Bu görselin bir tik kötüsü yorganlara tekme atmak ve etrafa yoğurt saçilmasi 🤷♀️🙄 Ocagin altını kapayip kapi, pencere acsaydin sonra hemen silseydin delilleri yok etseydin. Hâlâ yaşıyor musun?
O bir tık kötüsünü de birkaç sene önce yaşamıştım 🙄🙄 Aynen öyle yapıp delilleri yok ettim. Daha doğrusu ettim sandım, çünkü tencerenin dışını silmeyi unutmuşum 😅 o yüzden yakalandım 😅 ama neyse ki hala yaşıyorum 😅
Şimdi o sütü güzelce soğutuyorsun. Sonra içinden bir bardak alıp bir bardaktan az şekerle güzelce karıştırıyorsun. Sonra ayrı bir tavada 125 gr tereyağı ve 1 bardak unu kavuruyorsun. Rengi kahverengiye dönünce erittiğin şekerli suyu üzerine döküp biraz daha karıştırıp kapatıyorsun.
Sonra kaşıkla şekil verip kendi helvanı kendin hazırlıyor, anneni yormuyorsun 😂😂😂
Yapcak bir şey yok.. içine bir çömçe koyaydın taşmasını engellerdi... :D :D :D Ocağı temizle ki cezan hafiflesin.. :D :D :D bu arada çömçe ne diyen olursa ;
Öyle oluyor muymuş ya 😅 annem hep içine tabak koyar, kaynamasına yakın ses çıkarmaya başlar. Ben de öyle yaptım ama tabağı yanlış koyduysam demek, hiç ses çıkarmadı 😅