Hem göze hem damağa hitap etmek misafirlerin önce gözlerini doyurmak için senin menünün nedir?

Beş çayının olmaz ise olmazı tabii ki kısır bir salata yetmez yanında makarna slatası da olmalı, tatlı olarak benim favorim çikolata soslu yalancı tavuk göğsü veya paşa lokumu olabilir. Börek olmazsa o beş çayında eksiklik olur. Benim tercihim genelde peynirli sigara böreğinden yana oluyor. Immm kurabiyesiz beş çayı olmaz ve mantar kurabiye ve mahlepli tuzlu kurabiye mutlaka evde vardır. Bu arada diyetteyim ve aklıma sürekli birseyler geliyor🙈 en iyisi listeyi daha uzatmadan ben kaçayım.

Yemek yeni yememe rağmen iştahım açıldı bunları görünce 😍😄
Sorma birde beni düşün açim ac😂😂
Zor iş sabırlar dilerim.😂🌸
😜😂
Cevap
15Cevap
Halamın Lezzetli Tarifiyle Mercimek Köftesi Nasıl Yapılır? Mercimek köftesidir. Aksini iddia eden Türk değildir. Beş çayının olmazsa olmaz lezzetidir.
Havuç tarator, beş dakika poğaçası, kurabiye ve yaprak sarma olabilir kısır artık klasikleşti 😊
Kurabiye, şerbetli kek (revani), kapkek... Ve aklıma gelmdyen şeyler. Çay içmem ama kahve içerim ve yanında minik tatlı aperatifleri severim.
Benim beş çayı menüm bunlardan oluşuyor: mercimek köftesi, tuzlu kurabiye, un kurabiyesi, yaprak sarması, su böreği.
Uzun zamandır 5 çayı icmiyorum ama oldumu havuçlu cevizli tarçınlı kek oldumu affetmem
Yapmayın böyle şeyler. Sonra yağ oluyor bıldır bıldır🙄😬
Börek ve patates salatası
Bu günkü kremalı bisküvi idi 😁😂
Mesaide olunca
Çay seven de ne bileyim.
Çay sevmeyende ne bileyim..
Çay ><çay 😃
Kısır en başta sonra mercimekli köfte, pogaca en önemli üç unsur başrolde olaraktan olmazsa olmaz olanlar bunlardır.
oyle bisi yok biz de bayan
Neden tipsiz arkadaşım çay yani birşeyler yapılmaz mi sizde
Makarna salatası ve yaprak sarması 😋🌺
Beş çayı alışkanlığım pek yok 🙄
Çay ve kakaolu ıslak kek
Tatlı ve tuzlu kurabiye.
Tatlı börek yılladır yemiyorum
Kısır yoksa ben o beş çayına beş çayı demem
Tatlı hariç hepsi olabilir
Enn kralıı poğaça bana göre 🤤
Tuzlu kurabiye oda nadir yerim
Seçim yapmam. Ne olursa