Yeme & İçme Büyücü komşum yaprak sarması getirmiş ne yapayım? ÖzLeMfjfjfj Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğunuz hatırlayacaktır geçen günde büyücü komşumla ilgili soru sormuştum gece evinden hırıltı sesleri geliyor falan diye, evde yalnız yaşadığımı biliyor sağ olsun yaprak sarması getirmiş sizce yemeli miyim? Büyü falan yoktur demi? 😃 Güncellemeler+1 yıl en fazla ne olcak ki Büyücü komşum yaprak sarması getirmiş ne yapayım? Cevapla Fal Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl komşun gece çarpılıyor olabilir bence boş ver yeme sende çarpılırsın 0 0 Yorumla
еxorcist Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl büyü olma olasılığı olması o sarmaları çok daha çekici yapıyor benim için 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 680 cevap paylaştı. Ye. 1 şey olmaz 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 397 cevap paylaştı. Besmele cek ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
komşun gece çarpılıyor olabilir bence boş ver yeme sende çarpılırsın
büyü olma olasılığı olması o sarmaları çok daha çekici yapıyor benim için
Düşmanı degilsen yiyebilirsin dndndn
Yemiyceksen bana gönder.
Sonra ölersin tikkat et bebeğim
Bismillahirrahmanirrahim de ye
Vardir ben olsam yemem
Yaprak sarması yenmez mi
Ye gitsin