Şeyma Subaşı katıldığı bir programda dünyanın en güzel yemeklerinin İtalya mutfağına ait olduğunu söylemiş. Büyük ihtimalle yaptığı tek yemek patates kızartmasıdır.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇılgın Türkiye min bence işkembesi şırdanı kokoreçi kellesi hariç bütün yemekleri çok güzel özellikle de döner lahmacun iskender ise
Çin yemekleri desen yarasa sıçan ballı tavuk ahtapot vs. Ondan sonra da neden korona oluştu?
İtalyan yemekleri desen full makarna pizza lazanya panini kalorinin dibine vurmak için adamlar her gün spor yapıyor
Amerikan yemekleri desen çoğu alıntı hamburger Tatarlardan Almanlara oradan da Amerikalılara pizza İtalyanlardan alıntı Cips/patates kızartması Fransızların tesadüfen patatesi ince kesip kızartmasıyla ortaya çıktı hotdog uzun sosisliye ekmek arasına koy üzerine nane sosu hardal ketçap vs. koy bitti Amerikalılar spor da yapmıyor ondan sonra herkes obez oluyor.
Meksika yemekleri desen tako Meksika fasulyesi larva böcek kurtçuk hatta yamyamlık bile o aztek dönemlerinden mutfaklarına dahildi
Fransızlar sürekli kurbağa bacağı yiyor
Aklıma gelenler bunlar saymak isteyen saysın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 655 cevap paylaştı. Yahu kişisel görüş diye bir şey var, herkes her şeyi sevmek zorunda değil.
Hep saygı duyulmasından bahsediyorsunuz ama hiç kimsede saygıya dair bir kırıntı yok.
Düşünce özgürlüğü diye bir şey var. Sen aynı şeyi söylesen bunu kimse ziklemez bu kadın irrite edici bir insan olduğu için şu an konuşuluyor haber değeri mi var asla yok tartışılacak eleştirilecek bir değeri bile yok.
Bence bir çok dünya mutfağı çok lezzetli yemeklere sahip ve birbirine çok benzeyen yemeklere sahip, önce Türk mutfağı sonra İtalyan, hint, Arap diye gider bende...23 Yorumla- +1 yıl
Aslında mevzu yemek değil. Sorun bunların her platformda ülkeyi küçümseyip, Avrupa'yı yuceltmesi.
- +1 yıl
Ülkeyi karalamadan yaşasınlar. Hem bu ülkenin ekmeğini ye hem de ülkeyi kötüle. Yok öyle bir dünya
Başka ulkelerin mutfaklarından pek yemedim, ama burda seyma subasi pişirdiği yemeğe göre değil yediği şeylere göre seçmiştir. Belki patates bile kızartmamış olabilir yani oyuzden yaptığı yemekle, en güzel mutfağı seçmesi ayrı bir olay.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
42Cevap
+1 yıldamak tadınının neye yatkın olduğuna bağlı, ben bütün dünya mutfaklarına ilgi duyuyorum. ama bizim türk mutfağının benim çin bambaşka yeri var hiç bişeye değişmem. ama italyan yemekleri harıka tabiki ayrıca italyan mutfağı ile çok farklı değiliz. onlarda pizza bizde pide. onlarda makarna biizdede var. aslında bütün dünya mutfklarının yemekleri aynı malzemelerle yapılıyo sadece bizimki aşısı acılı ve baharatlı. mesela waffle seven biri hollandada mutlu olabilir benim gibi. ama yabancılar bile bizim yemekleri yerken kendilerinden geçiyolar.
19 Yorumla- +1 yıl
bu arada birçok dünya mutfağının yemeklerini kendi restoranlarından yemiş biri olarak söylüyorum bunu. her ülkenin mutfağı kendine özgü ve güzeldir bence.
