Günaydın❤ Malum yaz geldi ve dondurma sezonu açıldı. Senin asla vazgeçemem dediğin, aşık olduğun dondurma çeşidi hangisi? Benim için yaz kış fark etmez dondurmayı her zaman yerim. Benim icin ask cikolatali dondurma❤😋 yaninda karemelli dondurmave vişneli dondurmada olursa dondurma aşkım tamamlanır. Mado dondurmada ve güllüoğlundan dondurma yemeyi çokseviyorum. Yanında da fıstık sarma olursa hayir demem. Büyük adada olupta büyük boy dondurma yemeden olmaz😜😁❤ Onun dışında bademli magnum dondurma ve çikolatalı kornet dondurma da çok severim. Immmm çok uzattım ben neyse, gelsin cevaplar o zaman🙈🙈😊
Bizim mahallede satan yer var. Dediğin çeşitlerin çoğu var, öyle katkı maddesi falan kullanmazlar. 2 günde bir iftarda şekerpare tatlısı eşliğinde yeriz. Ayrıca her türlüsünü de yerim
Karadutlu dondurmayı çok lezzetli buluyorum ilk kez Ankara Beypazarı havuç Festivali'nde yemiştim havuçlu dondurma da yemiştim oradan ama onu pek sevmedim karadutlu dondurma çok güzel gelmişti o günden beri oldukça yiyorum tavsiye ederim herkese
Mado ve Güllüoğlun'dan dondurma yemedim ama aklımda bulunsun. En kısa zamanda Mado ya da Güllüoğlu'nun dondurmasını tadacağım. Cevizli dondurma favorim, frambuazlı, limonlu ve vişneli dondurma 🍦🍨🌺
Dondurma dediğin ekşi olur 😜 ahududu, karadut, limon ve çilek en sevdiklerim :) mado diyince tuttu furitti bayılırım 😍 off yaz geldi amaaa denize karşı yiyemiyoruz 🤦🏽♀️
kaymak artı çükülata artı krokan artı antep fıstıklı artı vişne artı karadut olarak kağıt helva arasına ustunede bol sos ve fıstık adisebaba derler buna gardaşşşşşş