Çok hastaysam iştahım uzaklara gider adeta. Hayatta bişey canım çekmez, çok sinirliysem, üzülürsem de kapanır. Masada sevmediğim bir yemek görürsem, ağzını şapırdatan birini görürsem, yemekte kıl tüy çıkarsa vs iştah gitti🎈 Peki sizin hangi durumlarda iştahınız kapanır?
her yaşadığım trajedi direk mideme vurduğu için, iştahsız gezmek alışkanlık haline geldi, böyle özel bir olay olmasına gerek yok aslında bir insanın bir cümlesi bile iştahımı yok eder
Çok stresliysem, aşırı heyecanlıysam, aşırı mutluysam ve hastaysam iştahım kapanır. Yani beni dumura uğratan şeyler olmadıkça iştahım daima yerli yerinde. :D
Tabakta kıl görürsem... Sevmediğim birini tam yemek yerken görürsem... Yemek yerken kötü haber niteliği taşıyan bir mesaj alırsam Ve ateşler içinde yatıyorsam
Yemeği yapan kişinin ten rengi hoşuma gitmez ise yemem , Hijyen kurallarına uygun değilse yemem, Tadı kötüyse yemem, Görüntüsü kötü ise yemem, Kokusu kötü ise yemem, Çok yağlı fastfood tarzı ise yine yemem... Vs vs
İştahım hasta olunca kapanıyor diğer türlü asla kapanmıyor yemin etmiş gibi :d sinirliyken yiyorum, mutluyken yiyorum, endişeliysem yiyorum:dd canım midem