Yeme & İçme Tatlı yaptım çok kötü oldu, tavuk göğsü tatlısı tarifi verir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tavuk göğsü tatlısı neden un gibi oldu?Çok kötü oldu un kokuyorYenmeyecek gibi neden böyle oldu Tatlı yaptım çok kötü oldu, tavuk göğsü tatlısı tarifi verir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ah_Aheste Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl 1 kg süte 1 çay bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya bir silme yemek kaşığı margarin unu kavurmadan yaparsan koku olmaz. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kavurmadan derken?Herkes iyi kavurmamışsındır dedi Yorumla Ah_Aheste +1 yıl Kesinlikle kavurma! Bütün malzemeleri koy tencereye, kısık ateşte karıştır kaynat. Koku olmuyor o zaman ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Bazıları öyle yapıp yağı en son koyuyor Yorumla
киɪɢʜтσғяσsєs Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Unu kavururken ateşi çok açtıysan eğer yanmış olabilir. 0 0 Yorumla
omzumda_iz_bırakma Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 74% +1 yıl Unu kavurmadınsa demekki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama pembeleşti Yorumla
Lagaluga123 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Unu tam kavurmadın mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani detaylı biri anlatabilir mi?Unla yağı kavurmak gerekiyor ben de kavurdum ama altını bayağı açtım hemen pembeleşti Yorumla Lagaluga123 +1 yıl Kısık ateşte biraz... :)Yemek ve tatlılar ne kadar yavaş pişerse o kadar iyidir. Yorumla Soran +1 yıl Yüksek ateşte olduğu için mi koktu Yorumla Lagaluga123 +1 yıl Un kısık ateşte kavrulmalıdır =) Yorumla
severim-seni Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl geçmiş olsun bir daha dene pes etme elbet ki olcak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1 kg süte 1 çay bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya bir silme yemek kaşığı margarin unu kavurmadan yaparsan koku olmaz.
Kavurmadan derken?
Herkes iyi kavurmamışsındır dedi
Kesinlikle kavurma! Bütün malzemeleri koy tencereye, kısık ateşte karıştır kaynat. Koku olmuyor o zaman ☺️
Bazıları öyle yapıp yağı en son koyuyor
Unu kavururken ateşi çok açtıysan eğer yanmış olabilir.
Unu kavurmadınsa demekki
Ama pembeleşti
Unu tam kavurmadın mı
Nasıl yani detaylı biri anlatabilir mi?
Unla yağı kavurmak gerekiyor ben de kavurdum ama altını bayağı açtım hemen pembeleşti
Kısık ateşte biraz... :)
Yemek ve tatlılar ne kadar yavaş pişerse o kadar iyidir.
Yüksek ateşte olduğu için mi koktu
Un kısık ateşte kavrulmalıdır =)
Unu güzel kavuramamışsındır
Çokmu açtın altını 🙄
geçmiş olsun bir daha dene pes etme elbet ki olcak