Sevgiliyken falan çok sık yemeğe çıkmazdık, çıktığımız zamanlarda da utanırdım zaten. Neredeyse 1 aydır yeterince doymuyorum diyebilirim, bu çekingenlik gider mi üstümden?
1 aylık evliyiz hala eşimin yanında rahat yemek yiyemiyorum. Bu geçici bir durum mu?
Evet geçici bir durum sevgilimin yanında ilk başlarda bende yiyemiyordum baktım o rahat rahat yiyor bende yemeye başlamıştım 😂 Ayrıca mutluluklar diliyorum
Belli bu süre bu durum devam edebilir fakat zamanla alışacaksınız bu yemek yeme durumu değil düşünmek aklınıza bile gelmeyecektir ufak tefek şeyler haline gelecek daha, zaman geçecek tuvalette yken seni gorucek umursamicak bile çişini yapmani😁
Zamanla geçecek hiç uzulme hem yemek yerken kötü gözükmüyorsun ki kendine bi ara bak aynada yemek yerken bu kadar utanılacak bir şey olmadığını görürsün :)
Bence geçer ya. İnsan nelere alışmıyor ki hayatta yemek yemek basit bi problem. Hem neden utanıp çekinesin ki ya eşin sonuçta o senin. Keyifli geceler 🤗
Belkı bıraz sen evhamlısın. Yanı onun aklına bıle gelmeyecek dusunclerı kafana sokmus olabılırsın. ya da kımı ınsanlar karısındakını aşırı süzer mısal yemek yıyen bırıne cok dıkkatlı bakarsan bır sure sonra elı ayagı dolanabılır ınsnlar bırsey yaparken bırılerının kendılerını gözlemesı rahatsız edıcıdır Bırde sanırım daha gayrı resmısınız. Bence akşamları tv seyrederken meyva falan soy koy agızına esının oda aynı sana yapsın bu bıraz daha aranızdakı bagları saglamlastırır ama onuda yapabılcegınızden emın degılım ama eglencelı olsa gerek benı öyle utangac esım olsa ısırırım ki onu::)
Utanma duygusu iyidir =)) yemek konusuna gelince kısmetini yersin. Allah sana yedirmeyeceği lokmayı bir şekilde yedirmez. Eşin lokmanı mı sayıyor? Büyük ihtimalle hayır. Eşin yeme mi diyor? hayır. Eeee o zaman utanılacak bir şey yok =)) Rahat edemiyorsan o zaman önce eşinin karnını doyur sonra sen ye.. Ben içanadolu bölgesindenim bizim oralarda aynı şekilde kadınlar erkeklerin yanında yemek yemeye utanır ve erkekler için ayrı kadınlar için ayrı sofra kurulur. Gayet normal bir durum utanıp aç kalman eşinin suçu değil ya bu durumu aşacaksın ya da dediğim gibi ayrı yiyeceksin. Sana şimdiden kolay gelsin :)) ve afiyet olsun..
Korkun ne ki bu konuda? Lokmalarını saymaz herhalde😅 bence normalinde nasıl yiyorsan öyle yemeye devam et! Sonuçta evlilik 1 aylık bir şey değil😁 Bu konuyu onunla paylaşırsan daha rahat olursun, ki bence bu konuyu anlat ona eminim sana “saçmalama” diyecek. Onun yanı da değil de gizli gizli yemek yersin sonra da kilo alırsın. Bence bu durumu paylaşarak rahatlayabilirsin, utanmana da gerek yok hiç bir şekilde. Onda böyle bir rahatsızlık olsa sen bilmek istemez miydin?
Bir çift tanıyorum ilişkilerinin en özel anı yemekti 😅 Beraber Lahmacun, mantı yemeğe giderlerdi. Belki siz de sevgililik dönemin de fazla yemeğe çıkmadığınız için çekiniyor olabilirsiniz ama geçer merak etmeyin rahat olun ya yemek yemek utanılcak bir şey değil ki.
Böyle devam ederseniz geçmeyecek maalesef, yahu eşiniz yani her şeyi beraber yapıyorsunuz. İkinizde kraliyet ailesi mensubu da olmadığınıza göre burada sorun göremiyorum.
Niye utaniyorsun ki? Nasil yiyor diye mi düşünür? Sen normal sekil yiyorsan sorun ne? Yemek adabi diye bisey var bide herkes farkli görmüştür ailesinden mesela kimi var tavuğu catal bicakla yerken baska biri bismillah deyip parmakla yer sorun degil bence yeterki nerde nasil davranacağını bil ve o evde sen misafir degilsin ki esinin adabina uyasin.
Yeni gelinsin ama eşinle aynı yatağa giriyorsun, aynı tuvalete giriyorsun artık bunları aşman gerek belki ileri de bir bebeğiniz de olur o seni beğenmiş sevmiş ki eşi yapmış bunu kendinle çöz al yemek tabağını geç aynanın karşısında kendini izleyerek ya çekindiğin ne var yüzleş yüzleşmek sonuca ulaştırır
Eşin yanında en rahat olabileceğin kişi. Rahat olmaya bak zamanla alışırsın. Aslında herşey böyledir başlangıçlar biraz zor gelir ama zamanla herşeye alışmış oluruz
Ben yemeğe ekmek banmadan doymuyorum neden utanırsın hiç anlamam yemek sonuçta löp löp götürcen kafanda takılma hödük gibi mi yiyorum acaba diye kendin ol
Kocisini benimseyememişsin. Merak etme yakinda yaninda hem gegirir hem osurur. Sonra sen de "Ay ben bununla mi evlenmişim! Bi de yemek yerken utaniyordum" dersin.
Ben de flörtleşirken ya da sevgiliyken yemek yerken utanıyodum. Sedece yemek yerken utanırdım. Onun haricindeki hiçbir şeyde utanmazdım :D bilmiyorum neden ama geçicidir eşin sonuçta
Bu işte bir terslik var, yanında yemek bile yemeye çeğindiğin biriyle neden evlendin ki? İlk defa böyle bir şey duydum, neden çekiniyorsun yemek yemekten?
her konuda böyle çekingenmisin sen yaa. yemek konusudna böyleysen yatakta daha çekingen olmalısın ahh çok kötü, kocan potansiyelinin farkında değil demekki