Yeme & İçme Mangal’da en çok ne seversin? Wranglers521 Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugünde böyle olsun dedik yapacak bir şey bulamayınca mangal yapalım dedim.Mangalda en sevdiğin şey nedir, Bu arada et çok katılmak isteyen gelsin Tramvaya 10 metrobüse 50 dakika mesafedeyiz. Güncellemeler+1 yıl Etlerde ne pişti ya of of Mangal’da en çok ne seversin? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
__DeliHatun__ Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kayseri sucuğu, kanat, pirzola, kuzu şiş ciğer, domates, biber ve çoban salatası yanında buz gibi kola 😋 acıktım valla 1 4 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Hey maşallah sevmediğin birşey yok bide özel sipariş Kayseri sucuğu diyor ya Yorumla __DeliHatun__ +1 yıl Kayseriliyim nede olsa 😆 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Kayseri’nin sucuğu pastırması Maraş’ın tarhanası isotu oh keyfin iyi valla narinsu Yorumla __DeliHatun__ +1 yıl 😊😊 beni alan yaşadı Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl herşeyi severim 😀gecen 2 gün önce kızgın ateşte sucuk yaptım 3-2sini gömmüşüm tek başımaet tavuk farketmez et daha güzel olur 1 2 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Afiyet olsun gel reis beraber olsun Yorumla ruletci03 +1 yıl afiyet olsun başkan farklı sehirlerdeyiz 😀aynı şehirde olsak gelirdim de Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Mangalda en çok sevdiğim iki lezzet köfte ve sucuk. 1 5 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Sucuk o kadar söylendi ki yarın deneyecem Yorumla cann22 +1 yıl Her gün mangal mi yapıyorsunuz Yorumla Wranglers521 +1 yıl Valla reis boş günlerimiz genelde böyle eşle dostla oturarak geçiyor e mangal yakıyoruz ne yapalım Yorumla cann22 +1 yıl Ne güzel. İyi yapıyorsunuz. Afiyet olsun size Yorumla Wranglers521 +1 yıl Eyvallah yakındaysan gel beraber olsun Yorumla
denizinmavisi2001 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Mangalda kızarmış sucuk , peynir ve ekmek. Patlıcanlı turşu 1 4 Yorumla Wranglers521 +1 yıl İlk defa duyuyorum nasıl tatları Yorumla denizinmavisi2001 +1 yıl Patlıcan biber soğan mangalda pişirip turşusunu yapıyorsun ya bilmiyormusun mangalda pişince soyup doğruyorsun sonra baharat ekliyorsun turşu oluyor Yorumla denizinmavisi2001 +1 yıl Ekmeğide kızartıyoruz mangalda biz peynirde güzel oluyor Yorumla Wranglers521 +1 yıl Cidden ilk defa duydum sen nerelisin? Yorumla
Hemsireedaa Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Afiyet olsun oncelikte bir mangal icin en vazgecilmez sey bence köfte 👍😅 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Köfte güzeldir evet gel beraber olsun Yorumla
dilankayikcii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Közde pişen kaçak çay bir farklı oluyor 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Çay yoktu ya Yorumla
iyilik_melegi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl ben geliyorum adres ne 1 4 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Olur gel Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl uzak mi Yorumla Wranglers521 +1 yıl Uzak biraz Yorumla iyilik_melegi_ +1 yıl nerden biliyorsun nerde oldugumu dndnsnsn Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sucuk köfte tavuk pirzola 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Yakışır hepsi çokta güzel olur Yorumla
xXxMeftun Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl sucuk mantar domates harika soslu tavuk 1 2 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Sucuk kışın iyi gidiyor ya Yorumla xXxMeftun +1 yıl evet Yorumla
isimbulamadım7 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kanat olmalı bence . Afiyey olsun 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Pişirmesini çok severim bugün farklı birşey yapıyoruz Yorumla
ᴀʟᴄʜᴇᴍist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Köfte veya kanat 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Güzel olur kanat pişirmeyi çok severim Yorumla
emrekagan00 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Sucukla biftek 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Biftek iyi soslanıp dinlenmesi lazım Yorumla
Hohenlimburger88 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Kuzu pirzola , sosis 1 1 Yorumla Wranglers521 +1 yıl Kuzu pirzola iyidir ama biraz fiyatından dolayı tercih edilmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kayseri sucuğu, kanat, pirzola, kuzu şiş ciğer, domates, biber ve çoban salatası yanında buz gibi kola 😋 acıktım valla
Hey maşallah sevmediğin birşey yok bide özel sipariş Kayseri sucuğu diyor ya
Kayseriliyim nede olsa 😆
Kayseri’nin sucuğu pastırması Maraş’ın tarhanası isotu oh keyfin iyi valla narinsu
😊😊 beni alan yaşadı
herşeyi severim 😀gecen 2 gün önce kızgın ateşte sucuk yaptım 3-2sini gömmüşüm tek başıma
et tavuk farketmez et daha güzel olur
Afiyet olsun gel reis beraber olsun
afiyet olsun başkan farklı sehirlerdeyiz 😀aynı şehirde olsak gelirdim de
Mangalda en çok sevdiğim iki lezzet köfte ve sucuk.
Sucuk o kadar söylendi ki yarın deneyecem
Her gün mangal mi yapıyorsunuz
Valla reis boş günlerimiz genelde böyle eşle dostla oturarak geçiyor e mangal yakıyoruz ne yapalım
Ne güzel. İyi yapıyorsunuz. Afiyet olsun size
Eyvallah yakındaysan gel beraber olsun
Mangalda kızarmış sucuk , peynir ve ekmek. Patlıcanlı turşu
İlk defa duyuyorum nasıl tatları
Patlıcan biber soğan mangalda pişirip turşusunu yapıyorsun ya bilmiyormusun mangalda pişince soyup doğruyorsun sonra baharat ekliyorsun turşu oluyor
Ekmeğide kızartıyoruz mangalda biz peynirde güzel oluyor
Cidden ilk defa duydum sen nerelisin?
Afiyet olsun oncelikte bir mangal icin en vazgecilmez sey bence köfte 👍😅
Köfte güzeldir evet gel beraber olsun
Közde pişen kaçak çay bir farklı oluyor
Çay yoktu ya
ben geliyorum adres ne
Olur gel
uzak mi
Uzak biraz
nerden biliyorsun nerde oldugumu dndnsnsn
Sucuk köfte tavuk pirzola