Kekin yanında ne içmeyi tercih edersiniz? Normal zamanda hicbir şekilde süt içmem ama köyde kuzenlerle beraber kek çırpıp yanında sıcak süt kaynatıp içerdik hatta sitede birkaç görüşe de o günleri özlediğimi yazmıştım. Şimdi köydeyim kuzenlerle kek yaptık ve süt içiyorum benden mutkusu yoktur sitede 🕺
Soruyu görünce gözümde kalpler çıktı hissettim😍 Kek ama nasıl kek; havuçlu tarçınlı ya da brownie tarzında kek olmalı ve yanında bir bardak laktozsuz süt ya da bir fincan mis gibi sade filtre kahve içerim. Çocukken çikolatalı olan her tatlıyı koca bardak sütle içerdim bende, çok severdim oyuzden halen benimde çocukluğum gelir aklıma. Alışkanlık. Annemin mis gibi yaptığı kek fırından çıkardı, süt içme alışkanlığı olsun diye yanına süt koyardı. Çizgi filmide açardı bana benden neşelisi olmazdı. Yanımda da oyuncağım vardı ona içirmeye çalışırdım dökülürdü😬 Olsun. Süt ya da kahve diyorum ben🥳
Tatlı yemediğim için mi geldi aklına😄😬 Senin sayende tatlılara geri başlıcam 🙆🏻♀️ Aaa süt sevilmez mi ama dediğin doğru kek ile yiyince tadı gelmiyor çok anlamazsın bile 🥳