Yeme & İçme Tam buğday unuyla poğaça yapılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hamura un yetmedi birazda tan buğday unu kattım markette tam buğday vardı ana tereddüt ettim tadı normal poğaça kadar güzel olur mu Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncelle Tam buğday unuyla poğaça yapılır mı? Cevapla Market Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. olur tamamen tam bugday unu olmaz ama karıştırarak yaparsan tutar tadıda güzelleşir 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Tam buğday unu biraz riskli ayarlayamayıp çok koyarsan kapkatı bir poğaçan olur dengeyi tutturman lazım. Keki çok güzel oluyor ama 0 0 Yorumla
Ichigo-Ichie Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Normal poğaça gibi olmuyor ama kötü de olmuyor. Ben açma, pizza falan da yapıyorum o unla. 0 0 Yorumla
Helnn07 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl evet çok güzep bir rengi oluyor. Ben bazen sadece tambuğday unundan yapıyorum daha saglıklı oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadı nasıl normal kadar güzel mü bide sert mi oluyor normale göre Yorumla Helnn07 +1 yıl benimkiler yumuşak oluyor genelde sert olmasın hamurun Yorumla
ebruliimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl kötü olmaz ama biraz daha sert olabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadı çok mu farklı normal den yaptın mı sen Yorumla ebruliimmm +1 yıl cok farkli derken bir tik hissedilir ama diğer una göre dahaz az koy onu fazla koyunca tadi rengide farklı oluyor.. kötümü derden kötü değildir Yorumla
Tomiriss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel olur yapabilirsiniz. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tadı çok mu farklı normal poğaçadan Yorumla Tomiriss +1 yıl Hayır ekmek yapıyorsun ne farkı olacak. Poğaçaya da lezzet katar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
olur tamamen tam bugday unu olmaz ama karıştırarak yaparsan tutar tadıda güzelleşir
Tam buğday unu biraz riskli ayarlayamayıp çok koyarsan kapkatı bir poğaçan olur dengeyi tutturman lazım. Keki çok güzel oluyor ama
Normal poğaça gibi olmuyor ama kötü de olmuyor. Ben açma, pizza falan da yapıyorum o unla.
evet çok güzep bir rengi oluyor. Ben bazen sadece tambuğday unundan yapıyorum daha saglıklı oluyor
Tadı nasıl normal kadar güzel mü bide sert mi oluyor normale göre
benimkiler yumuşak oluyor genelde sert olmasın hamurun
kötü olmaz ama biraz daha sert olabilir
Tadı çok mu farklı normal den yaptın mı sen
cok farkli derken bir tik hissedilir ama diğer una göre dahaz az koy onu fazla koyunca tadi rengide farklı oluyor.. kötümü derden kötü değildir
Güzel olur yapabilirsiniz.
Tadı çok mu farklı normal poğaçadan
Hayır ekmek yapıyorsun ne farkı olacak. Poğaçaya da lezzet katar.
Yapılır da tadı nasıl olur bilemem
Evet yapılır
Bilemiyom denemedim
Fırında
Denemedim
Yapılır.
Güzel olur tabi