Benim bildiğim çinliler böcek yer çinin nufüsü fazla açlık çekmemek için böcek yiyorlar bu uzakdoğu kültürü türk kültürü ile hiç uyuşmuyor bnce yerli üretim çoğaltılmalı. Atalarımız çok çalışkan insanlardı nasıl oldu da bu millet böyle tembelleşti hiç bilmiyorum. Türk ürünleri almaya çalışıyoruz ama onda bile bi şey çıkar diye korkuyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilindik diğer gıda boyalarına nazaran karmin, şaşırtıcı bir şekilde zararsızdır. Kolay kolay bilinmese de bir alerjendir yine de, dikkat etmek lazım.
Ama böcek
Çiçek ve ot olunca zararsız, ama böcek olunca zararlı mı olacakmış :) Her bitki zehirli, her böcek de yararlı olabilir.
Cp nin salamindan nefrt ettim gecen almis babam 😖😖Of yaa herseye koyuyorlar offf
karminin ne olduğunu bildiğim halde evet yiyorum 😅
Yedirmedikleri nane kalmadı ki şerfsizlerin
İşlenmiş et tüketmiyorum nitrat tuzu da son derece sağlıksız
Karmin ne demek hsjsjs
Güney amerikada yaşayan kurutupezdikeri veyiyeceklerimize kattıkları bir böcek. Karmin böceği yaz çıkar.
İyi oldu bilememiz bir daha yaklaşmayacağım şunlara😄 Sen gıda mühendisi?
Yok yeni başkan adayıyım tövbee :D
Aaa başkan adayımı hangi parti söyle de oy vereyim bari😄
O ney la
Karmin nedir bilmeyen bir nesil yetişiyor imdaaat!!
Böcek böcek sever misin? Soslu mu sossuz mu seversin? :D
Açıklayabilirsin ezikleyeceğine😊 saygılı insanlar böyle yapar
Açıklamada yazıyordu canım okumadın mı? :D
Yemiyom sala
Karmin neyki?
Böcek
Sağlıksız değilse yenir. Sen böyle diyince itici duruyor sadece
Benim bildiğim çinliler böcek yer çinin nufüsü fazla açlık çekmemek için böcek yiyorlar bu uzakdoğu kültürü türk kültürü ile hiç uyuşmuyor bnce yerli üretim çoğaltılmalı. Atalarımız çok çalışkan insanlardı nasıl oldu da bu millet böyle tembelleşti hiç bilmiyorum. Türk ürünleri almaya çalışıyoruz ama onda bile bi şey çıkar diye korkuyoruz.