Yan komşum cok garip ajan olabilir mi?

Kadin yabanci ilk basta soyleyeyim kisa sure once bizim apartmana tasindi guzel bir kadin 20lerin sonunda kendi memleketinde savas yok neden buraya geldigi belli degil ama umursamadik annem yemek gonderiyor ona malum klasik turk annesi gecen gun de eve davet etti sohbet ettik kadin 5 dil konusabiliyor zaten turkcesi cok iyi ve akici yabanci oldugu anlasilmiyor buraya kadar gayet normal sonra bizim apartmana sık sık yabanci serseri ya da cok duzgun tipli adamlar girmeye basladi ortasi yok bakin ciddiyim 2 sekil var yuzunde dovme olmayan yer yok olan adamlar giriyor ya da takim elbiseli cok şık adamlar tam tersi yani onu da umursamadik ozel hayatina girmeyelim dedik bardagi son tasiran damla bugun sabah asansorde karsilastik sohbet ederken cuzdanindan bir sey cikartiyordu toplu tasima karti dustu elinden egildim kaldirmak icin kartta fotograf ona ait ama isim soyisim farkli cok bakamadim ama cok eminim hemern aldi elimde fark etmemis gibi yaptim ama icim icimi yiyor sahte kimlik ustune mi yapmis bunu falan anlamadim aklima takildi napacagimi bilemiyorum

Güncellemeler
8 ay
Biriniz bir sey soylesin🙄
Güncellemeler
8 ay
Guncelleme: bugun firina giderken benden ona 2 tane simit almami istedi olmedim yani suanlik🤭
Yan komşum cok garip ajan olabilir mi?