Yeme & İçme Tiramisu pasta yapacağım. Labnesiz olur mu? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Merhaba Soruma Hoşgeldiniz🌼Evde labne peyniri yok şu an kekini yaptım iç harcı kaldı ilk defa yapıyorum. Labnesiz olur mu?#Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Labnesiz yaptım berbat oldu 🥺 Tiramisu pasta yapacağım. Labnesiz olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçek tramisu labneli yapılmiyor zaten mascarpon ile yapılıyor koymazsanizda bisey degismez. Patisseri kremasi yapmaniz kafi 1 0 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Labnesiz olmaz diye biliyorum ama kadınlar daha iyi bilir tabi, mutfak battı mı 😄 1 5 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yerler su, un puding çekmeceler yumurta oldu ortalık çöplük gibi ne ararsan var Yorumla Suskunbiradam +1 yıl Aman aman ne yaptın öyle 😮 onun bir de temizlemesi var iş uzun kolay gelsin Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Aynen diğer odalar da berbat gel yardım et Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Konum atıyorum Yorumla Suskunbiradam +1 yıl Herkes kendi odasını toplasın ben mutfağa bakarım 😂 Yorumla
sakingreis Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bir arkadasim labne yerine baska bisey koymustu sanki bisefer ama neydi asla hatirlamiyorum 1 4 Yorumla sakingreis +1 yıl Aaa yetisemedim mi beee arkadasima sordum ben degilim yazmis simdi diger tahminime yazdim cevap bekliyodum soylicktim sana 😬 Yorumla sakingreis +1 yıl Krem peynirmis Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Hım geç kaldın Yorumla sakingreis +1 yıl Olsun yine yaparsin denemis oldun👍 Yorumla
Pastacı89 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Türkiye versiyonu labne peyniri ile oluyor yani orjinale en yakın peynir labne vu şartlarda yapacak pek bir şey yok 1 0 Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Muhallebi yapıp soğuduktan sonra içine bir paket krem şanti koyup onu kullanabilirsin. 1 0 Yorumla
Vampirsümüğü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 66% +1 yıl Tiramamisu olmaz ama güzel olabilir az şekerli bir muhallebiyle 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynı tadı yakalamanız mümkün değil 2 0 Yorumla
Sevmekzorundayim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Off çok güzel gözüküyoo Bana da yap 1 0 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Tiramisuyu kendisi yapan labne zaten, olmaz 1 0 Yorumla
TheLordofThePings Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum. 1 5 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Mutfak baktı 😂 rezillik içinde nereden aklıma geldiyse yapmak daha ben evi temizleyecek tim Yorumla TheLordofThePings +1 yıl Ohooo Yorumla TheLordofThePings +1 yıl Alsaydın keşki Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Üşendim bide pahalı değil mi Yorumla TheLordofThePings +1 yıl Lüks istiyorsan bişeylerden feragat edeceksin Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Olmaz tabiki 1 6 Yorumla Powermen +1 yıl Laf dinle az 😈 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Sen herşeyime karışma 😡 Yorumla Powermen +1 yıl Davet etme soruya o zaman 👿 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Etmedim zaten Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Panaroyonok musun 😡 kimseye davet etmiyorum Yorumla Powermen +1 yıl Süper deli 😈 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur ama adı tremisu olmaz. :)) 0 0 Yorumla
ramazankarakus1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Banada yap lütfen 1 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Abime yaptım Yorumla ramazankarakus1 +1 yıl Bana kimse yapmıyor🤔 Yorumla
Resminvarşuanelimde Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Ya hiç lezettli olmaz denemiştim 0 2 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla Resminvarşuanelimde +1 yıl Bizde yoktu yapmıştım. Ama hiç tiramisu gibi olmadı tadı yani normal pasta veya kek ben brğenmemiştim ama istersen deneyebilirsin yani 😊😊😊 Yorumla
Ben-üzümlü-kek Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl olmaz yaa 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Labne peyniri fiyatı nedir Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Pek anlamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gerçek tramisu labneli yapılmiyor zaten mascarpon ile yapılıyor koymazsanizda bisey degismez. Patisseri kremasi yapmaniz kafi
Labnesiz olmaz diye biliyorum ama kadınlar daha iyi bilir tabi, mutfak battı mı 😄
Yerler su, un puding çekmeceler yumurta oldu ortalık çöplük gibi ne ararsan var
Aman aman ne yaptın öyle 😮 onun bir de temizlemesi var iş uzun kolay gelsin
Aynen diğer odalar da berbat gel yardım et
Konum atıyorum
Herkes kendi odasını toplasın ben mutfağa bakarım 😂
Bir arkadasim labne yerine baska bisey koymustu sanki bisefer ama neydi asla hatirlamiyorum
Aaa yetisemedim mi beee arkadasima sordum ben degilim yazmis simdi diger tahminime yazdim cevap bekliyodum soylicktim sana 😬
Krem peynirmis
Hım geç kaldın
Olsun yine yaparsin denemis oldun👍
Türkiye versiyonu labne peyniri ile oluyor yani orjinale en yakın peynir labne vu şartlarda yapacak pek bir şey yok
Muhallebi yapıp soğuduktan sonra içine bir paket krem şanti koyup onu kullanabilirsin.
Tiramamisu olmaz ama güzel olabilir az şekerli bir muhallebiyle
Aynı tadı yakalamanız mümkün değil
Off çok güzel gözüküyoo Bana da yap
Çilekli magnolia istedi canım
Tiramisuyu kendisi yapan labne zaten, olmaz
Nasil olsun numarasi labnesinde
Bilmiyorum.
Mutfak baktı 😂 rezillik içinde nereden aklıma geldiyse yapmak daha ben evi temizleyecek tim
Ohooo
Alsaydın keşki
Üşendim bide pahalı değil mi
Lüks istiyorsan bişeylerden feragat edeceksin
Olmaz tabiki
Laf dinle az 😈
Sen herşeyime karışma 😡
Davet etme soruya o zaman 👿
Etmedim zaten
Panaroyonok musun 😡 kimseye davet etmiyorum
Süper deli 😈
Kitapta ne yazıyorsa o
Olmaz bence
Olmaz önemli olan o kreması zaten
Olur ama adı tremisu olmaz. :))
Bilmiyorum hiç
Labnesiz olur zaten
Olmazzz
Hiç yapmadım
Ben o konulardan hiç anlamam
Olur bence
Banada yap lütfen
Abime yaptım
Bana kimse yapmıyor🤔
Ya hiç lezettli olmaz denemiştim
🥺🥺🥺
Bizde yoktu yapmıştım. Ama hiç tiramisu gibi olmadı tadı yani normal pasta veya kek ben brğenmemiştim ama istersen deneyebilirsin yani 😊😊😊
olmaz yaa
Labne peyniri fiyatı nedir
yok aynı tadı yakalayamazsın
Pek anlamam