Afiyet olsun. Bende havuçlu tarçınlı yaptım az önce
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eşim sevmiyor kuru oluyormuş:D ıslak kek tarzı seviyor ama normal kek yaptığımda da hazır gibi deyip yemişti baya. Çok yapmıyorum yapsam yer belki benim yaptıklarımı seviyor çünkü.
O manada demek istememiştim aslında :D 1-2 dilimle normalde doymaz veya daha fazla istersin ya beyaz unla yapılan tatlılarda falan. Bunun içinde yulaf unu olduğu için fazladan yememeni de sağlıyor aynı zamanda. Tokluk hissini o yönde veriyor :)
Hayır genel anlamda spor işi ile uğraşıyorum ama ne kadar sporla uğraşsam dahi hamurun insana bir yararı yok hali ile çok tüketim bir yana hiç tüketim yapmıyorum insanın midesi rahatsız oluyor meyveli yoğurt daha mantıklı geliyor mesela.
yoğurdu tek halde tüketemiyorum ben ne yazık ki, midem bulanıyor. Bir şeyin içinde kullanılmışsa yapılırken yerim ama sade halde tüketebilsem dediğiniz çok mantıklı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Afiyet olsun. Bende havuçlu tarçınlı yaptım az önce
Eşim sevmiyor kuru oluyormuş:D ıslak kek tarzı seviyor ama normal kek yaptığımda da hazır gibi deyip yemişti baya. Çok yapmıyorum yapsam yer belki benim yaptıklarımı seviyor çünkü.
pek aram yok ama keki iyi yaparım benim için kek çırpmak pişirmek bebek oyuncağı 😒
Hemen nikahı basalım arkadaşlar
Abartma Niyazi wdjshdksdhsds
Bir ıslah kek yapmışım ahan dayıya sor mütüşh
Şahsımdir insanı hamurla tok tutmak çok kötü
O manada demek istememiştim aslında :D
1-2 dilimle normalde doymaz veya daha fazla istersin ya beyaz unla yapılan tatlılarda falan. Bunun içinde yulaf unu olduğu için fazladan yememeni de sağlıyor aynı zamanda. Tokluk hissini o yönde veriyor :)
Yani yani aslında anlatamadım üzgünüm, şunu demek istedim hamur işi sağlıksız yemenin mantığı yok ama saygım sonsuz tabii ki.
Ketajonik beslenmenin mi içerisindesiniz acaba? Hamur işini ben de çok sevmem ama zaman zaman yerim az miktarlarda.
Hayır genel anlamda spor işi ile uğraşıyorum ama ne kadar sporla uğraşsam dahi hamurun insana bir yararı yok hali ile çok tüketim bir yana hiç tüketim yapmıyorum insanın midesi rahatsız oluyor meyveli yoğurt daha mantıklı geliyor mesela.
yoğurdu tek halde tüketemiyorum ben ne yazık ki, midem bulanıyor. Bir şeyin içinde kullanılmışsa yapılırken yerim ama sade halde tüketebilsem dediğiniz çok mantıklı...
Doğrudur anlayışınıza teşekkürler
Sevmem. ama güzel yapmışsın koala.
Kek sevilmez mi ya... Teşekkür ediyorum
Sevilmiyor sayın koala.
sevmeyen yoktur heralde ya sdlkjflşsd
Görseldeki keki affetmem gömerim
Ellerine sağlık
Severim daha çok meyveli , afiyet olsun
Bu da meyveli bir tarif zaten üzerindeki bitter çikolatayı saymazsak :D
Eline sağlık 😀
eline saglik
teşekkür ediyorum
Kakaolu sevmem meyveli severim
Kekin güzel görünüyor :) kadın dediğin kek yapmasını bilmeli :)
Kakaolu değil, meyveli kek :)
Kakaolu gibi duruyor ama 🙈
İçinde pekmez var, ondandır belki :D
Pekmezliyi de ilk defa duyuyorum 😂 nerelisin sen nerenin keki bu
Ahahahhaha bir yerin keki değil yahu. Bölgeye özel değil yani. Ankaralıyım. :D
Oooo ankaranın neresinden. 7 sene orada okudum ben 😃
Azımın suyu aktı
Severim
Pek sevmem
bennnn