Yeme & İçme Mangal’da en sevdiğiniz şey ne? Moongirl82737374 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yiyecek, ortam gibi gibi Güncellemeler+1 yıl Bi psikopat dadanmisti da kurtuldum Mangal’da en sevdiğiniz şey ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Tavuk kızartması 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Ailem ile mangal ile yapmayı çok seviyorum o yüzden ortam 0 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl En favorim şarap ile terbiye edilmiş kavurma Saçta kuzu pirzola İçecek ise keyfe göre rakı şarap olabilir Meze Rus salatası ya da ton balıklı salata 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Etten sonra patates ve mısır ve közde çay ve bu kadar😄 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Etin iyi pişmesi. Günümüzün şu az pişmiş, orta pişmiş saçmalıklarına katılmıyorum. 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mangalda ne sevilmezki, et, balık, sebze, peynir 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 615 cevap paylaştı. Mangalla alakalı her şey 0 0 Yorumla
Jazzsevenkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 322 cevap paylaştı. Etlerin pişerkenki kokusu... 0 0 Yorumla
pinklove123 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 985 cevap paylaştı. Mangalda mantar pattis kozlemesi ve o ortam 0 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Mangalı kamp ortamında yapmayı daha çok severim 0 0 Yorumla
venicce Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl En i yok mangalda her şeyi seviyorum ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tavuk kızartması
Ailem ile mangal ile yapmayı çok seviyorum o yüzden ortam
En favorim şarap ile terbiye edilmiş kavurma
Saçta kuzu pirzola
İçecek ise keyfe göre rakı şarap olabilir
Meze Rus salatası ya da ton balıklı salata
Etten sonra patates ve mısır ve közde çay ve bu kadar😄
Et 🤤 bir de kalabalık ortam varsa daha keyifli oluyor
Etin iyi pişmesi.
Günümüzün şu az pişmiş, orta pişmiş saçmalıklarına katılmıyorum.
Mangalda ne sevilmezki, et, balık, sebze, peynir
Sucuk, tavuk, köfte çok severim. 😋
Mangalla alakalı her şey
Etlerin pişerkenki kokusu...
Mangalda mantar pattis kozlemesi ve o ortam
Sucuk 🥰
Ve tabi ki voleybol
Mangalı kamp ortamında yapmayı daha çok severim
En i yok mangalda her şeyi seviyorum ben
Mangal yapacak yer yok :(
Sucuk, bira, lastik de yakılır kışın
Tavuk kanat , kuzu şiş