Ben onu hep kapalı haliyle tanıdım, sevdim... tabi evlendiğimiz gün başı açık halini saçlarını ilk defa gördüm ve sanki bir yabancı gibi hissettim ve başörtülü hali çok daha güzel... saçları açık haline bir türlü alısamadım çünkü ben onu kapalı haliyle sevdim , bu daha çirkin ve bana bir yabancı gibi görünen kadını değil. tamam herşey güzellik değil , onu kırmak istemediğimden hiçbirşey demiyorum bu duruma.. ama ben onu her daim kapalı başörtülü haliyle sevdim :( nolursunuz yardım , ona söyleyeyim mi bunu :(
Cevabın nedir?
+1 yılFetişin var gibi geldi. Eşine anlat ama bence bir terapiste gidin. Dış gorunusu bu kadar takman yanlis. Hayatta ne olacagi belli olmaz esin kaza gecirip tum dis gorunusu degisebilir. O zaman ona olan askin biterk mi yani? Alti ustu sac bu acik olsa kapali olsa seni etkilememeli
07 Yorumla- +1 yıl
Bunun yasliligida var dis gorunus gelip gecici bir sey
- +1 yıl
Allah Allah ben karımı zorlamışım gibi konusuyorusnuz ben ona bahsetmedim bile bundan.. yav Dış görünüş tabi önemli.. sen oğlun yerine baskasını sevebilir miydin? neden sevemezdin çünkü ikisini dış görünüşlerinden ayrıdediyosun elin çocuğuyla kendi çocuğunu.. karım ın açık hali çok farklı.. alışamadım.. hayır bunu ona belli etmiyorum hatta her dediğini yapıyorum ben onu çok seviyorum çünkü.. ama hep o kapalı halini düşünerek bunları yapıyorum.. bende evlenirken saçlarını görecem diye heyrcanladnım ama sanki karsımdaki bir yabancıydı
- +1 yıl
Hayir demek istedigim esin kanserolabilir saclarini kaybedebilir hayat neler getirir bilemezsin eger cok rahatsizsan esinle konus. Belki sana disarida kapali olup evde birden suh bir kadina donmesi garip gelmistir. Ona soyle direkt saclarini savura savura gezmesin ilk once. Abartisiz bir sekilde toplasin su an seni sac degil esinin ev icindeki hareketleri yabancilastirdi gibi dusunuyorum. Problem bu olabilir mi?
- +1 yıl
Bak şöyle düşün.. bir sevgilin var yıllardır saçı uzun ve sakalları beline kadar olsun.. misalen öyle düşün.. ve birden saçını kazıtıyor sakalını sinekkaydı kesiyor.. emin ol bir yabancıyla sarılır gibi hissedicektin asla alışamazdın..
ben bu haliyle onu kabul etmiyorum demiyorum kanser olsa da karımı asla bırakmam ama içinde insanın hep bir burukluk olur anladın mı.. yani verdiğin kanser örneği yersiz, kanserli haliyle de kabul edersin ama hep üzülürdün hatta kocan belki katlanmak zorunda oldugun bir yabancı gibi görünürdü gözüne.. hayır olmaz deme , evli olmadıgın için bilmiyorsun.. bende onun açık halini katlanmak zorunda kaldığım bir görüntüymüş gibi geliyor.. çok zor durumdayım - +1 yıl
İste esinle konus yavas yavas alisirsin. Seni anladim simdi. Benim basima sacma sapan seyler geldi saclarim cok uzundu yanlislikla cene hizamda kestim ertesi hafta sevgilim beni terk etti. Daha sonra o uzun sacli sakalli tabirine uyan birisi ile tanistim 2 yil sonra masabasi is bulunca sinekkaydi tiras oldu. Ama garipsemedim bence sorun yoktu ayni kisiydi. Esine anlat birlikte cozebilirsiniz bunu evde belki turbani cikarir daha ince tulden yemeni baglar onu cikarir toplu sacla gezer illaki gozun alisir
- +1 yıl
Bilmiyorum.. kendisi de kapalı halini sevdigimi biliyor.. bazen cinsellik esnasında başı kapalı oluyor bu yuzden.. ama ben birşey söylemedim kendisine.. ama demeyi düşünüyorum.. tabiki de olumsuz cevabında asla onu üzmeyeceğim.. demek istediğim o değil.. ama kabullenirse de çok hosuma gider bu :)
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle güzel dille.. kirmadan.. oda seni seviyorsa ztn kötü bir svp vermrz umarim.. ha tripli birisiyse bilemicem
119 Yorumla- +1 yıl
Tülbentle gezer ne var ki annem mesela hep tülbentle.. ben aciyorum ama o baska.. daha rahat oldugu icin.. saclar falan hava almasi gerekiyor yani
- +1 yıl
Ne zamndan beri evlisiniz
Şal skilir insan ya.. kapaliyiz falan disarda ok de insan evinde rahat olmak istiyor.. - +1 yıl
Hmmm söyle ya.. ama tatlı dille.. kırmicak sekilde falan ..