- +1 yıl
Bizim yemeklerimiz en güzeli bence
- +1 yıl
herkese göre kendi yemekleri en güzeli. bu doğuştan genetiğe işlenmiş damak tadı genleriyle alakalı. mesela uzak doğuluların kahvaltıda bile yediği balık kek sushi sashimi yediğimde zorla yuttum ama onlara göre o bizim yemeklerimizdende lezzetli. hatta çoğu avrupalıya göre. bencil düşünmemek lazım en güzel en iyi en harika biz değiliz hiç kimse değil. herşeyin daha lezzetlisi daha güzeli vardır. ama birçok dünya mutfağından daha güzel olduğu güzel yemeklerimizin. en azından sushiden
- +1 yıl
mesela bir diyarbakırlı için kahvaltıda hergün ciğer yemek peynir domates yemek gibi doğal bişeydir çünki hem genlerle gelen hemde doğuştan bu yana yeme alışkanlığımızla ilgili.
- +1 yıl
Sen yine denemişsin. Ben ağzıma değiremem onları. O ne ya çiğ çiğ 😬
- +1 yıl
görüntü o kadar iştah açıcıki insan denemeye can atıyo ama işte tadında asıl gerçekle yüzleşiyosun ama adamların o saçma sapan sushileri bizden binlerce kat daha meşhur. nasıl bir kültürleri varsa bunu tüm avrupaya yaymayı başarmışlar.
- +1 yıl
Deniz ürünlerine düşkün olmalarından kaynaklıdır. Biz de hamur işine düşkünüz mesela. Bir de pazarlamasını iyi yapıyorlar.
- +1 yıl
hayır ondan değil asyalılar hep iletişimi iyi olan avrupada tüm dünyada herşeye tamah eden sorunsuz insnalar. bizim toplum suriyeliler gibi avrupada düğün yapar havaya silah sıkmaya çalışır konvoy yapar. dışarda kömürle mangal yakmaya çalışır. ağzında envayi çeşit küfür. başka insanları önce kendine bakmadan dinlerinden dolayı yargılamaya kalkar. sonra avrupa bizi neden sevmiyo. bizide sevmezler yemeklerimizi de sevmezler tabi. biz saygı duymayı bilmeyen bir toplumuz. sadece bizim görüşümüz kabul görsün biz en iyiyiz kafasıyla kimse ne bizi ne yemeğimizi beğenir.
- +1 yıl
Çok iyimser bakıyorsun. Bunu sadece söylediğin şeylere bağlarsan hata edersin. Bunun bir çok nedeni var. Tarihe bakarak nedenlerini anlayabilirsin aslında. Bizim sayemizde medeniyetle tanışan bir topluluk Avrupa. Onları yüceltip, kendimizi yerin dibine sokmamız anlamsız. Avrupa hiç sanıldığı gibi medeni falan da değil. Hatta barbar bir çoğu. Medeniyet yeme içmeyle olmuyor. Avrupa'nın müslümanlara karşı yaptıkları soykirimlara bakabilirsin. Biz çok temiz değiliz ama onlardan daha temiz olduğumuz da kesin.
+1 yıl- Fransız mutfağı; çeşitliliği, zenginliği ve lezzetleriyle ünlü Fransız mutfağı, yemek pişirmenin sanatsal yönünü de ön plana çıkarıyor.
- İtalyan mutfağı; basitliğe ve minimalizme önem veren, yemeklerinde 4 ya da 6 malzemeyle harikalar yaratan İtalyan mutfağında, detaydan ziyade kalite ön plana çıkıyor.
- İspanyol mutfağı; Afrika'ya olan coğrafi yakınlığı ve tarihsel ilişkisi, geçmişe dayanan Latin Amerika bağlarıyla Avrupa için köprü konumunda olan İspanya, birçok kültüre ev sahipliği yaptı.
- Türk mutfağı; dünyanın en zengin mutfakları arasında yerini alan Türk mutfağı, Orta Asya'daki aşçılık alışkanlıklarının Anadolu'daki mutfak kültürüyle kaynaşmasından sonra kendini bugüne dek korumayı başaran bir mutfak.
10 Yorumla
+1 yılValla yaşıyor bu hayatı ne diyim. Yemek konusunda da Türkiye ve Koreden başka ülkenin mutfağını tatmadığım için kıyaslama yapamayan bir sersefilim ama Türk mutfağı tek başına efsane ya. Belki damak tadımız buraya alışkın olduğundan bilemiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de Rumen mutfağı var denediğim. O kadar sersefil değilmişim fakat üçü arasında bile net ülkemizin yemekleri
- +1 yıl
Daha ne olsun 3 ülkenin yemeğini tatmışsın 🙂
Dusuncede ya da zevkine guven duydugumuz ya da bu isi bir is olarak yapan biri soylese dusunurum dedigini
Bu arada tabiki surasi daha iyi denemez bana gore iyisi var kotusu var yani makarnayi sadece italyanlar yapar diye bir kavram yok.
