Herkese merhaba benim böcek fobim var. Gördüğüm an kaşınmaya başlıyorum deli gibi. Dilim bile kaşınmaya başlar. Çok gerilirim. İki gündür sürekli karşıma bu böcek çıkıyor dün perdenin üstüne tırmanırken yakaladım kardeşimi çağırdım benim için o icabına baktı peçeteyle aldı dışarıya attı. Bugün de kapımın kenarında gördüm. Kardeşimi çağırmaya gittim ama birden yok oldu resmen. Bu nereye gitmiş olabilir ya Bir de neden benim odama geliyor? Benim odam tertemiz normalde o kadar titizim ki her gün odamın tozlarını alırım vileda ile silerim. Sanki gıcıklığına benim odama geliyorlar. Cam açık değildi kapı açık değildi. O kadar çok huylandım ki vücudum kıpkırmızı kaşımaktan. Vücuduma bir şeyler tırmanıyormuş gibi hissediyorum. Sorun şu yatağım kapıma yakın ve o böcek yatağımın hemen yanındaki duvardaydı. Gecenin bir vakti odamın her yerini dağıttım acaba buraya girmiş olabilir mi şuraya girmiş olabilir mi diye. Hiçbir yerde yok ben bugün uyuyamam ya. Lütfen dalga geçmeyin benim için çok büyük bir problem bu. Küçüklüğümden kalma bir travmam var. Size sorum şu ki bu böceği ben nasıl ortaya çıkartabilirim? Bir de ikidir neden bu böcek benim odama geliyor? Küçük bir böcek olsa neyse diyeceğim ama kocaman.
Mobilyalara iyice bak, bir de gördüğün an süpürge makinasıyla çek yani öldürsen falan ağır koku yayıp diğerlerine de gider kokusu gelirler falan :D internette yazıyor da
https://www.youtube.com/watch?v=5VsvPSeCXfI bu videoya baksana aynı böcekten yüzlercesi var hepsi de toplanmış falan tüyler ürpertici cidden. Neyse sen böceği ara odan videodaki hale gelmeden önce bul :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bahce yesıllık agac varsa bunlar olur seslı ucarlar zararı yok
Bu böcek kumaşlara yakın duruyor sanırım yani odada kumaş bulunan bölgelere bak
Off yaaaa çıldırcamm şimdi dolabımı dağıtmam gerek
Mobilyalara iyice bak, bir de gördüğün an süpürge makinasıyla çek yani öldürsen falan ağır koku yayıp diğerlerine de gider kokusu gelirler falan :D internette yazıyor da
Dksjsjsjssj hele bir çıksa ortaya. Herhalde dünkü böceğin intikamını almak için geldi bugün zjsjsjsjsjs
https://www.youtube.com/watch?v=5VsvPSeCXfI bu videoya baksana aynı böcekten yüzlercesi var hepsi de toplanmış falan tüyler ürpertici cidden. Neyse sen böceği ara odan videodaki hale gelmeden önce bul :D
Çok pis kokuyor dikkatli ol
Lambanın veya avizenin üstünde
Bu mevsimde olmaz ki