- +1 yıl
Öyle olmamaya bak sen yine... alismaya bak.. takaryaa.. kavga etmeyin de.. degisik bir durum.. ama dürust olmak gerek.. bence evli olanlar karsisindakinde birseyden memnun degilse kırmadan anlatmasi lazim.. dürüstlük önemli ya..
- +1 yıl
Biraz karisik yazdim ama.. anlarsin insallah
- +1 yıl
Ama bu sorunu yaşayan tek ben değilim ki.. birçok kişi var karısının açık halini görünce gsripseyen.. çocuklardan dolayı kabullenen ya da boşanan ya da sırf bu nedenden ötürü baska kadınlara giden.. ama ben bunların hiçbirini yapmadım yapmam da.. kanserli olsa da terketmemm ama dediğim gibi sonuçta üzülür insan , bu da bir nevi öyle... annelerimiz evlerde hep bası kapalı o da öyle olsa olmaz mı
- +1 yıl
Ne güzel bir düşünce.. masallah allah ayirmasin :) yani haklisin.. bence söyle yani.. sonucta kötü biseyde istemiyorsun.. mesela benim babamda sevmiyor annem acik olunca..
- +1 yıl
burdaki kızlar resmen bana hasta ruhlu muamelesi yaptılar halbuki ben eşime bugune kadar hiçbi konuda zorlama da bulunmadım.. Bu konuda da henüz birşey demedim ama kapalı halini daha çok sevdigimi o da biliyor :) yani şöyle düşün uzun saçlı uzun sakallı sevdigin adamın birden sinekkaydı traş lı ve saçlarını sıfıra vurdurmuş haliyle düşün.. öyle geliyor bana.. bir kez daha sorayım sana.. Bunu dersem onu kırmış olmam değil mi :)
- +1 yıl
Hayri :)
Bende kocam olunca ozmn laf ederim ki tipine
Sakali kestirmekde neymis :D
ben acik sözlüyüm ondan.. - +1 yıl
hah şöyle beni bir sen anladın yav :D bak babanda benim gibiymiş :) ya ne yalan söyleyeyim kapanmak güzel geliyo bana sevdigim kadına da çok yakışıyor :) eğer bu dediğimi yaparsa dünyaları ayaklarına sereceğim kadınımın.. Elbette her haliyle onu seviyorum. saçları tamamen dökülse o haliyle de severim ama bu haliyle daha çok seviyorum işte , bunun sapıklıkla ne alakası var sanki :)
her haliyle severim diyen erkekler acaba karılarının saçlarını kazıtmalarını onaylar mı , ya da kızlar sakalı kesmelerini filan.. :) çok teşekkür ederim güzel yorumların için çok mutlu oldum :( - +1 yıl
Rica ederim ne demek :) aman kimseyi takmican zevkler be renkler tartisilmaz
- +1 yıl
Fark etmez.. simdi şal disarsi icin.. evde insan bogulur.. tülbent daha hafif ve ev icin..
- +1 yıl
Eşini görebilir miyim kapalı
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden once kapanmazsi normal cunku namahremdir. Evlendikten sonra diledigi cikatabilir cunku o senin hanim yani mahrem oldu. O haliyle alismaya calis. Onu evlenmeden once konusacaktin simdi katlanacaksin ya da bosanirsin.
00 Yorumla
+1 yılkirve valla bende hep sevdigim kızı kapalı haliyle gördüm.. bakalım evlenince dediğin sorun olur mu büyük konusmamak eni iyisi.. o yuzden bilimoyrum
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
10Cevap
+1 yılBence söyleme çünkü sen birazcık direkt soyluycek gibisin. Kırılabilir. Belkide şöyle diyebilirsin '' canim sen kapalıyken o kadar güzelsin ki seni evde bile kapali görmek istiyorum'' boyle dersen hem iltifat etmiş olursun hemde onun bu husus hakkında daha dikkat etmesini sağlamış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltesettürlü bayanım eşim bana bunu dese onun dediğini neden yapayım gün boyu kapalı evde açar rahatıma bakarım eşimde bir zahmet kabullensin ona söyleme derim ve içinde bu durumu atlatmaya çalış dizine yatır saçlarını oksa eminim 1 kere ellememişsindir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliyi o zaman alışmaya çalış kadınıda anla biraz sürekli saçı kapalı olursa çok baş ağrısına neden oluyor
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kukusunu da kapali gordun ama acinca ona hayir demezsin eminim.
39 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 7,4b cevap paylaştı. He bencil herif he. Kafası terleye terleye sırf senin estetik zevkin için başörtülü dolaşsın evinde bile.