Ben seymanin bunu demesindeki mantigi ya ben italyayi gezdim demekten oteye gitmedi kafamda.10 YorumlaTabi ki Türkiye. Tüm dünya türk yemeğini öneriyo bizim saçma insanlarda kendi kültürlerini anca küçümser
23 Yorumla- +1 yıl
Her zaman yaptıkları şey. Özenti insanlardan ne beklenir ki
- +1 yıl
Aynn öyle. Ama tabiki onları bu hale getiren yine milletin kendisi. Seyma subaşı ve daha bir çok fenomen olan insan var niye bu kadar takip edip onların yaptıkları hoşlarına gidiyo anlayamıyorum. Gerçi insanları anlamak su üstünde yürümek gibi bişey... Herkes kendi çkkarları için uğraşıyor
- +1 yıl
Ya bir de hiç bir özellikleri falan da yok. Gerçekten içler acısı. Dediğin gibi bunlara prim yaptıran da millet. Özellikle de şu yeni yetmeler varya onların sayesinde bunlar popüler oluyorlar. Bunlara gösterilen ilginin milyonda biri bilim adamlarına gösterilmiyor. Gerçekten yazık
+1 yılYöresel yemekler, tabiki türk mutfağıda güzel.
Uzak doğu yemeklerini çok beğeniyorum..Özellik susam yaği, soya sosu , tatlı-ekşi , acı -tatlı nasil bu tatları böyle güzel buluşturuyorlar bilemiyorum yedikçe yiyesim geliyor..20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendi Türk mutfağına hakim değilken diğer mutfakları hiç bilemem.
Çünkü tatmak, lezzetini almak gerekir.
Bunu üstadlara bırakıyorum.
Ama şunu da belirteyim ki tad duygusu kişiye özeldir.10 Yorumla
+1 yılDünya gastronomi şehri seçilen iki ilimiz varken dedikleri ironi meselesi olmalı bizim için 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 🙂
Öncelik Türk Mutfağı diye düşünüyorum, zaten Türk Mutfağın'ın lezzetini tadınca beğenmeyen insan görmedim, çok çeşitli bir mutfağa sahibiz. İkinci sırayı da İtalyan Mutfağı alıyor.
20 Yorumla
+1 yılTatmadan bunu bilemem ama almanlarin ekmek ve pastaları italyanlarin pizza, makarnaları tabi bazi tatlilari da cok iyi, Türk mutfağı olmadanzaten yapamam. Lahmacunlar kunefeler.. ama en iyisi yok benim icin. Begendiklerimi tadarim yerim.
10 YorumlaTamam bir ülkenin mutfağını begenebilirsin ama diğerlerine de bok atman gerekmiyor saygı denen birşey var.
17 Yorumla- +1 yıl
Kim bok attı ki
- +1 yıl
Boş ver onu kaideye almaya değmez 😀
- +1 yıl
Yok ya ne kusuru. Hoşuma bile gitti yani 😀😀
- +1 yıl
Sorun falan yok 🙂
+1 yılBunu söylemek için diğerlerini de tatmış olmam gerekir ama baharat ve acıyı sevdigim için meksika mutfağı diyebilirim ve buda gösterir ki zevk ve beklenti , zenginlik acısından Türk mutfağı en iyisi kesinlikle özellikle osmanlıdan kalan yemekler
10 Yorumla
+1 yılTürkiye kadar zengin ve lezzetli yemekleri olan bir ülke oldupunu düşünmüyorum.
30 Yorumla
+1 yılBen cidden gezip görmedim ama şöyle bir düşünce sarma dalma etli soslu yemekler tabi ki Türk mutfağı diyorum 😎
10 Yorumla
+1 yılSadece Romanya da yemek yedim farklı olarak onlar da biraz farkli usüllerde yapsalar da güzeldi ama Türk mutfağına degismemmmmm
10 Yorumla
+1 yılTürk mutfağı benim için 1 numara. İtalyan yemekleri kaliteli ama tamamıyla damak tadıma uymuyor. Kokoreç bile yapmıyorlar napim öyle mutfağı?
10 YorumlaÇin olmadığına yemin edebilirim. Ben Türk ve Japon mutfağına çok düşkünüm. Dünyanın en iyi en güzel mutfağı kuşkusuz bizim mutfağımızdır. :)
10 Yorumla
+1 yılTabi ki Türkiye. Şeyma subaşıyı gören de diyecek küçüklüğünden beri İtalyan yemekleri yiyerek büyüdü. Acunun parası sayesinde adam üzülüyorum ahsbshns
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla mutfak denedim türk mutfağından iyisi yok
20 YorumlaTürk mutfağının önüne geçebilecek bir mutfak yok bence
10 YorumlaTürk yemekleri üzerine yemek tanımıyorum, Dünyada ki hiç bjr mutfak, Antep mutfağı, Türk mutfağı kadar geniş ve lezzetli olamaz.
10 YorumlaGaziantep'in yemekleri Dünya 1. ci sırada yer alıyor.
10 Yorumla
+1 yılKendi ülkemin yemeklerini seviyorum şeyma subası sonradan görme ne beklıyoruz ki
10 YorumlaBuna karar verebilmek için tatmak gerek bence. Italyada pizza tatmak isterdim. Her ülkenin kendi yemek kültürü vardır. Ağız tadı da ona göre bir şekil alır.
10 Yorumla
+1 yılDiger mutfaklari denemedim ama Türk oldugumdan diğerleri bukadar güzel gelmez bence
10 Yorumla
+1 yılHeryerde çok güzel en güzel bu derim ve en son keşfettiklerim en iyisi oluyor
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle Türkiye mutfağı hem çeşitlilik hem zenginlik açısından her köşesinden lezzet fışkırıyor.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Üff şu salak ne anlar ya gitsin zengin erkek ayartsın o, ustalık alanı orası.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Türkiye tabiki başka ülkede bilmediğim yemekleri yemem ben
10 Yorumla
+1 yılKendi ülkeme hayranım ilk önce kendi milletini benimsesin o.
10 Yorumla
+1 yılTürk mutfağı diyenler kaç kere italyaya gitmiş türk yemeğini bilmiyorsunuz daha yav patates soğan patlıcan
019 Yorumla- +1 yıl
Hatay'da yaşayan birine, Türk mutfağını bilmiyorsunuz demek çok saçma bence 🙂
- +1 yıl
Türk mutfağı demişsin hataydan ibaret değil
- +1 yıl
Türk mutfağının merkezinde Hatay var.
- +1 yıl
Nerden çıkardın onu hatayda yöresel bildiğin çoğu şey arap mutfağında da var
- +1 yıl
Öyle olsa bile başka memleketlerin yemeğini yemeden türk mutfağı en iyisidir demek çok saçma ☺
- +1 yıl
Birileri onu bir yerlerinden uydurmuşlar. Hatay'ın kendine has bir yemek kültürü var. Türkiye'nin de en meşhur mutfağı Hatay. Hem gastronomi şehri seçildi.
- +1 yıl
2018 de yapılan bir ankete göre en iyi yemekler italyanlara ait. Şeyma subaşı haklı burda
- +1 yıl
Suşi ve spacettiyle bizim yemekleri kıyaslamak çok saçma geliyor. 🙂
- +1 yıl
Türkiyede en iyi yemeği antepliler yapar hatay aklıma dahi gelmez. UNESCO da aynı şeyi söylüyor
- +1 yıl
Anketi yapanlar Türk mutfağından bihaberler galiba 🙂
- +1 yıl
Yedin mi de kıyaslayacaksın. İtalya da spagetti yedin mi
- +1 yıl
Valla siz kendinizi kandırın
- +1 yıl
Hatay da Antep'te gastronomi şehri. Yani kıyaslama yapılmadı hiç bir zaman
- +1 yıl
Sen de kendini kandır. Spagetti ye bol bol 😀
- +1 yıl
Kime sorsan akla ilk antep gelir. Hatay da arap yemekleri daha çok
- +1 yıl
Bence sende ye biraz at gözüyle bakma boğazın da bir şerefi var
- +1 yıl
Bu boğaz en güzel yemeklerle şereflendiriliyor. Bence senin biraz Hatay yemeğine ihtiyacın var. Gözün gönlün açılır 🙂
- +1 yıl
Yemedigim şey değil çok abartılıyor
- +1 yıl
Hangi yemeğini yedin mesela. Bin bir çeşit yemeği var Hatay'ın. Herkes abartıyor diyelim. Unescoda mı abarttı. Gastronomi şehri seçildi yani.
