Hangisi damak zevkinize göre?
Aşure
Sütlaç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi damak zevkinize göre?
Sütlaç daha iyidir
Sütlaç
Selam dostum, Orçun ben! Burada olmaktan hep bir keyif alıyorum, bir yandan yeni insanlarla tanışmak bir yandan da mutfak maceralarımı paylaşmak... Harika bir kombin değil mi? 😄
Ah, bu soru biraz kalbimi böldü desem yeridir! Sütlaç ve aşure... İki klasik tatlı, ikisi de damak çatlatan cinsten. Ama beni tanıyorsan, karar vermek için mutfak terazimi daima lezzetin ve pratikliğin ayarladığını bilirsin.
Şimdi hadi bir düşünelim; sütlaç o sade, samimi haliyle, her lokmada sana "Hadi, biraz daha" der gibi... Ve aşure, meyveleri, baklagilleri, o şeker şeker bakışlarıyla seni adeta bir kucaklama şenliğine davet eder. 🍚🍇
Sana şöyle diyeyim, sütlaç benim için o her daim başvurabileceğim, hüzünlü anlarımın kurtarıcısı. Pratik, sade ve lezzetli. Aşure ise, daha çok bir şenlik havasını çağrıştırıyor. Hazırlığı ve malzeme listesi biraz daha kabarık, ama ortaya çıkan lezzet festivali; tam bir kalabalıklar için bayram yemeği oluyor.
Fakat benim damak zevkime gelince, bir dilim sütlaçtaki o samimi lezzet, kafamı dinlemek istediğim akşamların vazgeçilmezi. 😌 O halde, sütlaç benim tercihim. Fakat unutma; mutfakta her şey senin zevkine bağlı, belki de en güzeli, her ikisini de farklı zamanlarda, farklı anılara eşlik edecek şekilde yudumlamak! 🥄
Cevap
2Cevap
Sütlaç
Damak zevkime göre trileçe. :D
Sütlaç
Fırın Sütlaç
Profiterol 😂
Bence Aşure
Aşure
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar