Arkadaşlar odamda uyurken hep sol tarafımın üstüne yatmak zorunda kalıyorum sol kulağımdan fısıltılar duyuyorum korkuyorum diye.
Pazartesi anneannemlere kalmaya gitmiştim hiç fısıltı falan duymadım sol kulağımda rahat rahat yattım bizim eve gelince odamda gece fısıltılar duyuyorum bunun sebebi ne
Pazartesi anneannemlere kalmaya gitmiştim hiç fısıltı falan duymadım sol kulağımda rahat rahat yattım bizim eve gelince odamda gece fısıltılar duyuyorum bunun sebebi ne
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende aynı durumdayım araştırdım 3 harflilerle ilgili bu 3 harfli zararlı veya zararsız olabilir. bu sabah bacağımda kesik gördüm. eğer hep besmele çekip felak gibi sureleri 3 4 kere okursan sana yaklaşmazlar
ugrascak benimi buldular ne istiyolar benden
korkma eğer şu aralar fısıltı duyup vücudunda morarmış ve ya kesik var mı? eğer varsa zararlıdır. sen onları çekicek bişey mi yaptın? neyse vücuduna zarar verebilirler ama başka bişey yapamazlar. sen yine dediğim gibi felak nasr gibi sureleri oku : ) merak etme bende aynı şeyi yaşıyorum 2 gecedi
r
Eskiden çizikler oluyodu Ama uyurken cizmissindir falan diyorlardı parmak kadar uzunlukta çiziklerdi
cin musallat olmış sana.
büyü olabilir
Odaya kim büyü yapar ki onu anlamadım bende
bilemicem orasını ama olabilecek bi şey
odana 3 felak 3 nas oku
Okuyorum her gece
Benim halam da öyleydi hocaya gitmişti
Hoca Ne dedi peki biliyo musun
muska falan verdi yapılması gereken içilmesi gerek bir şeyler verdi
ve aklına böyle şeyleri takmamasını söyledi
isin bitti
bende bende