Çocuk & Ebeveyn Kısır nerede saklanır? Odamda üstü kapalı şekilde saklasam bozulur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kısır nerede saklanır? Odamda üstü kapalı şekilde saklasam bozulur mu? Güncellemeler+1 yıl Dolaba saklamayı bende akıl edebiliyorum :D Dolap dışında odamda saklasam bozulur mu diye soruyorum Kısır nerede saklanır? Odamda üstü kapalı şekilde saklasam bozulur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 16,1b cevap paylaştı. Buzdolabı içinde saklaman gerekiyor gadası 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl O ne demek ya benim bildiğim kısır çocuğu olmayan kişiye denir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İyi espriydi çok güldüm ahahah Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Espiri değil kısır çocuğu olmayan kişiye denir o yüzden sordum sizin orada kısır niye diyosunuz Yorumla Soran +1 yıl www.google.com/search Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Bizde kısır yemeğe denmez çocuğu olmayan kişiye denir bu bulgur Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Manitaya kısır yaptın yarın götüreceksin değil mi 😒 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bulgur en çabuk ekşiyip bozulan bir besin buzdolabı harici oda sıcaklığında bozulur 0 0 Yorumla
KentSakini Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yaz aylarında oda sıcaklığı yemekler için sorun. Buzdolabında muhafaza etme şansın varsa, bu şekilde muhafaza et. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buzdolabında da sertleşmezmi? Yorumla
Grenkyk Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Beni saklasan bu sıcakta ben bile bozulurum kısır duman atar 0 0 Yorumla
Danacıkk Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Dolabta saklayacaksın onudamı ben soluyum :DDDDD 0 0 Yorumla
Kelimeleryetmez1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Bankalarda ona has kasalar var oraya ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tsk deniycem Yorumla Kelimeleryetmez1 +1 yıl Bsd 😒 Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Etli mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etli kısır mı var bilmiyorum djfgdffe etsiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Buzdolabı içinde saklaman gerekiyor gadası
O ne demek ya benim bildiğim kısır çocuğu olmayan kişiye denir
İyi espriydi çok güldüm ahahah
Espiri değil kısır çocuğu olmayan kişiye denir o yüzden sordum sizin orada kısır niye diyosunuz
www.google.com/search
Bizde kısır yemeğe denmez çocuğu olmayan kişiye denir bu bulgur
Manitaya kısır yaptın yarın götüreceksin değil mi 😒
bulgur en çabuk ekşiyip bozulan bir besin buzdolabı harici oda sıcaklığında bozulur
Yaz aylarında oda sıcaklığı yemekler için sorun. Buzdolabında muhafaza etme şansın varsa, bu şekilde muhafaza et.
Buzdolabında da sertleşmezmi?
Beni saklasan bu sıcakta ben bile bozulurum kısır duman atar
Kokar her yer yeşil soğanlıysa
Hava sıcak bu aralar dikkat et.
Dolabta saklayacaksın onudamı ben soluyum :DDDDD
Bozulursa kısıra bakma😂😂😂
Bankalarda ona has kasalar var oraya ver
Tsk deniycem
Bsd 😒
Buzdolabı önerilir.
Sabaha bozulur.
Etli mi?