- Teşekkürler lütfen :)
Sucuk Nasıl Pişirilmeli?
- Teşekkürler lütfen :)
Çok ince doğranmamalı, kesinlikle yağ eklenmemeli ve kısık ateşte olmalı. Ama yan ve çapraz kesilmesi gerektiğini yeni öğrendim. Ks'nin hayatıma etkileri 🙂 şahane etkiler mi diye ilk fırsatta çapraz doğrayıp deneyeceğim 😂
Cevap
12Cevap
Sucuk yapmak kolay görünsede zordur aslında kurutmamak ve yakmamak gerek. Sucuğun kalitesi çok önemli dilimlenen sucuklar ne ince ne kalın olmalı, yanmaz yapışmaz tava tercih edilmeli tavaya çok az miktarda su ekleyerek pişirilmesi tavsiyemdir. Bir süre sonra kendi yağını bırakan sıcaklara hiç yağ eklenmez ve ortalama 10 dakika içerisinde harika bir sucuğa kavuşabilirsiniz.
Ben azıcık su ekleyip kısık ateşte pişiriyorum suyu bitince yağını salmış oluyor hem iyi pişmiş hem kızarmış oluyor
Sizin ananizi bacinizi sucuk yapsalar sonra da söyle mi pissin boyle mi pissin diye hakkinda soru sorsalar hosunuza gider mi he gider mi ://
Ben hep hakliyim :/
Sucuk baton şekilde satın alınır. Uzun uzun kesilir, mangal ateşinde ekmeğide kızartarak afiyetle yenir. Kalın dilimler halinde tabiki...
Olsa da yesek..
Anlattıklarına ilavaten.. az biraz tuzsuz terayağ eklenirse.. çok daha leziz olur..
İyi madem.. afiyet olsun. 😊
Rica ederim..😊
Sucuk kısık ateşte kendi yağını salarak pişirilmeli
Sucuk İnce ince kesilir bakır tavada 2 damla soya sosu ıle marıne edılıp kısık atesle pısırılır
Sucuk önce bıçak ile ince ince doğrayacan sonra tavaya 13 tane atacan sonra yağ yerine margarin atacan sonra afiyetle yiyeceksin
yağı kızart sucukları doğra ve içine at
hızlı olmak önemli açlıktan ölmeyelim skjdjk
Doğru pişirmişsin işte böyle 😄
Yumurta olmadan olmaaaz 🤦
Zor bişi herkes bilmez bunu
Ben korda sucuk seviyorum tavada çok yağlı
Yok korda güzel
sucuklarınla mutluluklar
Pekiyi
yuvarlak yağ koymadan
Kadınlar iyi bilirler 😂😂
Corona yüzünden kimseyi eve almıyorum , zaten kimsede gelmek istemiyo 😃