Zeytinyağlı yemek mi, etli yemek mi yemeyi daha çok seviyorsunuz? Günaydın ❤ Et sevmediğim için her zaman zeytinyağlı yemek yemeyi tercih ediyorum. Her zaman önceliğim zeytinyağlı yemeklerden yana olmuştur. Sağlıklı beslenmek adina mecburen et yiyemedigim için arada 2 tane köfte yiyorum ve arayi balik yiyerek kapatmaya çalışıyorum.
Et olmayan yemeği yemem😋
Zeytinyağlı yemek candır 😋
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Etli yemekleri mi, zeytinyağlı yemekler mi daha çok seviyorsun?
Zeytinyağlı yemekleri de severim ama et yemeklerinin yeri bende ayrıdır. Et yemekleri ilk aşamada göze hitap ediyor diye düşünüyorum. Göze hitap eden yemek, sonrasında da mideme hitap ediyor. Bu da et yemeklerinin daha fazla doyurucu olduğunu düşünmeme neden oluyor. Ramazan ayında yemek kategorisinde zaman geçirmeye karar verdim. 😄
Yemek seçmem hepsini severim bazı yemekler etli çok güzel oluyor bazıları da zeytin yağlı süper oluyor mesela sarmanin içine et konuldugunda yemem o zeytin yağlı olcak ama mesela bir fasulye yemeğidir flan etli süper oluyor 👌🏻
Zeytinyağlı yemekler insan saglıgı açısından çok faydalı ancak Türk halkı olarak genelde daha zararlı şeyleri tercih ediyoruz. Ben zeytinyağlı yemekleri tercih ediyorum mümkün oldukça.