+1 yılBu paralı vasıfsız elemanı ne zaman konuşmayı bırakacaklar. İki de bir karşıma çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılİtalyan Fransız Meksika mutfağına merakım var ama benim için en diyebileceğim vazgeçilmez olan tabikii Türk mutfağıdır..
10 YorumlaTürk ve İtalyan mutfağı diyorum.. 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇin mutfagı ama sizin sadece tvlerde veya turkiyede sushico , wagamam, çin büfe , dragon olarak bildikleriniz değil 12 sene yaşamış birisi olarak harika bir mutfak. Köpek kedi yarasa borasa yiyen çinli sayısı nufusa oranla çok çok az bir defa köpek restaurantı gördüm sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmmi kokan seyma hem tipsiz hem gıcık ama şanslı 😡
10 YorumlaAbi kadın dünyayı gezmiş şovu bırakın da haklı olduğunu kabul edin.
00 Yorumla
+1 yılBütün dünya mutfaklarını tattıktan sonra karar verebilirim shshshs
00 Yorumla
+1 yılHer ülkenin kendi damak zevkine göre tadı farklı hepsi güzel ayrım yapmak olmaz
00 Yorumla
+1 yılİtalyadan yediği için İtalya diyor anlamadınız
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılTüm yorumcular futbolun zirvesinde mi? Ağız tadı ile yemek yapabilmenin ne alakası var? :D
00 YorumlaOlabildiğim kadar eşit davranacağım ama Ölürüm Türkiyemmm kimse kusura bakmasın 🤫
10 YorumlaTürkiyenin mutfağı ama her ülkenin de özel yöresel yemekleri var
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye - Azerbaycan
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle TÜRK MUTFAĞI ❤️
20 YorumlaBen Türk mutfağını severim ama sağlık acısından Japon mutfağını çok severim haşlama ve yağ oranı düşük olduğu için. (yağlı yemek yiyemiyorum)
00 Yorumla
+1 yılAzerbaycan ve Türkiye
10 Yorumla
+1 yılÜlkeyi bırak şehir veriyorum Gaziantep.
10 YorumlaTürk mutfağı der konuyu kapatırım
10 YorumlaÇin dermişimmmm hayır tabiki
10 YorumlaYani fldşşaaş adam yerine koyan da fllsşa
10 Yorumla
+1 yılHalt etmiş hadi işine *
10 YorumlaTürk mutfağını hiçbir mutfağa değişmem.
10 Yorumla
+1 yılTurkiye, lubnan, italya
10 Yorumla
+1 yılkimse kusura bakmasın türk mutfağı...
10 Yorumla
+1 yılTürk mutfağı üzerine tanımam
10 Yorumla
+1 yılTürk mutfağı gibisi yok.
10 Yorumla@Tuğba Yavaşca buna en iyi yorumu yapar :)
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılTartışmasız Türkiye tabi ki
10 Yorumla
+1 yılOnu da hazır olarak donrulmus patatesten yapmistir
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Zengin ve köklü geçmişe sahip bir mutfak olan Türk mutfağı dünya mutfakları arasında saygıdeğer bir yere sahiptir.
Sebze ve etin en iyisine sahip, farklı baharatların kullanıldığı, doğal ve taze ürünler kullanılan ve yerel
ürünlerin bolluğu sayesinde geleneksel ve zengin mutfaklar arasında yer almayı başarmış ve birçok dünya mutfağını etkilemiştir.
Böyle önemli özelliklere sahip mutfağımızın dünya çapında daha iyi bilinmesi ve tanıtılması gerekmektedir.