Ama adamın o kadar terbiyesiz biri oluçağını üstelik kızı varken tahmin etmedim.
İşte insanın babası bile sahip çıkmıyorsa tek kızına herkesden herşey beklemeli :( ah ah bakarsan başkasının namusuna, bakarlar namusuna
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir karakola gidip, komiser ile özel bir şey konuşacağını söyle.. Komiserlerin geneli babacan adamlardır biraz..
Samimice anlat durumu.. ''Babam başımızda yok diye böyle davranıyor, ne yapacağımı bilemedim, hem burası Türkiye abi'' gibilerinden anlat durumu..
O halleder..
aynen
Adam bir daha aynı şeyi yaparsa, yaptığı şeyi karısının, kızının duyması halinde ne olacağını sor. Akıllanmazsa sevgilinin çok kıskanç ve belalı bir adam olduğunu söyle.
İzmir'de hangi semt acaba çünkü bende izmirde yaşıyorum ve askılıyla bahçe suladın dıye böle sapıklar çıkmaz sende bir suç yok ayrıca ama sen dikkatli ol bu durumu anneme anlat nerdeyse gelsin yanına kapını kitleyip yat
balçovadayım... kitleyip yatıyorum annemi şimdi memlekette telaşa sokmuyayım gelice anlatcam bir daha yaparsa direk polise
Vur,kır parçala bu maçı kazan..Bu ne cürret..Zaten o yaştakilerin var ya Allah ıslah etsin onları ne diyim ki şimdi..
Cevap
13Cevap
seninle konuşmak istemiyorum beni rahatsız ediyorsun de. utanıpta nezaket edeyim dersen ustune cıkar bunlar. yuz buldugunu sanıyor. bişey soylerse sana aynen dedğim gibi konus sizin kendi işiniz yok mu dersin
ben anlamıyorum arkadaş, sen o bahçeye bikiniyle çıksan o adama ne. bu ne abazanlıktır kardeşim ya. davetiye çıkarmakmış, yok arkadaşım davetiye falan çıkardığın bu milletin içinin çürümüşlüğü!
Devam ederse anneni ara gelsin. Sen istediğni giymekte özgürsün.. Orda laf yok.
o.ç başka bir şey değil ağzını burnunu kırasım geldi o.evladının kendi kızı da var
Hmm okuyan varmış bunu ya,komşunu yöneticiye şikayet et kapıcı hallensin ona kdfklgdfkgfd
polise git annen gelene kadarda bir arkadaşında falan kal komşunuz vardır git ona da anlat onlarda kal akraban falan yok mu
yok tabiki değil ama adamların fikri bu konularda kadınlar bize ekstra yapıyor zihniyeti var :((( üstelik gurbetciyiz yani. yarın tekrar sulucam eğer yine yaparsa sıccam ağızına ve polise gitcem
farkında olmasak da, niyetimiz bu olmasa da sokuveriyoruz bazen.
nasıl yani?
direk karısına git söyLe fazLa LavbaLi oLmasın Diye, o aLır adamın ifadesini
ya karı inanmazsa? bizim türk karıları ahlaksızın önde gideni olsa eşi laf kondurmuyor sizde biliyorsunuz
Sert bir şekilde, beni bir daha rahatsız edersen polis çağırırım de. Muhtemelen bir dha yaklaşamaz.
Adama davetiye cıkarmışsın cidden. Adam meyilli baksana. kapına falan dayanmaz. izmirli Ks üyeleri arkadaş zor durumda yardım etseniz?
mavişehirde falansın muhtemelen. ya da kucukyali falan
çüş mavişehir mi hiç sanmam.
Balcova
Vay yavsamıs yavsaaaak.
Bir kaşık suda boğucan böyle pezoları.
Adii köpeğe bak..
kamera teçhizatını kur ve güzelce kaydet. Sonra karısına ver.
a. g. çocugu bunları varya asacan
Polis ne güne duruyor
temel komşu adam sullanmak hariç birşey yapmadı ki polis ne yapar ki bu durumda? ortada daha birşey yok
Ay kıyamam ağladım resmen
al oklavayı evin yolunu tut kafasında yarıya böl
Git kapılarını çal karısının önünde rezil et onu !
balık iyi gelir böyle insanlara girdimi çıkmaz
tam dayaklık i*ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar