Günaydin❤❤ Kumpiri çok severim😋😋 kumpir yemeye ortaköy sahiline giderim. Kumpirimin patatesi ekstra kaşarlı olmalı ve malzemeleri arasin da amerikan salatası, kısır, mısır, turşu bol acılı ketçap ve mayonez olmalı. Yanında coca cola deniz kenarında afiyetle yerim😋😋 Şu an kendi kendime hayal kuruyorum ve sanirim bu günler bitince ilk isim balık ekmek yemek ardından da kumpir yemek olacak 😋😋
Kumpir sever misiniz, kumpirinizde hangi malzemeler olmalı?
Bir keresinde aylarca arkadaşlarıma kumpir yemeye gidelim diye yalvarmıştım en sonunda ağlaya ağlaya tek başıma gidip yemiştim😂😂 kaşarı bol olsun birde amerikan salatası gerisinin pek bir önemi yok 😍
Çok hoş yaa kumpiri kendimde yapıyorum. Patatesin girdiği her şeyi seviyorum. Ana malzemenin üzerine de sosis salam sucuk mısır turşu çeşitleri kısır kafi
Bende her Türkiyeyd gelişimde mutlaka Ortaköye kumpir yemeye giderim. Benimkinde de nerdeyse hepsi oluyor sadece sucuk salam onlar olmaz birde yogurtlu sos oluyor en cok onu seviyorum.
Bayılıyorum. Ne varsa katsınlar bol çeşit severim😋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Severim bence malzeme çeşidi ne kadar çoksa o kadar lezzetli olur sosis kısır amerikan salatası kırmızı lahana tursu mısır kesinlikle olmalı ayriyetten garnitür vs
Kumpir çok güzel olur. Bol kaşar ve yağlı kapuğu hafif közlenmiş kokulu mükemmel patatesin içine rus salatası binimum mezler ve sosis gibi malzemlerle süslenmiş harika bir kumpir mmmmm.