ve tuzlu olmaması gerekiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Süzme yoğurt markası önerir misinizzzz, sert kıvamlı
Yoğurtla da oluyor kız ama labneyle karıştırınca tabi🥰 Ben normalde Almanya'da yaşıyorum, orada Quark diye bir süt ürünü var. Süzme yoğurt gibi diyebilirim ama daha sert kıvamlı ve bol proteinli. Oradayken onunla yapıyorum, hiç labne kullanmıyorum, çok güzel oluyor. Ama şu an Türkiye'deyim ve burdaki ürünleri pek bilmiyorum.
Içim labneyi de çok güvendiğim bir yemek kanalı önerdi. Bütün labne markalarını denemiş, en uygunu içim'miş.🥰
Quarkı biliyorum burada da var yaşadım da yurt dışında biliyorum ama hiç denemedim hep Pınar labne kullanırım hatta bazen krema da koyarım. 😅 Aklıma gelmişken yapayım bir gün.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Süzme yoğurt ile olmaz. Büyük paketler daha uyguna gelebilir ama. Eskiden çok yapardım. 😅
Bir de ben İçim değil Pınar kullanırdım. 😅 Daha pahalı mı ucuz mu bilmiyorum ama. 🤷🏼♀️
Yoğurtla da oluyor kız ama labneyle karıştırınca tabi🥰 Ben normalde Almanya'da yaşıyorum, orada Quark diye bir süt ürünü var. Süzme yoğurt gibi diyebilirim ama daha sert kıvamlı ve bol proteinli. Oradayken onunla yapıyorum, hiç labne kullanmıyorum, çok güzel oluyor. Ama şu an Türkiye'deyim ve burdaki ürünleri pek bilmiyorum.
Içim labneyi de çok güvendiğim bir yemek kanalı önerdi. Bütün labne markalarını denemiş, en uygunu içim'miş.🥰
Quarkı biliyorum burada da var yaşadım da yurt dışında biliyorum ama hiç denemedim hep Pınar labne kullanırım hatta bazen krema da koyarım. 😅 Aklıma gelmişken yapayım bir gün.
Aaa cidden mi nerde var Quark😄 İstanbul 'da vardır da, Kocaeli'de bilemiyorum🤔 hangi Yurtdısında yasadın?😂
Migros’ta satılıyor ben de arada granola yemek için alıyorum. 😅 Düsseldorf’ta yaşadım 2 sene.
Almanya yani
Biri bana bundan yapsa da yesem
Yapiyim de ye
Sor tabi çok iyi yaparım
Labneye ek olarak biraz da süzme yoğurt kullanmak istiyorum, hangi markayı önerebilirsin acaba
Sütaş güzel tatlım
Sütaş süzme yoğurt yani... teşekkürler tatlim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!