Sevdiğim yanımda olsun o bana yemekler yapsın her yemeği ellerinden yerim tabiki demicem😬 Öyle bişey olsa sevdiğim yemekleri bir listemem lazım öncelikle. En baş sıraya balık menüsü çıkarırdım o kesin. Olmazsa başka seçenekler bulurum elbet. Peki size sevdiğiniz insanın ellerinden hangi yemek çok lezzetli gelir? Tatilden sonra da çalışmak çok sinir bozucu akşam olmalı hemen🙏
Sevdiğiniz insanın ellerinden hangi yemeği yemek istersiniz?
Ne olsa yenir ya ama şöle bol sarımsaklı bir kelle paça yapsa da beraber içsek hani sonra birbirimizin yüzüne yüzüne hohlayıp eğlensek ya ne olurdu sanki sevgiliyle yapılacaklar listeme ekliyeyim dur lan ben bunu manyaklıkta seviye atlatır heyecan tavan yapar 🤣🤣🤣🤣
Herhangi bir yemek olabilir ama elinden bu zamana kadar mimoza diye bir salata var pasta gibi yapmıştı o birde türlü yedim güzel yapıyor ama toplasan beş parmağı geçmez yaotığı
Beni seven, sayan, değer veren, saygı gösteren ve bana aşık olan ( bunların karşılıklı olması gerekiyor ) birisinin elinden ne olsa yerim zehir versin yerim
ne yaparsa yapsın, yemediğim sevmediğim bir şey bile olsa en azından tadına baktım hep, ama meze konusunda ve yaratıcılık konusunda eline su dökebilecek kimse çıkmadı karşıma bu yaşıma kadar.
En İyi Cevaplar