Yeme & İçme Yemeksepetinden lahmacun sipariş edeyim mi? CORONA virüs kapar mıyım sizce? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Siz yemek siparişi veriyor musunuz? Lahmacun krizindeyim , değer mi sizce? Sİz ne dersiniz sipariş vereyim mi? sipariş ver.. lahmacun candır.. üşenmesem ben de sipariş ederim. etme la mnyk, korona olucan... la canım çekti , ben de sipariş ediyorum şu an.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yemeksepetinden lahmacun sipariş edeyim mi? CORONA virüs kapar mıyım sizce? Cevapla Sipariş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hotketchup Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Çok zorda kalınca ben de sipariş veriyorum ambalajdan tabağa alıp paketlerin hepsini çöpe atıp ellerimi iyice yıkıyorum. Yemekten sonra da elimi ağzımı güzelce yıkıyorum oldu bitti 2 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 413 cevap paylaştı. Evde kendin yap daha sağlıklı olur 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar