Yeme & İçme Aranızda çikolatalı kek sevmeyen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Çikolatalı kek sevmeyen de ne bilim...😏😀 Güncellemeler+1 yıl Süpers miş 💅🥳 Aranızda çikolatalı kek sevmeyen var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben kek severim evet ama aşırı sevmem ağır geliyor bazen. 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı olmuş. d 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha😀 evet Yorumla KnightsSword +1 yıl 😂 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Elimdeki ıslak kek ile bu soruya denk gelmem şu an 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesadüfler 😉 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence tam yerinde bir soru olmuş seven var mı değil de sevmeyen var mı demişsin Çünkü birçok kişi seviyor çikolatalı keki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle ters köşe sormak istedim çoğu kişinin sevdiğini biliyoruz😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam.;) Yorumla
FatihEfendii Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Ben pek sevmiyorum.Psikolojik olabilir belki ama çikolatalı kek mide bulantısı yapıyor. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Rejimimi bozdurmaya çalışıyorsanız @gülüşünnn ablaya sözüm var. Bozmam. Bozamam. 1 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben değil ama babam var çamur diyor adam çikolataya yaa 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Sevmeyen de ne bileyim. Bol çikolatalı sütlü ıslak ıslak ne güzel olurdu şimdi. 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl ben sevmem sadece orjinal antep baklavası yoksa olsada olur olmasada olur benim için tatlılar 1 0 Yorumla
xUcanSupurge Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çikolata sevmiyorum diyenlere nedense güvenmiyorum 😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç inandırıcı değil demi 😏 Yorumla xUcanSupurge +1 yıl Kesinlikle değil ya 😁 Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Sevilir elbet severim ama aşırıya kaçmamak ve arada tüketmek lazım. Ha bir de bu tur atıştırmalılarin fit ve sağlıklı olanını tercih ederim. 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben bayılırım harika bir tadı var içine biraz fındık koyunca güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sen ellerinle yedireceksen olur seviyorum 😆😆@BERKATES0012 0 0 Yorumla
Pijamaterlijj Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kim oo çıksın ortayaa! 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Var yorumlarda 😀 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl uffff ağzına yüzüne bulaşa bulaşa yiycen:) 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonra sevgilinin dudağının kıyısındaki bulaşan keki öpeceksin filan😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl ya pis fanteziye döktü hemen dur onu sorna hallederiz şimdi kekin tadını bi çıakrıyımda jajjdsadsasa Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl sırıtıyo birde ama o ağızda çikolata dağılıyo dudaklara bulaşıyo ya fenaa :))))) Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Görseldekinin tamamını yiyebilirim o kadar 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevmiyorum ya maalesef düşkünlüğüm yok 1 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çikolatalı bütün tatlılar > diğer tatlılar 1 0 Yorumla
yetkilibirabim Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl araya krema tarzı bişi yapıyolar daha bi güzel oluyor nasıldı o beyaz bişi 0 0 Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Kek sevmiyorum 😕 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bak hele niye sevmiyorsun kız 😀 Yorumla cookiieee +1 yıl Çok yoğun geliyor bana, geçen gün arkadaşım getirmişti al benimkimden dedi ben de ayıp olmasın diye aldım onu da yemedim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Damak tadı tabi demek sana hitap etmiyor:) Yorumla cookiieee +1 yıl Evet maalesef Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben 🙄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aman beeeee😏😀 Yorumla
Semih0705 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yok seviyorum sen yapsan eminim daha güzel olur 👍 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle yapıcam bence olarak da paylaşıcam😉 teşekkürler Yorumla Semih0705 +1 yıl İnşallah bir gün tanışma fırsatımız olursa yemekte nasip olur 😊 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. çok severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. ben severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Ben kek severim evet ama aşırı sevmem ağır geliyor bazen.
ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı olmuş. d
Ahaha😀 evet
😂
Elimdeki ıslak kek ile bu soruya denk gelmem şu an 😀
Tesadüfler 😉
😂😂😂
Bence tam yerinde bir soru olmuş seven var mı değil de sevmeyen var mı demişsin Çünkü birçok kişi seviyor çikolatalı keki
Aynen öyle ters köşe sormak istedim çoğu kişinin sevdiğini biliyoruz😉
Tamam.;)
Ben pek sevmiyorum.
Psikolojik olabilir belki ama çikolatalı kek mide bulantısı yapıyor.
Rejimimi bozdurmaya çalışıyorsanız @gülüşünnn ablaya sözüm var. Bozmam. Bozamam.
Ben değil ama babam var çamur diyor adam çikolataya yaa
Sevmeyen de ne bileyim. Bol çikolatalı sütlü ıslak ıslak ne güzel olurdu şimdi.
ben sevmem sadece orjinal antep baklavası yoksa olsada olur olmasada olur benim için tatlılar
Çikolata sevmiyorum diyenlere nedense güvenmiyorum 😁
Hiç inandırıcı değil demi 😏
Kesinlikle değil ya 😁
Sevilir elbet severim ama aşırıya kaçmamak ve arada tüketmek lazım. Ha bir de bu tur atıştırmalılarin fit ve sağlıklı olanını tercih ederim.
Ben bayılırım harika bir tadı var içine biraz fındık koyunca güzel oluyor.
Sen ellerinle yedireceksen olur seviyorum 😆😆
@BERKATES0012
Kim oo çıksın ortayaa!
Var yorumlarda 😀
uffff ağzına yüzüne bulaşa bulaşa yiycen:)
Sonra sevgilinin dudağının kıyısındaki bulaşan keki öpeceksin filan😀
ya pis fanteziye döktü hemen dur onu sorna hallederiz şimdi kekin tadını bi çıakrıyımda jajjdsadsasa
😀😀😀
sırıtıyo birde ama o ağızda çikolata dağılıyo dudaklara bulaşıyo ya fenaa :)))))
Görseldekinin tamamını yiyebilirim o kadar
Varsa damak zevkinden şüphe ederim
Severim ama tatlı nadir yiyorum
Sevmiyorum ya maalesef düşkünlüğüm yok
Vardır ama ben bayılırım
Ben varım : ))
Taş olsun böyle taş gibi bir şey 🤣
Çikolatalı bütün tatlılar > diğer tatlılar
Tabi ki sevilmez mi 😊😊
Sevilmez mi bir oturuşta ye kalk 😋
araya krema tarzı bişi yapıyolar daha bi güzel oluyor nasıldı o beyaz bişi
Kek sevmiyorum 😕
Bak hele niye sevmiyorsun kız 😀
Çok yoğun geliyor bana, geçen gün arkadaşım getirmişti al benimkimden dedi ben de ayıp olmasın diye aldım onu da yemedim 😅
Damak tadı tabi demek sana hitap etmiyor:)
Evet maalesef
Ben 🙄
Aman beeeee😏😀
Yok seviyorum sen yapsan eminim daha güzel olur 👍
Kesinlikle yapıcam bence olarak da paylaşıcam😉 teşekkürler
İnşallah bir gün tanışma fırsatımız olursa yemekte nasip olur 😊
Sufle için ruhumu satarım
Hayır ben seviyorum 😂
Ben çok severimmm
Nooo
Çikolatalı kek benim vazgecilmezimdir
Severim