Yeme & İçme Yumurtasız kahvaltıya kahvaltı denir mi? forexx Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatımda hiç yumurtasız bir kahvaltı yapmadım o benim aşkım❤️ Yumurtasız kahvaltıya kahvaltı denir mi? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kotukizzx Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle denmez şu görsele baksana ya🌹🌹🌹 acıktım 0 0 Yorumla
ta00ta Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Pek fazla kahvaltı yapan biri değilim ama ilk öğünümde tercih ediyorum zaman zaman. 0 0 Yorumla
Kenankenanistanbul Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ben sıcaksız kahvaltı yapmam. Yumurta da seçeneklerden biri 0 0 Yorumla
ikitorbaçimento Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Dün 4 yumurta aldım içi su gibi çıktı sence bozukmudur? Yemedim şimdi gidip aynı yerden almak istemiyorum 😔 0 0 Yorumla
Mr-Sherlock Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Denmez mi? Şimdi gidip bir porsiyon peynirli kol böreği söyleyeceğim. Yanına çay. Mis gibi kahvaltı 0 0 Yorumla
tosbaa_terbiyecisi90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Allah'ın sunduklarını yiyip yiyip Allah'a isyan etmeyin ki size daha çok nimetlerini versin 0 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Haşlanmış yumurta olmadan asla😔 0 0 Yorumla
_maybe_one_day_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Yumurtasız kahvaltı, kahvaltı değildir kesinlikle 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 851 cevap paylaştı. Hafta sonları gomebiliyorum anca 0 0 Yorumla
AkuYoh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 3 dk sürüyor kahvaltım. Yumurta kim uğraşacak 😂 0 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Yazları cok tüketmiyorum yumurtayı alerji yapıyor 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 993 cevap paylaştı. Benim de kahvaltım da hep yumurta olmuştur. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır. Yumyrta candır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kesinlikle denmez şu görsele baksana ya🌹🌹🌹 acıktım
Pek fazla kahvaltı yapan biri değilim ama ilk öğünümde tercih ediyorum zaman zaman.
Ben sıcaksız kahvaltı yapmam. Yumurta da seçeneklerden biri
Dün 4 yumurta aldım içi su gibi çıktı sence bozukmudur? Yemedim şimdi gidip aynı yerden almak istemiyorum 😔
Denmez mi? Şimdi gidip bir porsiyon peynirli kol böreği söyleyeceğim. Yanına çay. Mis gibi kahvaltı
Allah'ın sunduklarını yiyip yiyip Allah'a isyan etmeyin ki size daha çok nimetlerini versin
ben tost yemeyi daha çok seviyom
Hayır denmez çok seviyorum ❤️
Haşlanmış yumurta olmadan asla😔
Yumurtasız kahvaltı, kahvaltı değildir kesinlikle
tabiki olmaz yumurtasız
Hafta sonları gomebiliyorum anca
Ben yemiyorum arada sırada belki
3 dk sürüyor kahvaltım. Yumurta kim uğraşacak 😂
Yazları cok tüketmiyorum yumurtayı alerji yapıyor
Çok severim denmez bence
Benim de kahvaltım da hep yumurta olmuştur.
Hayır. Yumyrta candır
Bende yumurtasız yapamam
Kahvaltıda yulaf ve süt yerim sadece
Denir
Hiç sevmiyorum ya
Cift sarili olsun🤪
Canımı istettirdin
denmez