sitede yaşıyorum, çocuğum falan yok. zaten yeni evliyim. işten eve evden işe gidip geliyoruz. çaprazımdaki komşu da sanki özellikle cumartesi pazar günleri sabah 9-10 gibi kendisi evde çocuğu koridora salıyo. kçını yırtana kadar bağırıyo çocuk. kaç defadır yatakodamın kapısı bile kapalı olduğu halde o çocuğun cırıltısıyla uyandım. önce yönetime şikayet ettim. bi süre çekidüzen verdi gibi oldular. sonra yine aynısı devam etti. bir gün artık sabrım taştı ve kapıya çıkıp kadınla muhatap olmak zorunda kaldım. çocuk bağırabilir arkadaşlar ben çocuğa asla suç bulmuyorum. annesi denen varlık çocuğa asla sus demiyor. anne uyarır çocuk susmaz anlarım derim ki kadına da yazık dinlemiyor çocuğu. ama öyle değil. çocuk kendini de parçalasa kadın ağzını açıp iki kelime etmiyor. sanki zevk alıyor bundan. çocuğunuza sessiz olmasını söyleyebilir misiniz dedim. o da söyleyemem o çocuk bağırır da. rahatsız oluyosan taşınırsın falan dedi. apartmanda yaşıyoruz ve beni koridor ortak yaşam alanı içinde rahatsız ediyor ve bana taşın diyor:D apartmanda yaşama kurallarından da haberi yok zavallının. neyse sonra mahcup olacağına bağırdı çağırdı bide ayağını koridorda çocuk gibi yere vurup daha çok ses yap çocuğum falan dedi. he bide bana senin çocuğun yok ya anlayamazsın dedi:D aynen sen doğurmuşsun mükemmel bir annesin ya zaten dedim. ettiği laf normalde mahkemeye vermeye yeterli bir laf. belki benim çocuğum olmuyor bu ne cürret yani. tam bir çingene diyeceğim ama çingenelere ayıp olur. bide elit bir sitede yaşıyoruz yani. üsluba bak. dediğim tek şey çocuğunuza sessiz olmasını söyler misiniz buydu yani.
şimdi kadın bana kafayı taktı. geçen abimle eşi misafir gelmişti bana. ben içerde hazırlanırken onlar da dışarı çıkıyorlardı. kadın yengemi görüp dik dik bakmış. yengem de şaşırmış yani hayırdır birine mi benzettiniz demiş doğal olarak. komşuyuz ya komşuyuz diye şarkı söyler gibi cırtlak sesiyle bağırıp gülmüş m*l embesil. geçen de eşimle binaya giriyorduk arabadaymış arabanın içinden bana dik dik baktı o kadar rahatsız edici ki. bende bak bak iyi bak diye bağırdım dayanamadım artık. tam bir ruh hastası kadın. ulan bizi böyle bişeyden uyarsalar utanırız mahcup olur köşemize çekiliriz kadındaki arsızlığa bakın. o çocuğun bağırması çok normal yani böyle bir annelik olabilir mi? şimdi bu kadının beni ve misafirlerimi rahatsız etmesine nasıl engel olurum yani buna ihtar mı çektireyim yönetimden napayım bu grizekalı beni huzursuz edecek belli ama benim içimdeki çngeneden haberi yok henüz:D onu itin gtüne sokucam haberi yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer