Alışveriş & Hediyeler Severek satın aldığınız vazgeçilmez abur cubur hangisi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hangi abur cuburu markete gider gitmez, alışverişte satın alıyorsunuz? Severek satın aldığınız vazgeçilmez abur cubur hangisi? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı. #SelammGençlikk 🍀Firma bu emeğime karşılık ne öneriyor? 😂😂 #TubaSueda 🍀 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Nasıl xd Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben isim verirsem satışlarda patlama olacak ya 😂Benim bu işten kârım ne olur 😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl dfhdf hiçbir kar vermezlerr Yorumla tuba-sueda +1 yıl Kusura bakmasınlar bedavaya isim vermeyeceğim 😂😂 Yorumla
apønia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl abur cubur fazla tüketmem, çikolata da hiç sevmem ama şeftalili jelibon hastasıyım.. bulduğum anda hiç kaçırmam 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Normalde almam ama canım çok isterse kekstra 🤭 jöleli falan çok güzel bence 1 0 Yorumla
souvenirx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Dido, intense, krispinin yuvarlak krakerleri vee çizi. 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Son zamanlarda fındık ezmesi ve sütlü çikolatalı leblebi alıyorum 1 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Zubi dubi çikolatasını çok seviyorum. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yiyor musun her gün onu SenDelisinn +1 yıl evet dişlerim çürüyene dek yiyeceğim
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece bitter çikolata 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hepsi çok güzel değil mi 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl şu ülkerin fıstıklı çikolatası var güzel. 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Borownie 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 549 cevap paylaştı. Polo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
#SelammGençlikk 🍀
Firma bu emeğime karşılık ne öneriyor? 😂😂 #TubaSueda 🍀
Nasıl xd
Ben isim verirsem satışlarda patlama olacak ya 😂
Benim bu işten kârım ne olur 😂
dfhdf hiçbir kar vermezlerr
Kusura bakmasınlar bedavaya isim vermeyeceğim 😂😂
abur cubur fazla tüketmem, çikolata da hiç sevmem ama şeftalili jelibon hastasıyım.. bulduğum anda hiç kaçırmam
Normalde almam ama canım çok isterse kekstra 🤭 jöleli falan çok güzel bence
Dido, intense, krispinin yuvarlak krakerleri vee çizi.
Son zamanlarda fındık ezmesi ve sütlü çikolatalı leblebi alıyorum
Ülker Antep Fıstıklı Çikolata
Zubi dubi çikolatasını çok seviyorum.
yiyor musun her gün onu
evet dişlerim çürüyene dek yiyeceğim
Sadece bitter çikolata
Cheetos. Kırmızı ve mavi paket.
Hepsi çok güzel değil mi
şu ülkerin fıstıklı çikolatası var güzel.
Maximus..
Tek yiyebildiğim çikolata.
Bitter çikolata, Cips
Kinder pingui çok severim
Çikolata alırım direk
Cips ve eti karam gurme
Jelibon ve pizzakraker 😊
bebetonun jelibonlari
çikolataaaaaaaaaaa
Kesinlikle pringles original.
Borownie
Tobleron çukulata