Sapık bir komşuya ne yapmalı?

Evin bahçesinde annem domates biber dikti memlekete gitti sula kızım dedi. Bende sulamak için çıktım. Karşı binada aslında senelerdir konuşmadığımız bir komşu var adam son aylardır selam verir oldu nedense.

Oturduğumuz Semt İzmirde gayet modern bir yer.

Annemle ben yanlız kalıyoruz babam terk etti bizi. Mahalle biliyor çünkü polislik bile olduk. Suladığımda adam beni oturduğu üçüncü katdan izliyordu zaten ona sinir oldum görmemezcilikten geldim. Herif ordan sohbet başlatmak için hortum kullan bilmemne. O ara sizin evde güzelmiş çatı katı çok serindir vs. bende saygısızlık yapmamak için hıı evet dedim. Bu vere konuşuyor birbirimize gidip gelelim diye bende hıı ailece eşinizle bir gün oda olur dedim. Adam evli 45-52 arası birşey kızı var 15-17 arası. Aman sessiz konuş benim karı kıskançdır demeye başladı. Bende sizin kızınız yaşındayım neyi kıskansın dedim? İstersen geleyim şimdi bir çatı katı göreyim dedi, babanda zaten yok bilmem ne.

Siz ne diyorsunuz dedim içeriye girdim. Aslında ağızına ederdim ama bina boş, kimse yok evde sapıkmıdır nedir sonra eve girmeye çalışır gece diye birşey demedim. Şok oldum babam yaşında karısı var ya.

Bu utanmaz sapık komşuya gelecek sefer ne diyeyim ne yapayım?

Anneme zaten söylücem.
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırsam bendede kabahat var askılı shirt vardı üstümde herife davetiye çıkardım galiba :(( allah banada akıl fikir versin. yola bakan bir ev olmadığı için genelde de kimse bahçelerinde olmuyor kimse görmez dedim :(

Ama adamın o kadar terbiyesiz biri oluçağını üstelik kızı varken tahmin etmedim.

İşte insanın babası bile sahip çıkmıyorsa tek kızına herkesden herşey beklemeli :( ah ah bakarsan başkasının namusuna, bakarlar namusuna
Sapık bir komşuya ne yapmalı?