Yeme & İçme Sahlepli kek yapıcam tam bir kış keki tarçınlı cevizli😍 yanına içecek ne gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çay mı sahlap mi kahve mi hangisi? Güncellemeler+1 yıl Sahlepi eledimde cay mı kahvemi kararsızım cogunluk ne derse ona göre Sahlepli kek yapıcam tam bir kış keki tarçınlı cevizli😍 yanına içecek ne gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sahlepli kek biraz yogun kıvamlı olacagı için yanına çay gider :) 1 0 Yorumla
fiT_suFle Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sahlep yap ya geçende canım çekti içemedim 😓 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyumlu olsun yani sahlepli kek-sahlep😍 Yorumla fiT_suFle +1 yıl Güzel olur 😛 Yorumla Soran +1 yıl Ok😄 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 511 cevap paylaştı. Askerdeyim öyle bir canım çekiyorki şunları 😅 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ay şu an öyle bi icim kötü oldu ki ay ben sana neler yaparım sen askerden sağ salim dön de Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Aldım o vakit sözü :) Yorumla Soran +1 yıl Tabikide söz Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Filtre kahve olabilir Yorumla Soran +1 yıl Sağol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sahlepli kek biraz yogun kıvamlı olacagı için yanına çay gider :)
Sahlep yap ya geçende canım çekti içemedim 😓
Uyumlu olsun yani sahlepli kek-sahlep😍
Güzel olur 😛
Ok😄
Askerdeyim öyle bir canım çekiyorki şunları 😅
Ay şu an öyle bi icim kötü oldu ki ay ben sana neler yaparım sen askerden sağ salim dön de
Aldım o vakit sözü :)
Tabikide söz
Filtre kahve olabilir
Sağol
çay yap.
Kahve 👌
Hangisini canın istiyorsa, hepsi olur
Çayy
Çay baba çay
Sahlep 🤤❤️