Diğer Odamda tık tık gezen bir şey var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sanki gardobumun altında minik bi kertenkele ya da böcek var korkuyorum bakmaya Güncellemeler1 yıl Agalarım kelebekmiş Güncellemeler1 yıl Perdeme kadar uçtu sonra pencereyi açıp perdeden salladım onu Odamda tık tık gezen bir şey var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EfsaneviSuperSaiyan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ya ordan burdan girmiş bocektir ya da lambaya gelmiş sinek filandir (inşallah) 0 0 Yorumla
s1newm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Sinek ilacın ya da böcek ilacın varsa oraya bide yatağının etrafına sık. tabi kalkabilecek durumdaysan 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Peki bizden beklentin nedir bu konuda? 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Korkumu paylaştım la işte hemen bi çok bilen mod tamam KS nin kralları sizsiniz Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biz mi bakalim ne yapalim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen bak evet Yorumla Mertizm2834 1 yıl Tamam Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Fare olmasın kız 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla ogeliyeah 1 yıl Fare işte kız Yorumla Soran 1 yıl Allahhhh Yorumla Soran 1 yıl Babamı çağırmak içinde yere basmam gerekiyor 😢😢😢 Yorumla ogeliyeah 1 yıl Yemesin seni kız Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 798 cevap paylaştı. Gırç gırç ses mi geliyor 0 0 Yorumla
erdem84 Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Korkma faredir fare bisey olmaz yakala at 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Oha ciddi olun ölürüm ben Yorumla Soran 1 yıl Babamı çağırsam mı Yorumla erdem84 1 yıl Apartmanmi ev.. tamm ciddiyim Yorumla erdem84 1 yıl Ben demedimmi kelebektir diye.. geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Sağolun yav. Bi kelebek nasıl o kadar ses çıkarır ödüm çıktı Yorumla erdem84 1 yıl Karanlıksa görememistir kantlari cirpinca biyerlere vuruyordur.. hadi neyse ucuz atlattin Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Korkma yemez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben gelip bakayım mı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatacak yer verir misin bana gelip bakarsam Yorumla Soran 1 yıl Uçurttum onu diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olsun yine de bi bakayım belki başka şeyler de vardır Yorumla Soran 1 yıl Başka şeyler yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben gelirken getiririm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ya ordan burdan girmiş bocektir ya da lambaya gelmiş sinek filandir (inşallah)
Sinek ilacın ya da böcek ilacın varsa oraya bide yatağının etrafına sık. tabi kalkabilecek durumdaysan
Peki bizden beklentin nedir bu konuda?
Korkumu paylaştım la işte hemen bi çok bilen mod tamam KS nin kralları sizsiniz
Biz mi bakalim ne yapalim
Sen bak evet
Tamam
Fare olmasın kız
Ne
Fare işte kız
Allahhhh
Babamı çağırmak içinde yere basmam gerekiyor 😢😢😢
Yemesin seni kız
Gırç gırç ses mi geliyor
Korkma faredir fare bisey olmaz yakala at
Oha ciddi olun ölürüm ben
Babamı çağırsam mı
Apartmanmi ev.. tamm ciddiyim
Ben demedimmi kelebektir diye.. geçmiş olsun
Sağolun yav. Bi kelebek nasıl o kadar ses çıkarır ödüm çıktı
Karanlıksa görememistir kantlari cirpinca biyerlere vuruyordur.. hadi neyse ucuz atlattin
Kara fatma falandır korkma
olum bu kadar paranoyak olmayın :D :D
Böcektit
yataktan cikms
Korkma yemez
Sevgilin olmasin
Ben gelip bakayım mı
Evet
Yatacak yer verir misin bana gelip bakarsam
Uçurttum onu diyorum
Olsun yine de bi bakayım belki başka şeyler de vardır
Başka şeyler yok