Yeme & İçme Fast food mu sulu yemek mi? _Sevdaatasehir3414 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor HaMile olduğum için salata turevleri takılıyorum Güncellemeler+1 yıl 3 ay 5 günlük Fast food mu sulu yemek mi? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sulu yemek sabahlari haslanmis yumurta ceviz salatalik domates et tavuk balık butun vitaminlerden al bol su ic düzenli beslen benim arkadasim hamileydi doğurdu ve baya duzenli yedi icti bebeklerinin kilosuna vs doktorda şaşırmış ne yedin diye😂 1 0 Yorumla
CEVAPLIYORR Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 51% +1 yıl bizim bir tanıdık fast food yiyerek çok fazla şişmişti hamilelikte uzak dur 0 0 Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Şu zamanda sadece meyve ve tok tutacak atıştırmalık 0 0 Yorumla
Zamansizderttt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sanırım sulu yemekler daha iyi ama yinede canin ne çekerse onu yersin 0 2 Yorumla _Sevdaatasehir3414 +1 yıl Aynen ben çilek erik kivi portakal hastası oldum çıktım birde bol limonlu çoban salataaa Yorumla Zamansizderttt +1 yıl Ohh mis gibi valla benimde canim çekti 🙈 Yorumla
gencistanbul30 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Sulu yemekler ye. fastfood yeme. kaç aylık bebek 1 1 Yorumla gencistanbul30 +1 yıl Sağlıkla dünyaya getirirsin inş. Allah analı babalı büyütsün Yorumla
Fikim Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl sulu yemek daha iyi. dikkatli beslen hamilesin 1 1 Yorumla Fikim +1 yıl gözün aydın Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. 1 gün sulu yemek 1 gün fast food 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sulu yemek sabahlari haslanmis yumurta ceviz salatalik domates et tavuk balık butun vitaminlerden al bol su ic düzenli beslen benim arkadasim hamileydi doğurdu ve baya duzenli yedi icti bebeklerinin kilosuna vs doktorda şaşırmış ne yedin diye😂
bizim bir tanıdık fast food yiyerek çok fazla şişmişti hamilelikte uzak dur
Şu zamanda sadece meyve ve tok tutacak atıştırmalık
Sanırım sulu yemekler daha iyi ama yinede canin ne çekerse onu yersin
Aynen ben çilek erik kivi portakal hastası oldum çıktım birde bol limonlu çoban salataaa
Ohh mis gibi valla benimde canim çekti 🙈
hamileysen fast food tüketme bir zahmet
Sulu yemekler ye. fastfood yeme. kaç aylık bebek
Sağlıkla dünyaya getirirsin inş. Allah analı babalı büyütsün
sulu yemek daha iyi. dikkatli beslen hamilesin
gözün aydın
Sulu yemek adamdir.
neeeee hamile misin 😍😛 cok severim
Sulu yemek daha sağlıklı gibi duruyor
öğle fesfood akşam sulu yemek
1 gün sulu yemek 1 gün fast food
Sulu tabiki. Ismarlayabilrm