Ambalaja girmiş dondurulmayan her ürün zararlıdır. Tüm katkı maddelerinden uzak bile olsa sktsi 2 yıl ise benim için bitmiştir. Neticede senin evde yaptığın kek vs haftasına bozuluyor. Ama illa alacaksam içeriğinde glikoz şurubu ve monosodyumglutamat olmamasına, baharat ise paketinde radura sembolü olmamasına ki bu radyasyona sterilize edilmiş anlamına geliyor fakat bir grup bilim insanına göre burada kullanılan radyasyon zararlı iken diğerlerine göre değil, yapay boya olmamasına dikkat ediyorum. Tercihim torku markası çoğunlukla. Birde eti hoşbeşin ballı muzlu olanında glikoz şurubu vs yok.
Mars çikolatası Snickers Acılı ve lime aromalı Crax Cocostar Kinder pinguin Kare çikolata (anteplisine deliriyorum) Eti gong ballı ve hardallı Kolalı jelibon Muzlu benimo Halley Yoğurt çeşnili cips Taco Yedigün kan portakalı Yedigün orman meyveli Acılı soslu fıstık Eti Karam ( offf) Eti puf Eti cin Eti Hoşbeş Misket Limonlu Kremalı Gofret Eti frambuazlı turta
Bugüne dek hiç cips almamış Hiç enerji içeceği tüketmemiş olan ben... "İçinde ne var lan bunların da bize kakaliyor bu pezolar bunu" diyen ben... Mixmey denilen zımpırtıyi... Otobüs duraklarda o kadar çok gördüm ki afişini... Geçen gün dayanamayıp erikli olanı alıp denedim. Fena değil gibi...
Bu aralar lezzetliden ziyade sağlıklı, ya da en azından zararlı olmayan abur cuburlar deniyorum. Ispanaklı gevrek bile aldım, o derece 😂 🤮 Ama tadı en güzel atıştırmalık bence crax’ın yeni çıkardığı patlayan lezzet serisi.
mexicano cips, eti karam yani erkek dedigin oyle kız gibi abur cubur yemez yememeli zaten yersem de bunlari alirim ayrica buna vereceginiz parayı adana ya urfa ya veririm
@darkkAngel kimse kandirmadi olmasi gereken bu ben giderim sevgilime yediririm kendi yiyecegimi oturup onunla cipsin çikolatanin dibine vuramam kendimi cocuk gibi hissedemem anliyor musun prenses 😉
@darkkAngel küçük hanim sen daha cocukluktan yeni ciktigin icin senin sevgilinin abur cubur tuketmesi normaldir ama ben 25 ime giricem mayista sencede normal mi abur cubur yemem bir kere yetiskin erkegin cani öyle cocuk gibi abur cubur cekmez ama mesela senin ceker çünkü sen kızsın hı hı aynen aynen😅😊
En İyi Cevaplar