Yemek yapmayı hiç sevmiyorum bilsem bile yapmak istemiyorum bu yüzdende çevremden eleştiri alıyorum işte öğren evlenince, tek kalınca çok zorlanırsın vs. bende onlara yemek yapabilen biriyle evleneceğimi söylüyorum eğer bulamazsam büyük sıkıntı aç kalırız. ddd
Sizce yemek yapmak bir kadın için o kadar da önemli mi
Sizce yemek yapmak bir kadın için o kadar da önemli mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim için sevdiğim kadının yemek yapması önemli değildir
Bence önemli değil. Bilmen senin hayatını idame ettirmeni sağlar ama bilen biri ile hayatını birleştirmeyi seçebilirsin.
Sırf anneme rezil olmamak için bilen birini bulmalıyım. dd
Umarım bulursun 😊
Umarım sağol:))
Rica ederim kendine iyi bak 🌸😊
Teşekkür ederim sende 💕🐾
Öğrenirsin okul bitince, çok da kulak asma çevrene. En kötü ihtimal evlenince birkaç gün aç kalırsınız, sonra hızluca öğrenirsin 😂
Ben öğrenemem eşim öğrensin 😂
Önemli
Bence o kadar da önemli değil sevgi olduktan sonra her gün makarnada yenilir sjhdhhdhdjsj
Yani sen yiyebilirsin ben sevmiyorum
O zaman senin bir aşçı bulman gerek
Valla eski sevgilim aşçı değildi ama gayet güzel yemekler yapardı kahvaltılar hazırlardı
Biliyorum erkekler bayılır böyle şeylere kızlarda bunu güzel kullanıyor ben uğraşmak istemiyorum o yemek yapmayı seviyorsa bana yapsın. dd
Kullanır mı
Evet çevremde bunun örneklerini görüyorum. İyi bir eş ve yeterli bir anne olabileceklerini yemek yaparak göstermeye çalışıyorlar çünkü yemek yapmayı kadının bir vazifesi, görevi olarak kabul ediyorlar. Tabi sadece sevdiği kişi için yapanlar da var bende yapmak isterim her zaman olmasada.
Kardeşim eve parayı getirsin sonra konuşuruz ya 👍
Eve parayı erkek tek mi getiriyor?
Bizim ilişkimiz de ben getiriyordum?
Senin ilişkin tüm insanları bağlamaz
İyi de ben kendime göre yorumluyorum yoksa sen açlıktan kırılmışsın banane
Sen kendine göre yorumluyor olabilirsin ama ben genel söylüyorum ayrıca çok şükür açlıktan kırılmadım hiç bir zaman kendim bir şeyler hazırlarım ya da dışarıdan söylerim o kadar da önemli değil yani
arkadaşım benim yorumum üzerinden konuşuyoruz zaten banane senin genel yorumundan?
İki kişi sohbet ediyorsa her iki kişinin de yorumları üzerinden konuşulur o zaman bana ne senin ve eski sevgilinin yemek ve kahvaltısindan ksjdhfjdmsks
hayır sen geldin boş boş benim görüşümü eleştirdin ben sana görüşünü mü sordum?
Bende sana görüşünü sormadım ne olmuş eleştirdiysem fikrimi söyleyeemz miyim? Bu sohbet çok saçma yerlere gitmeye başlıyor neyse kapatalım iyi geceler
lan sorun zaten bunla alakalı bence de git dostum sen sşldgkşlsd
Lan?
Evde kaldin
Ne mutlu bana
O yuzden dedim
Ahahhaha O zaman sorun yok
Aynen ole
Çok önemli
Önemli değil