Peynir ekmek diyenler el kaldırsın 🖐️😊Benim en pratik menüm ekmek arası peynir, zeytin ve üzerine domates, salatalık hatta isteğe göre maydanoz, kıvırcık da konulabilir. Yemeğe daha çok varsa ve mideniz sinyaller veriyorsa sizin hazırlayacağınız en pratik menü nedir?
Karın doyurmak için hazırlayacağınız en pratik menünüz nedir?
Eğer çok acil işim varsa ve açsam en pratik olarak kendime yumurta beyazıyla omlet yaparım. Çünkü protein uzun süre tok tutuyor. ya da iki dilim çavdar ekmeği arasına lor peyniri eşliğinde ton balık koyarım. Buda beni uzun saatler tok tutmamı sağlar.
senin tarifini deneyeceğimmmmm. benimki de lavas veya çekme ekmeğin bi bölümüne sucuk kaşar ketcap diğer bölümüne marul kasar domates tostta batırıyorum üzerine de tereyağı miisssss gibi oluyor aynısı tost ekmeğine de yapabilirsiniz gerçekten took tutucu
O da güzel ama insanın canı yemek isteyince en azından benim canım yemek istiyorsa tuzlu bir şeyler yemeliyim ki açlığımı bastırsın😊tabii dediğin de yenilebilir, sevenler var.
Kim beenn 😮aşk olsun ya ne alakası var. Açım napim yani 2 saat yemek yapıp pişmesini mi bekleyeyim 🤨tabii ki de önden bi karnımı doyuracağım. Seni şu dediğine pişman ederim bak damarıma basma benim 😂
Vıdı vıdı vıdı vıdı biraz da kendi sorunlarında konuş sen. Ya maşallah bizim sorularda dilin papuç kadar kendi sorularında da soruyunsorup uyumaya gidiyorsun herhelade 😄gelme üzerime rica ediyorum bak alınıyorum😜 tembel falan değilim ben 😭