Karşı komşumuz var 45 yaşlarında bir çiftler ama hergün degisik sesler çıkartıyor kadın.. kocası evden gidince. ağlıyor bagırıyor kendi kendine konuşuyor vuruyor vs vs. Ilk başta evde biri var ona eziyet ediyorlar sandık ama evde ondan başka kimse olmadığını öğrendik.. insan gibi sesler çıkartmıyor hayvan insan karışımı bir inleme duyuyorum evde koşuyor vs gercekten çok korkutucu.. sizce polise haber mi vermeliyiz yoksa kadınla mı konuşmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve seni gebertirim, vurma bana gibi sesler duyuyorum bir diyalog oluyor böyle ama kadın konuşuyor yapıyor bu diyologu kendi kendine
Ya akil sagligi yerinde degildir ya da eve baska bir adam aliyor. Bu olay sizi korkutuyor hayatınızı etkiliyorsa kocasi ile gorusmenizde fayda var. Kadinin kendisi ile konusmak saglikli degil
0
24 Yorumla
Soran
+1 yıl
Akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum çunkü bu dış gorünüşünden de belli... evet kocası ile konuşmayı deneyeyim
Milleti dis gorunusune gore yargilamak yanlis olur. Sen o ses kayitlarini kocasına atma. Hic mi samimo olduğunuz bir komsunuz yok beraber is basina girin. Kadina buyu yapmis olabilirler. Zavalli kadini tek siz kurtarirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ya akil sagligi yerinde degildir ya da eve baska bir adam aliyor. Bu olay sizi korkutuyor hayatınızı etkiliyorsa kocasi ile gorusmenizde fayda var. Kadinin kendisi ile konusmak saglikli degil
Akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum çunkü bu dış gorünüşünden de belli... evet kocası ile konuşmayı deneyeyim
Bu durum sizin hayatinizi etkiliyorsa korkuyorsanız bunu yapın. Hala devam ederlerse sikay edin. Mustakil mi eviniz site mi
Site
Sitede cogu cin vb diyor inanma onlara akil sagligi gitmis bence. Ailedeki herkesi korkutuyor belli. Kocasi eve gelince de yapiyor mu
Hayır kocası olunce evde normal davranıyor ve sitedekilerle konuşmadık bu durumu sanırım bilen yok başka ben karşişında olduğumdan biliyorum görüyorum
Oyle sesler cikarinca bi kapiyi calin bisi istemis gibi yapin bakalim ne yapacak
Yaptım hatta sordum evde köpek mi var köpek gibi sesler geliyor oda yok dedi kimse geçen kapiya dua koydum kapiya kadar geldi baktı baktı gitti
Allah sabir versin boyle seyler insani manevi anlamda yipratir. Simdi hala yapıyor mu. Ayrica hangi sesleri çıkarıyor net bir sekilde soyler misin
Köpek ağlaması olur ya onun daha sesli hali ardından agliya agliya konuşuyor
şu an da koşuyor evde kendi kendine duvarlara da vuruyor
Video kaydi al ses ciksin yeter. Sonra apartman sakinlerine gosterin topluca cozum bulun. Kocasina gosterin belki kocasinin bile haberi yoktur
Aldım elimde var ama kocası da normal durmuyor ama bildigini sanmıyorum çunku o evde olunca yapmıyor kadın
Milleti dis gorunusune gore yargilamak yanlis olur. Sen o ses kayitlarini kocasına atma. Hic mi samimo olduğunuz bir komsunuz yok beraber is basina girin. Kadina buyu yapmis olabilirler. Zavalli kadini tek siz kurtarirsiniz
Yargılamadım ama gören zaten normal olmadığıni düşünür
Kadın ile konuşmayı deniyicem
Bence kadınla konuşsan durum degismez. Sen orada tek mi yasiyorsun ailenle mi veya kocanla vb
Tek yaşıyorum
Oooo sen simdi korkudan eriyorsundur. Cok korkutuyor mu bu olay seni?
Tabiki
Sen komsularin kapisini cal birisinin bu sesi dinlet gene belki cozum bulursun
Tama yapicam
Hala ses cikariyor mu
Hayır
Walla bu olay benimde aklimda kaldi baya 😅😅
Psikolojik sıkıntısı olmasından başka bir fikir gelmedi aklıma.
Evet bencede öyle
Bipolar olmuş doktora gitmesi lazım ilaçlarla sakinleşir
Düşündüğün aksine birileri ile görüntülü konuşup birşeyler yapıyordur
başka bir şey yapıyor olmasınlar?
Ne gibi? Evde kadından başka hic kimse yok
kocasıyla yapmıyordur belki...
Ama evde yok kimse bunu netleştirdik
gizlice almıştır belki...
Sanmıyorum
belli olmaz tam azma yaşı alır genç birini deliler gibi...
Komşunuz cinli maalesef
Aynı şekilde düsünüyorum ne yapmalıyım?
Valla bilmiyorum bulaşsan ya size bir şey olursa malum işin içinde onlar varsa sıkıntı hoca ayarlayın desem hoca ne diye gidicek kapılarına birden
Evet aynen
Filmi yapıldı bunun askm
HAJAKWKWKS
Cinlenmiş
Umarım değildir
Cinlenmiştir
Bende öyle düşünüyorum normal de bir görünüsü yok zaten peki ne yapmalıyım?
İhbar edebilirsiniz, akıl sağlığı pek yerlerinde olmayabilir. O evde neler dönüyordur allah bilir. İhbar ederseniz en azından tedavi görürler
Onu düşünüyorum ama yanliş bir şey olmasından da korkuyorum ama sanırım yapacağım sey bu olucak
Yanlış bir şey yok. Müdahale etmezseniz evde kadının cesedini bulursunuz. Çok ciddi böyle şeyler
Haklısınız
Ağlama değildir o
yapmıyordu onu ondan
Çılgınlar