Peynir ekmek diyenler el kaldırsın 🖐️😊Benim en pratik menüm ekmek arası peynir, zeytin ve üzerine domates, salatalık hatta isteğe göre maydanoz, kıvırcık da konulabilir. Yemeğe daha çok varsa ve mideniz sinyaller veriyorsa sizin hazırlayacağınız en pratik menü nedir?
MilkBrownie | Yeme & İçme konusunda 96 görüş paylaştı.
Xper 4
1 gü
Eğer çok acil işim varsa ve açsam en pratik olarak kendime yumurta beyazıyla omlet yaparım. Çünkü protein uzun süre tok tutuyor. ya da iki dilim çavdar ekmeği arasına lor peyniri eşliğinde ton balık koyarım. Buda beni uzun saatler tok tutmamı sağlar.
0|0
0|0
venustheplanet | Yeme & İçme konusunda 95 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
Tost yaparım valla çabucak ya da alt katında market var iner alırım bi şipşak börek amaaan valla keyfime diyecek olmaz 😂🌺🍰
senin tarifini deneyeceğimmmmm. benimki de lavas veya çekme ekmeğin bi bölümüne sucuk kaşar ketcap diğer bölümüne marul kasar domates tostta batırıyorum üzerine de tereyağı miisssss gibi oluyor aynısı tost ekmeğine de yapabilirsiniz gerçekten took tutucu
O da güzel ama insanın canı yemek isteyince en azından benim canım yemek istiyorsa tuzlu bir şeyler yemeliyim ki açlığımı bastırsın😊tabii dediğin de yenilebilir, sevenler var.
AçarakŞah | Yeme & İçme konusunda 497 görüş paylaştı.
Guru
1 gü
Kaynar su ve makarnanın muazzam kombosu
2|0
0|0
eskikafalıadam | Yeme & İçme konusunda 197 görüş paylaştı.
Yoda
1 gü
kesinlikle ekmek arası kaşar:)
1|0
2|0
Auxerre | Yeme & İçme konusunda 650 görüş paylaştı.
Master
1 gü
ton balikli sandivic..
1|0
0|0
çevrimiçiiii | Yeme & İçme konusunda 74 görüş paylaştı.
Kim beenn 😮aşk olsun ya ne alakası var. Açım napim yani 2 saat yemek yapıp pişmesini mi bekleyeyim 🤨tabii ki de önden bi karnımı doyuracağım. Seni şu dediğine pişman ederim bak damarıma basma benim 😂
Vıdı vıdı vıdı vıdı biraz da kendi sorunlarında konuş sen. Ya maşallah bizim sorularda dilin papuç kadar kendi sorularında da soruyunsorup uyumaya gidiyorsun herhelade 😄gelme üzerime rica ediyorum bak alınıyorum😜 tembel falan değilim ben 😭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1814Tost
Bir zamanlar ben de yoğurt ile pekmezi karıştırıp yemeye bayılırdım. Uzun zaman oldu yemeyeli unutmuşum bile hatırlattın 😊
Bence tekrar yemelisin
O da güzel ama insanın canı yemek isteyince en azından benim canım yemek istiyorsa tuzlu bir şeyler yemeliyim ki açlığımı bastırsın😊tabii dediğin de yenilebilir, sevenler var.
Kim beenn 😮aşk olsun ya ne alakası var. Açım napim yani 2 saat yemek yapıp pişmesini mi bekleyeyim 🤨tabii ki de önden bi karnımı doyuracağım. Seni şu dediğine pişman ederim bak damarıma basma benim 😂
Ben gece 3 de kalkıp börek yaptım biz bilmiyor muyuz ekmek arası bişeyler koyup yemeyi tembelsin kabul et 😊😀
Vıdı vıdı vıdı vıdı biraz da kendi sorunlarında konuş sen. Ya maşallah bizim sorularda dilin papuç kadar kendi sorularında da soruyunsorup uyumaya gidiyorsun herhelade 😄gelme üzerime rica ediyorum bak alınıyorum😜 tembel falan değilim ben 😭
Ne oldu yav ne dedim ☹️