Eşim yemek yaparken maske takmamı istiyor. Temkinli olalım diyor. Zaten aynı evdeyiz, aynı yatakta uyuyoruz. Gerçekten gerek var mı yemek yaparken maske takmama bilmiyorum. Ayrıca mutfak zaten yemek yaparken çok sıcak oluyor. Maskeyle daha da bunalıyorum. Sizce haklı mı, ne yapmalıyım?
Eşim yemek yaparken maske takmamı istiyor ama ben istemiyorum. Sizce haklı mı?
Eldiven ya da saç için boneler neysede maske takmak biraz abartı olmamışmı sanki..
Sonuçta aynı evde birlikte yaşıyorsunuz başkası eve gelmiyeceğine göre maske taksan ne değişecek ki.
Dışarı çıkıldığı zaman maskeyi takarsınız ama evde maske takılmasına gerek yok. Hele ki yemek yapan sensen o sıcakta pişen yemekleri kontol ederken bile sıcaktan boğulursun yüzünde tahriş olur. Baş ağrılarınada neden olanda maskeler nefes almayı oldukça fazla zorluyor. 😊
Dediğin gibi aynı yatakta uyuyorsunuz, aynı havayı soluyorsunuz, temas halindesiniz vs. Aynı evde olup da birbirinize bulaştırmama ihtimaliniz çok düşük. Hele de evli çiftler için. Dolayısıyla yemek yaparken maske takmanı istemesi bana biraz lüzumsuz gibi geldi. Bunaldığınla kalırsın...
Haksız. Çokta abartılmaması lazım, sakınan göze çöp batar. Ayrıca maske sağlıksız yani dışarıda zaten zorunlu takıyoruz evde de rahat edemeyeceksek. Bu kadar ölümden korkacağına Allah'tan korksun.🤦♀️
şey mi olur yani yemek yaparken bulaşmasın maske tak ama aynı evde yaparken virüs ağzından çıkıp rotasyon yapıp eşine bulaşmayacak ama bitek yemek yaparken riskli
yani cok ufak bir mantık bile sunabiliyorsa kabul et yoksa geceleri uyurken ona maske taktirt hatta saat kur her saat basi uyanip maskeni duzeltt diye uyandir onu
Yemek yaparken veya servis ederken gıdaların önünde konuşursak, şarkı vs söylersek agzimizdaki tükürük tanecikleri gıdaya düşer. Bu anlamda ince düşünüp gıda hijyenine gerekli özen gösterilmeli.
Sende yatarken maske takmasını iste ondan, anlar belki.. 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yemek belli bir sıcaklıkta pişiyor. mikroplar ölüyordur. bu aralar çok dışardan yemek söyledik ben de dışardan yerken çekiniyorum ama çok şükür bir yıldır birşey olmadı. :D
Canım senin adına üzüldüm aynı yatakta yattığı karısına yemek yaparken maske tak diyen bir adam haklı veya haksız olmaz kusura bakma ama sadece G. zekali olur