11 Yorumla
+1 yılİyide eşin sana helal dinen
basını acar
onu her şekilde görüyorsunda basını acmasınamı tahammulun yok
Ruh hastası filanmisin
tuhaf cidden15 Yorumla- +1 yıl
soruyu alttan okumuyor musun kardeş? düzgün yorum yap önce.. helalim olup olmaması mesele değil . Ben açık halini beğenmiyorum bir yabancı gibi hissediyorum.. sanki yabancıya dokunur gibi.. çünkü kapalı ve açık halleri birbirinden çok farklı.. yani başörtülü hali demek istedik
- +1 yıl
alısacaksın kardes
o halinede
Caresi yok..
yapcak bisi yok.
Bir kadına öyled ersen aklına binlerce soru isareti gelir. - +1 yıl
Ben bekarım
ama her kadın başörtülü olsa bile
erkeginin erinin yanında güzel gözükmek ister..
Sen ona basını kapat dersen
eni ebgenmedigini düsüencek kırılacak incinecek
senin göz zevkin bozuluyor diye kadının gurunu kırma - +1 yıl
Hayır kapalı haliyle çok daha güzel.. ben o halini tercih ederim.. her kadın güzel gözükmektedir ister ama her kadın güzel görünmekten ziyade eşinin kendisini güzel görmesini ister.. ben onun kapalı halini daha çok seviyorum.. eğer yanımda daha güzel görünmek isterse kapalı halini tercih ederim.. o da biliyor bunu.. cinsellik sırasında kapatıyor bazen saçlarını hoşuma gittiğini biliyor.. ama ben onu hep öule görmek istiyorum bir yabancıyı değil
Selam kardes, vallahi seni en iyi anlayan benim. Cok sevdigim ve cok güzel buldugum kadini basörtüsüz görünce sanki baska biri ile evlendim gibi hisettim kendimi. Imam nikahimiz 1,5 yil oldu ve hala alisamadim. Ne yapacagimi bilemiyorum. Bazen yüzüne bakamiyorum. Basörtüyüyü takinca sanki gercek sevdigim geri gelmis gibi hisediyorum. Acinca aniden huylaniyorum. Allah yardim etsin. Bende caresizim...
00 Yorumla
+1 yılİstersen başörtüyle uyusun hatta o işi de öyle yapın. Değişiksin valla
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten enteresan bir durum :-/ bu soruyu yanitlamak icin illa kapali mi olmamiz gerekiyo? O da ayri bir sacmalik dogrusu.
00 Yorumla hahahahajjahahja offff allahcım sana geliyorum yarabbicim, tut beni
00 YorumlaKardeş evde ne olacak evde başı açık gezsin başka erkek görmedikten sonra sıkıntı eğer dışarda başı açık geçerse o zaman karşı çık ister döv istersen boşa
00 Yorumla
+1 yılİşte kapanmanın zararları.. İslamın bir zararı daha.. çok var böyle arkadaslarım.. karısının başı açık haline alışamayan.. zoraki katlanan. hatta boşanan bile var.. haklısın ne diyim
00 Yorumla
+1 yılE de rahat davransın kızcağız sıkıştırma.
31 Yorumla
+1 yılKapalı halini dini olarak mı sevdin
01 Yorumlabırak da kadın bari evin içinde rahat etsin yahu
02 YorumlaEvde neden kapatsın ki başınıı
01 Yorumla
+1 yılallahım ne ruh hastaları var😄
06 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- +1 yıl
sinirlendin mi kıyamam :d
- +1 yıl
Bak beyinsiz.. ben karınmu bir şeye zorlamadım bundan bahsetmedim bile.. hergün saçlarını öpüyorum onu mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum ama bunları hep onun sevdigim hali kapalı hali için yapıyorum.. Bu görüntüsü bana yabancı biri gibi geliyor.. beline kadar sakallı ve uzun saçlı kocan olursa aniden saçını kazıtıp sakalını sinekkaydı traş ederse ne demek istediğimi anlarsın
Kadin bunalsin mi evde. Abi fetis bu sendeki bence
04 Yorumla
+1 yılSen eve geldiginde kapanir istersen soyle de :)
09 Yorumla- +1 yıl
Eve Sen geldiginde kapali olsun yani. Diger yorumlarda gordum de kadin bunalir felan yazmislar. Sadece senin geldigin vakitlerde kapansa nolcak ki
- +1 yıl
Ya sapiklik degilde aliskanlik seninkisi. Oyle alismissin. Eger esin istemezse de bir psikologa basvurabilirsin.
- +1 yıl
Evde sal zor. Yemeni daha rahat ya :/
- +1 yıl
Yok yemeni evde ortulur.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evde basbasayken açık gezmesinde bisi olmaz ki
02 Yorumla
+1 yılSen sapıkmısın?
04 Yorumla- +1 yıl
sapıklık başka açıklaması yokta ondan. Allah ıslah etsin.
- +1 yıl
kız arkadaşına üzüldüm sanada acıyorum zaten acizliğine cahilliğine neyse :)
+1 yılZamanla alışırsın
01 Yorumla
+1 yılSöyle
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Ben eşimin evde bile başörtüsünü çıkarmasını istemiyorum... nolur bir bakın? özellikle KAPALI KIZLAR BAKSIN :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne