• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Yeme & İçme

Yemek yapamayan kadına ne denir?

avokadoxs
avokadoxs Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
48
Yapay Zekaya Sor
Yemek yapamayan kadına ne denir? Kadınların yemek yapmayı bilmesi gerekir mi?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ВедьмакГеральт
    ВедьмакГеральт Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl

Kadının değerini yemek yapmasıyla veyahut yapamamasıyla ölçmek biraz 'ataerkil' doktrinin göstergesi sanırım. Üniversite öğrenci evinde kalan, askerlik yapmış ve hayatını bekar olarak idame ettiren bir erkek kişisi beni daha iyi anlar. Yemek yapmak kadınsal bir olay örgüsünden ibaret değildir, yemek yapmak yetenek işidir ve cinsiyetsizdir. Karın doyurmayı sırf kadın kişisine bağlamak toplum içerisi 'örf ve adetlerin' gelenekçilik furyasından ortaya çıkmıştır. Hani kadının standart bir görevi vardır 'yemek yapmak, çocuk doğurmak, evi temizlemek...' falan fişman. Yemek yapamayan her insan bu konuda gereken yetiye sahip değildir, el becerisi yoktur. Kadına ekstra bir sıfat ancak mesleki bakımdan kazandırır 'şef' derler bu kadar.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

@avokadoxs bu zamanda yemek yapmamayı bilmemek kadınlar tarafından meziyet sayılıyor,'' bakın ben yemek yapmayı bilmiyorum çünkü kariyer peşindeyim bla bla...'' , halbuki kariyer yapmak yemek yapmayı öğrenmeye engel değil,çoğu bahane uyduruyor, ben erkek halimle çoğu yemeği yapmayı biliyorum,çünkü her gün dışarıdan yemek söyleyemezsin para yetişmez, benim ablam da çalışıyor özel sektörde, ama eve gelince tencere tencere yemeğini de yapıyor, eğer kız annesinin mutfağında bu yaşına kadar birşey öğrenmediyse, o da kızın vasıfsızlığı ve tembelliğidir, gerçekler acıtır, boşu boşuna politik doğruculuk yapmanın manası yok

1
    0 Yorumla
  • âh-u-zâr
    âh-u-zâr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl

Evlilik için söyleyim. Bilinenin aksine kadınlar erkeklerden daha güzel yemek yapar. En çok en iyi aşçıların erkeklerden çıkmış olması bunun dışında. Zaten kadın aşçı çok nadir. Onun dışında hangi ev işlerinde hangisi iyiyse o şekilde bölünmeli. Ben yaptım sen yapmadın diye düşünmek dengeyi bozuyor. Her şeyi ölçüp tartmak aradaki ilişkiye de zarar verebilir. Erkeklerin yapması tabi ki üstümüze düşen görevleri hafifletir kendilerinin düşünmesi lazım bunu.

3
    0 Yorumla
  • DerdiniziSeveyim
    DerdiniziSeveyim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 47%
    +1 yıl

Yemek yapamayan kadına, yemek yapamayan erkeğe dendiği şey denir riça ederim.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

98

Cevap

68

Cevap

• joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.

Bence o suçlu değil, ailesi suçludur. Annesi öğretmesi gerekirdi bu zamana kadar.

5
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı.

Eşine sabır versin denir gadası

2
    0 Yorumla
  • Mr_Hyper
    Mr_Hyper Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 38%
    +1 yıl

Kadınların yemek bilmemesi benim için şu koşulda normal karşılanabilir " yoğun bir eğitim hayatı sonucu evlenme kararı almışız mesela gerçi benim bile baya yapabildiğim yemek var çok da geçerli değil gibi :D
    Ama meslek sahibi olmayıp ev hanımı olacak arkadaşların çoğu biliyordur zaten de bunu yadırgardım

2
    0 Yorumla
  • MoonlightSonata29
    MoonlightSonata29 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Bu zamanda bilmeyen de ne bileyim internette her şey en küçük detayına kadar var. Ben 10 yaşında beri mutfaktayım. Anneme yardım ederek başladım şimdi yemek dışında pastacılıkta kendimi geliştiriyorum. Yabancı pasta bloglarını takip ediyorum. Hadi hepsini geçtim 13 yaşında erkek kardeşim bile kek kurabiye yapıyor.

1
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

yemek yapamayan kadına tembel kadın denır gereksız kadın denır yapmak ıstemeyene ya da banane yaa nıye yapacakmısım dıyene kadın denmez osıjen ısrafı denır.. ısımız gucumuz goygoy olmuş yası 20 yı gecıpte ıkı corba pısıremıyorsa kadın ama her tur fantazının gavurcasını bılıyorsa agır surtuktur o! evde beslenmez!

1
    0 Yorumla
  • Nur2746_
    Nur2746_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben küçükken annemi izlerdim hep yemek yaparken. Öyle öyle mantığını öğreniyordum sonra kendim de yapmaya başladım ve severek yaptığım için güzel de oluyordu. Annem de zaten hep anlatır bunu böyle yapacaksın şunu şu kadar ekleyeceksin falan. Yani ben seviyordum yemek yapmayı öğretenim de vardı öğrendim. Herkes bu kadar şanslı olmayabilir veyahut sevmeyebilir. Kadın yemek yapmak zorunda diye bir dayatma kabul edilemez. Herkes içinden geldiği gibi hareket eder öğrenmek isteyen öğrenir yapar.

2
    0 Yorumla
  • Lifeandluck
    Lifeandluck Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Geçen gün araba kullanamayan erkeğe ne denir diye soruldu erkekler hiçbirşey dememişlerdi ona. Kendileri yemek yapamazken yemek yapamayan kadınlara yok eğlencelik yok beceriksiz filan demişler. Eve ekmek getiremeyen parasiz erkekler de gereksiz erkeklerdir o zaman🤣🤣🤣

3
    0 Yorumla
  • Alicemadness12
    Alicemadness12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben yemek yapmayı biliyorum fakat yemek yapmayı sevmiyorum. Ailemle birlikte iş bölümlerimiz oluyor ben yemek işleri hariç elimden geleni yapıyorum, Tercih meselesidir kimi insan sever kimisi sevmez. Yapamaz anlamına gelmiyor tabii ya da kadınlar yemek yapmayı bilmek zorunda da değildir bana göre.

1
    0 Yorumla
  • aligurgan
    aligurgan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 56%
    +1 yıl

Ben olaya insan olarak bakacağım. Yemek yapamayan insana beceriksiz denir çünkü yemek yapmak basit bir eylemdir herkes yiyebileceği şekilde yemek hazırlayabilir yapamayan beceriksizdir ha yapmayan dersen o şirettir İşte o daha tehlikeli 😅😅

3
    0 Yorumla
  • mavigul_melek27
    mavigul_melek27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Olabilir bilmiyordur herkes bilecek değil ben yumurta bile kıramazdım gittim 2 aylık kursa şimdi kimsenin yapamadığı yemekleri yapıyorum artık eskisi gibi değil istedi an öğrenebilir dışardan sipariş verebilir çok büyük sorun değil bence bilmemek

2
    0 Yorumla
  • aimPediatrician
    aimPediatrician Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

Bende fazla yemek yapmayı bilmiyorum mesela ama öğreniyorum. İlla yemek yapıcaksın diye bir şey yok bilmiyorsa öğrenir yemeğini yapar gerekli olan bişey bilmek evet ama çoğu insanın bildiğinide düşünmüyorum.

1
    0 Yorumla
  • hesapsızbir
    hesapsızbir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Şehit düşmeden bir gün önce de, uzman onbaşı arkadaşlarıyla kurdukları Whatsapp grubuna şu mesajı yazdı:"Sizden ricam sakın 'Suriye'de ne işimiz var' diyenlerden olmayın. Gittim, gördüm... Tam da olmamız gereken yerdeyiz. Yedi düvel bir olmuş. Rejimi, Rusya'sı... D

1
    0 Yorumla
  • göktaşı0101
    göktaşı0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49
    +1 yıl

Yemek yapamayan kadın, annesi ona yemek yapmayı öğretmeye çalışmış ama onu aklı başka yerdeymis, telefonunu kurcalamaktan yemek yapmaya akıl verememiş denir

1
    0 Yorumla
  • baseka
    baseka Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

2 senedir evliyim ve evde yemek pişirdiğim gün sayısı: 20 olmuştur herhalde. Yemek yapmayı biliyorum (çat pat tabii öyle aman aman profesyonel değilim) ama çalıştığım için yemek yapmaya yetişemiyorum. Bu benim eksikliğim değil, sistem bizi buna mecbur ediyor. Kim evdeyse yemeği o yapar, yemeği kadın yapar diye bir kural yok.

1
    0 Yorumla
  • __єℓνιи__
    __єℓνιи__ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

Annemin sesi kulaklarımda çınladı resmen bir kaç sene öncesine kadar mutfakla aram yoktu hiç annem üç günlük karı olursunuz kapının önüne koyarlar diye baskı oluştururdu üstümde 😂

1
    0 Yorumla
  • bysembatick
    bysembatick Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

'Kadın' kadındır bir yemek üstünden ne denir falan filan yanlış bir soru sorma uslubu olmuş bence. yapsın yapmasın hiç farketmez bilenle bilmeyen arasında hic bir fark yok

2
    10 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

fark olmaz olur mu, her akşam dışarıdan sipariş edebilecek kadar ekonomin varsa birşey diyemem :)

Yorumla
    • avokadoxs
      avokadoxs
      +1 yıl

Soruyu sitede gördüğüm "Araba sürmeyen erkeğe ne denir?" sorusuna ithafen sordum. Üslubu ona göre değerlendirmek lazım.

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

araba sürmeyi de, yemek yapmayı da bu zamanda herkes bilmeli artık, iş ilanlarında ehliyet olmazsa olmaz

Yorumla
    • avokadoxs
      avokadoxs
      +1 yıl

Amacim bu durumlarin erkek veya kadın olmak ile alakası olmadığına vurgu yapmak.

Yorumla
    • bysembatick
      bysembatick
      +1 yıl

@müendisbey erkek yemek yapamazmı sence? kadın yemek yapar kadin temizlik yapar kadın cocuk bakar buyutur. herseyi kadin yapsin erkek sadece calissin eve gelsin yatsin diye duz bir mantık olurmu sence? 21. yuzyildayiz herşey eşit olmalı kadın erkek diye bir ayrımcılık olmamalı. uzun lafın kısası bireyler birbirine destek olmalı herkonuda

Yorumla
    • bysembatick
      bysembatick
      +1 yıl

niyetin iyi olabilir eyvallah ama soru tuhaf geldi biraz senlik bisey yok belli ama yazılana bakıyoruz sonuçta ona göre yorum yapıyoruz öncesini sonrasını takip edemezsinki. oraya dipnot diye eklersen o ayri mesele tabi

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@bysembatick olay da bu, ama kadınlar kariyer bahanesiyle artık her kişisel sorumluluktan kaçar hale geldiler, benim ablam mühendis, hem çalışıyor akşama kadar hem de eve gelip tencere tencere yemek yapıyor, yani yapmak isteyen her türlü yapar bahanelerin arkasına sığınmaz

Yorumla
    • bysembatick
      bysembatick
      +1 yıl

@müendisbey ama her insan yetenekli olcak becerikli olcak diye bir kaide yok kimisi yemek yapmayı sever kimisi çalışmayı kariyer yapmayı her insan bir yaşam tarzı bir stili vardır insanları sınıflandrmamak gerek diye dusunuyorum

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

bir şey dikkatini çekti mi? bizim neslimize kadar yemek yapmayı bilmeyen kadın yoktu, şimdikilere bak bir de, yapamıyorlar değil, yapmak öğrenmek istemiyorlar, üşeniyorlar, sadece yemek konusunda değil çoğu konuda böyleler, yetenek ile alakası yok yani bunun

Yorumla
    • bysembatick
      bysembatick
      +1 yıl

@müendisbey bunlar derin mevzular şimdi sen yemek dersin bende fizik derim sonra sen kimya dersin ben biyoloji derim falan uzar gider bu konu 😄 uzun lafın kısası insan insan olsun yeter ya boşverelim yemegi falan. en kotu olmadi cay demler içeriz be ustad 😁

Yorumla
  • mawiprenses
    mawiprenses Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 45%
    +1 yıl

Yemek yapmayı yeni öğrenecek kadın denir.
    Sadece kadın değil iki cinsin de yemek yapmayı bilmesi gerekir.

2
    0 Yorumla
  • notpeace
    notpeace Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 53%
    +1 yıl

Yemek yapmak kadının işi değilki. Yapabiliyorsa ne güzel yapamıyorsada öğrenir. Yemek yapamayan adama ne deniyorsa yemek yapamayan kadınada o denir

2
    0 Yorumla
  • futbolöyküleri
    futbolöyküleri Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 41%
    +1 yıl

Karıcığım o lezzetli parmaklarınla bize yemek yap da midemiz yemek görsün denir

3
    0 Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

bu işi, yapmayı öğrenmelisin! denir. internetten faydalan diye de öğüt verilir.

3
    0 Yorumla
  • QueenFrigg
    QueenFrigg Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 56%
    +1 yıl

yemek yapmayan kadın denir... herkes bundan zevk almak ya da yetenekli olmak zorunda değil

3
    0 Yorumla
  • İcelimcicekolalim
    İcelimcicekolalim Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Yemek yapmak neden sadece kadinlara bicilmis bir gorev gibi algilaniyor? bilmese de olur tabiki

3
    0 Yorumla
  • cirkinordekmi
    cirkinordekmi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Bişey denmez bilmesi de şart değildir. Kural mı var kadın yemek yapacak diye ünlü aşçıların çoğu erkek neticede. ☺️ çokta şaapmayın bilmiyorsa da öğrenmek isterse öğrenir kadının seçimidir.:)

1
    0 Yorumla
  • eskisadıkaşk
    eskisadıkaşk Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl

Ne denir bilemem de kesinlikle marifetli olamıyor herkes. Yapanlarında cogunun el lezzeti yok. Yemek zeka işi. Inanin çok fazla tarife ihtiyaç yok..

1
    0 Yorumla
  • dınhsk
    dınhsk Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 75%
    +1 yıl

Kadın yemek yapmak zorunda değil. Yapamıyorsa da bu konuda yetenekli değildir.

2
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Erkeklerle laf atışanlara ayar oluyorum
    Yemek yapmasını hiç bilmiyorum
    Hep dışardan yiyorum
    Yalnız yaşıyorum ne olacak şimdi

1
    0 Yorumla
  • biraleyna
    biraleyna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Sadece kadınların değil erkeklerin de kendine yetecek kadar yemek yapmayı bilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Fusofiskos
    Fusofiskos Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Kendi tercihi herkesin illa bilmesi gerekmiyor bireysel istiyorsa öğrenebilir kadın erkek farketmezsizin.

1
    0 Yorumla
  • xxbhr12
    xxbhr12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

Herkesn kendi tercihi ama bn severim mutfakta saatlerce kalmayi

2
    0 Yorumla
  • Zeynocmzz
    Zeynocmzz Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Gerekir. Yaşayabilmesi için gerekir.(Yorumlarda herkes, erkeğin de bilmesi gerekir vs.) deyip feministliğini konuşturmuş. Okuduğunu anlamıyor bası tipler

2
    0 Yorumla
  • mişgibiymişgibi
    mişgibiymişgibi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Kadın denir. Yemek yapmayı bilmek veya bilmemek kadınla bağdaştırılmamalı.

2
    0 Yorumla
  • мєтιѕ_-_
    мєтιѕ_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 25
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 465 cevap paylaştı.

Bunun erkeği ya da kadını yok. Erkek de kadın da kendisi için az çok yemek yapmayı bilmeli.

2
    0 Yorumla
  • Espenuka
    Espenuka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl

Patates denir, sevimli tatlı patates ahshaja, hayır yemek yapmayı bilmek zorunda değil.

1
    0 Yorumla
  • Masumseytan000
    Masumseytan000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Yemek yapmayan kadına yemek yapmayan kadın denir. Her kadın yemek yapmak zorunda değil

1
    0 Yorumla
  • youseemerollin
    youseemerollin Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 68%
    +1 yıl

eeaaamm sanirim yemek yapamayan kadin denirdi bir yerde duymustum.

1
    0 Yorumla
  • mtiger22
    mtiger22 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 30%
    +1 yıl

Yemek yapamayan kadın denir ve yavaş yavaş öğrenilir. 😊

1
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl

Bilseler fena olmaz yemek yapmak keyiftir , zevktir. Severim yemek yapmayı.

1
    0 Yorumla
  • BaşınaBuyrukKız
    BaşınaBuyrukKız Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 575 cevap paylaştı.

ben de bilmiyorum ama nişanlım biliyor ben yaparım diyor. yemek yapmak kadın işi değildir önce onu kavramak lazım.

1
    0 Yorumla
  • _maybe_one_day_
    _maybe_one_day_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 37%
    +1 yıl

Yemek yapmayı bilmeyen kadın denir. Tercih meselesidir öğrenmek istemiyor olabilir

1
    0 Yorumla
  • varus55
    varus55 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 917 cevap paylaştı.

kocasi icin degil kendi icin bilmeli. zengin degilse herkes yemek yapmayi ögrensin.

1
    0 Yorumla
  • fridanınçiçekleri
    fridanınçiçekleri Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

yemek yapamayan kadın denir. normal bir durum. herkesin ilgi ve beceri alanları farklı olabilir.

1
    0 Yorumla
  • baybars15
    baybars15 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence kadın olmasından öte yaşamını idame ettirebilmek için yemek yapmayı bilmesi gerekir. Her zaman yanında biri olmaz, her zaman dışarıdan yiyecek parası olmaz:P

1
    0 Yorumla
  • İbrahimhk
    İbrahimhk Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Gerekir bence. Yoksa beceriksiz olabilir ama tatlı beceriksizlik bu..

1
    0 Yorumla
  • Cananktss
    Cananktss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Mecbur değil bilse iyi olur erkekte sipariş vermekten öteye gidebilmeli. d

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bilmeyi gerekmez ama ogrenebilmesi gerekir.
    Bu erkek icinde gecerli aslinda ki yalniz kaldiklarijda ac kalmasinlar.

2
    0 Yorumla
  • çokcanımsıkıldıı
    çokcanımsıkıldıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Yo gerekmez yapıyorsa da kendine yapmıyorsa da kendine.
    Pis boğazınızı kendiniz doyurun

5
    0 Yorumla
  • Tolga4106
    Tolga4106 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Yemek yapmasını bilmeyen kadın mı olurmuş lan. Evlenecekseniz yemek yapmasını bilen kadın alın. Şimdikiler habire burger kfc...

1
    0 Yorumla
  • cenebaz8
    cenebaz8 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Yemek yapamayan kadın denir jfjdjx ne densin baska?

1
    0 Yorumla
  • WLKN-KY
    WLKN-KY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39
    +1 yıl

Herkes bilecek diye birsey yok öğrenir ne olmuş beni sevsin yeter yemeği ben yaparım

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

Normal kadın işte..
    Yemek yapmak bir kadınlık kriteri değildir..

2
    0 Yorumla
  • CantikCanavari
    CantikCanavari Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

En azından yumurta kırıp omlet yapmayı bilsin üşenmeyin bir zahmet. Ben kendim kırıp yumurtayı, omlet pişiriyoum.

1
    0 Yorumla
  • Kelekbelerdiyarii
    Kelekbelerdiyarii Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Beceriksiz denir bir kadının yemek yapmayı bilmesi hem kendi açısından hemde. İlerde evlendiği zaman eşine karşı mahcup olmaz enazindan

2
    0 Yorumla
  • Drakula3584
    Drakula3584 Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl
    Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı.

Bekarken sorun değil de evlenecek olan mecbur bilecek.

1
    0 Yorumla
  • Meyysa
    Meyysa Takip Et
    Yoda Yaş: 25
    +1 yıl

Yemek yapmayan kadına, yemek yapmayan kadın denir djfjfkf

1
    0 Yorumla
  • CehennemdekiVodka
    CehennemdekiVodka Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl

Becereksiz denir ama öğrenilir öğrenilmicek birşey değil.

1
    0 Yorumla
  • xczxcz07
    xczxcz07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Hiç bir şey denmez. Sadece annesi veya babası onu mutfaktan uzak tutmuştur her zaman. Öğrenebilir eğer istekli olursa.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla içimden gelmiyo nefret ediyorum sanki bütün dünyanın işini ben yapıyorum elim ayağım birbirine dolanıyo

2
    0 Yorumla
  • EmreMertA
    EmreMertA Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Hiç bişey denmez efendim saygılı olun. Bilmiyosa beraber öğrenin. Hayat birbirinin açıklarını kapatıp mutluluğu aramakla daha güzel hal alır. Hanımcılık kazansın :)

1
    1 Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

bu yaşına kadar annesinin mutfağında öğrenmesi gerek, olmadı internet diye birşey var, üşengeçliğe girer bu, bilmemenin bir bahanesi yok, hanımcılık falan da kazanmayacak unut onu

Yorumla
  • çokomela
    çokomela Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Yapmak istemeyen kadın denir bence isteyen öğrenir yapar

1
    0 Yorumla
  • Çapkın_kuru_fasulye6
    Çapkın_kuru_fasulye6 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41
    +1 yıl

kocayı geçtim
    çoçuğa ne yapacak şimdiki kadınlar
    koca bir hiç<!

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yemek yapamayan kadına ne denir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yemek yapamayan kadına ne denir? 9 cevap verildi
Yemek yapamayan kadından olur mu? 6 cevap verildi
Yemek yapamayan kadın dan olur mu? 13 cevap verildi
Yemek yapamayan kadından hayır gelir mi? 23 cevap verildi
Yemek yapamayan kadın? 7 cevap verildi
Yemek yapmayı beceremeyen kadın neye benzer? 34 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