Yeme & İçme KIYMALI BİBER DOLMASI MI YOKSA PEYNİRLİ BÖREK Mİ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sizce kıymalı biber dolmasından mı yoksa peynirli börekten mi yiyim? 😛 KIYMALI BİBER DOLMASI PEYNİRLİ BÖREK Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ben de peynirli böreği yemeyi düşünüyodum açıkçası 😂 KIYMALI BİBER DOLMASI MI YOKSA PEYNİRLİ BÖREK Mİ? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Peynirli su böreği daha güzel olur gadası 1 3 Yorumla Soran +1 yıl yalnız bu tava böreği 😅 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Su böreği gibi geldi bana Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla
fukanınhatunu Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kıyma sadece köftede güzel oluyor diğer türlü midem bulanıyor. Ama peynir öyle mi 😍😍😍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hım 😅 Yorumla
Babyoda Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Zeytinyağlı kabak çiçeği dolması? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hiç yemedim Yorumla Babyoda +1 yıl Taze koparılmış yaprakla olması gerekiyor daha lezzetli oluyor o yüzden pek satılan bir şey değil. Ama olurda tazesini bulursan kesinlikle denemelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Peynirli su böreği daha güzel olur gadası
yalnız bu tava böreği 😅
Su böreği gibi geldi bana
anladım
Kıyma sadece köftede güzel oluyor diğer türlü midem bulanıyor. Ama peynir öyle mi 😍😍😍
hım 😅
Kıymalı börek dolması
Ben börek yerdim
Zeytinyağlı kabak çiçeği dolması?
hiç yemedim
Taze koparılmış yaprakla olması gerekiyor daha lezzetli oluyor o yüzden pek satılan bir şey değil. Ama olurda tazesini bulursan kesinlikle denemelisin
Peynirli börek
Kıymalı tabii ki
Bence peynirli b.
Peynirli börek..
Fıstıklı dolma